PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Hűű, de nagyok vagytok már :) Képet kérünk!!! :))
Én jól vagyok, egész jól bírom, bár már túl vagyok a 13. héten, eddig semmi rosszat nem tudok mondani, nem is akarok. Párszor volt hányingerem és ennyi, a fáradékonyság is elmúlott, hát az nagyon szörnyű volt. Most már gömbölyödök 1000rel, elég brutkó a pocim és hol a vége? :) Meleget jó bírom, néha vizesedik a bokám, viszont a szagoktól kifekszem :S
Szia!
De jó, hogy jelentkeztél!!!
Örülök, hogy minden ok veletek! :))
na sziasztok!
hát a 27. hetet töltöm ma, múlt hét kedden voltam dokinál, prüntyőm nagyobb a koránál másfél héttel, szépen fejlődik, akkor volt 910 gr.
túl vagyok a cukorterhelésen is, most annak várom az eredményét, remélem ott is minden klappolni fog.ez a meleg eddig még nem viselt meg, de ki tudja mi lesz még...képet majd töltök az adatlapomra.és te hogy vagy kismami?
Jó, hogy jelentkeztél, és örülök, hogy jobban vagy. Nem tudom ilyen esetben mikor lehet a fagyibabákat visszakérni, de amúgy akár a következő ciklusban is.
Szerintem se kapkodjátok el, nem árt egy kis lazítás, sem testileg, sem lekileg!!!! Bár ilyenkor olyan türelmetlenek tudunk lenni.... :))
Szia Eroka! Vagyok ám! Jobban vagyok, tünetmentesebb vagyok, mint a múlt héten! Már csak ritkán vannak görcseim, kisebb derékfájást leszámítva más gond nincs, szerencsére! Lelkileg is alakulgatok, igyexem a régi lenni, csak nem mindig sikerül! :)
Voltam UH kontrollon és ott végre már jobb híreket kaptam! A jobb petefészkem kezd normálisan kinézni, lassan a normális méretű lesz! A jobb petefészkem mérete csökkent, már csak dupla akkora, mint kéne! Már csak 2 ciszta van benne, a többi szépen felszívódott! Kontrollra oda már nem kell mennem, mert már van időpontom a Tanár Úrhoz Tapolcára, most pénteken megyünk a párommal! Szeretnénk 1-2 hónapot pihenni és utána újult erővel nekirugaszkodni mindennek újra! Nem tudom mennyit kell majd pihennem, mennyi időt kell kihagyni, ha a fagyasztott embriókat szeretnénk majd felhasználni! De mindezekre választ kaphatok pénteken! Majd megírom mi volt! Örülök, hogy jól vagy, csak így tovább!!! Most lépnem kell, majd még jelentkezem! Pusy
Kerol! Hogy vagy?
Berkmo! Minden rendben?
Brygey!!! GYere és mesélj! :)
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..