PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket, tanácsotokat kérni, hogy hogyan is kell(ene) belefogni a lombikbébi programba.
Tapolcára szeretnénk bejelentkezni, elmenni.
Hol kezdjem? Telefonon kell bejelentkezni?
Kérlek Titeket segítsetek nekem ebben, és privát üzenetet kérnék, mert sajnos fórumozni nem sokat tudok jönni.
Akinek sikerült a Baba, azoknak gratulálok, akik még előtte állnak, drukkolok!
Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek!
Sziasztok,
én is csatlakoznék...Ma egész nap próbálom elérni a 87-510-365-ön az intézetet sikertelenül.Van esetleg más telefonszám amin bejelentkezhetnék?
Örülök, hogy alakulnak a dolgok :)
Én jól vagyok :) a babák nagyon szégyenlősek, úgyhogy még nem tudjuk mik lesznek, de ha többet tudok, úgyis jelentkezem! :)
Ez nagyon aljas dolog volt tőle/tőlük!
Ölellek!
sziasztok.hát nálunk nem lesz baba.a párom elhagyott,egy fiatalabb nőért akinek van egy kisfia.ráadásul tudta hogy kapcsolatban él a párom,amikor magárahúzta a kis ku...már össze is költöztek.sőt már a párom a családjának is bemutatta.mindez 2 hét leforgása alatt.:((
bocs hogy ilyen keserű vagyok,de idegileg kikészültem.
Sziasztok Kolleginák! :)
Én is csatlakozok hozzátok ha megengeditek.:)
PCO vagyok.
Tősgyökeres PRI-s már 3 éve.
Anno volt 3 inszem. ami nem sikerült,de az első lombik sikeres volt.
Most két évvel később szeretnénk még kistestvért.:)
Jelenleg Menopurt 75 NE szúrok és csütörtökön megyek UH-ra.
Nálatok mi a helyzet?
Sok sikert mindenkinek
Helló Csajok!
Én is itt vagyok ám, csak kicsit kevesebbet tudok jelen lenni, mert áthelyeztek más telephelyű céghez és a teendőim miatt kevés időm van mostanában!
Mizujs Veletek?
Én jól vagyok! Lassan eljutok a köv. szintre, sikerült végre a mensim, ma kezdem a fogi gátlót, majd köv. mensikor jelentkeznem kell Tapolcán és el is kezdődik egy újabb roham a várva várt babóca vagy babócák reményében!
Kicsit izgulok, de félek is! Remélem minden rendben lesz és végre elkezdődik egy újabb sikersztori!
Még nem törte meg senki sem a rossz szériát? Eroka, mizu Veletek? Meg van már a babák neme? Várjuk ám a fejleményeket!!! Remélem a többiek is jól vannak!
Sok sikert a továbbiakban Mindenkinek!
MÉg jelentkezem! :)
Nálunk is a párom kérdéses...munkahely miatt. Lehet csak szeptember közepe lesz emiatt a kezdésből...de mindjárt itt van az is.:)
A Ti időtök meg pláne!:)
Augusztus végén.
Párom fél az urológus vizsgálattól...:)
Ti mikor mentek?
Örülök Nektek!:)
Húú, izgi, hogy mik lesznek!:)Szólj ám, ha megmutatták magukat a babócák!:)
Na, jól van! :) Hamar itt lesz az augusztus! :)
Köszi, jól vagyok! Most már mocorognak a babák rendesen, jövő héten kedden megyek uh-ra, remélem akkor már kiderül, hogy mik lesznek :) fiúk, lányok vagy 1 fiú 1 lány :)
Köszi!:)
Akkor már lombik lesz Nálatok?
Neked milyenek a tapasztalataid a meddőségi központtal kapcsolatosan?
Köszi!Ma voltam bent, megkérdeztem mindent, augusztusban kezdünk!:)
Te hogy vagy?:)
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..