PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Sziasztok! A tapolcai kopasz embriologus nevet nem tudja veletlenul valaki?
Igen, mentem, de sajnos nem sikerült. Török doki javaslatára megpróbálom újra az inszemet,azt mondja, egy inszem, nem inszem :-) Te hogy állsz?
Igen haladok :) Holnap megyek a következő vérvételre.Aztán jövő héten a férjem is átesik az első megpróbáltatásán,a következőre is megvan már az időpont,június 15-én kell mennie,17-én meg megbeszélés.Úgyhogy sinen van az ügy :)Az augusztusban meg nagyon bízok,jó lenne a decemberi időpontot elfelejteni.
Szia, örömmel olvasom, hogy haladsz. Ügyes vagy, csak határozottan! Akkor augusztusig erő (és pénz) gyűjtés, addig is sok jó programot és örömteli időtöltéseket kívánok. Ki kell élvezni a nyarat aztán meg majd a kismamaságot.
Szia! Ma mentél eredményre?
Hormonok 1 év, kenetek 3 hónap.
Nekem is volt szerencsém mindháromhoz, most a Gőgöshöz járok, nekem az ő hozzáállása tetszik a legjobban. Valaki kapott inozotil+ melotonint együtt?
Tapasztalatok? nekem most ezeket írták fel.
azt mondták ha nov. megyünk akkor a kenetekből kell új, azt ott megcsinálják 4000 ft/ember, de persze vihetsz
Szia!
Nekem volt szerencsém mind a három dokihoz,ráadásul úgy,hogy mind a három inszeminációt másik orvos csinálta.Alapvetően a Gőgöshöz jártam,de a stimulációk úgy jöttek ki két esetben,hogy ő az inszem napján nem volt bent.
Csongrády nagyon kedves,nagy tudású,de nem egy lelkizős fajta.
Török doki szintén kedves,szerintem a legnagyobb tapasztalattal rendelkezik,de nem szereti,ha kérdeznek.Általában nála hárman végeznek,mire egy ember kijön a Gőgöstől.
Gőgös doki mindent elmagyaráz,figyel rád,mindent meg lehet vele beszélni.
A hormonsor elvileg 1 évig érvényes,ha jól tudom.
Köszönöm annak aki eddig válaszolt! Még egy kérdésem lenne, az, hogy a hormonok vérvételi eredménye mennyi ideig érvényes?
többször olvastalak már benneteket itt, most szólnék :) tegnap voltunk másodszor, "eredményegyeztetésen". Mindkétszer a Gőgösnél voltunk, korrekt, lehet kérdezni, de nem is kell mert mondja. Nem választanék mást, ha kérdeznék se. Decemberre van most tb-s időpont, ami annyit jelent, hogy okt. végén nov. elején kell telózni. A hónapot felirták a recepción.
Én már voltam mindkettőnél. Nagyon jó szakember mindegyik. A Török nem szereti, ha kérdezel, gyorsan ki is rak, a Csongrádyval jobban lehet beszélgetni.
Gőgös dokiról tapasztalatok?
Szia :) Én csak a Csongrádyról tudok véleményt mondani,habár még csak egyszer voltam nála,de kedves,alapos,korrekt és lényegretörő volt :)Eddig csak pozítívat tudok mondani :)
Sziasztok! Arra szeretnélek kérni Benneteket, hogy írjatok tapasztalatokat a Török és a Csongrády doktorral kapcsolatban. Nem tudom melyikhez jelentkezzek be. Előre is köszönöm!
Köszi lányok! Ha nem sikerül, egyet próbálok én is, ha az sem, akkor a következő a lombik lesz...
Szia. Nekem úgy volt, hogy megnézett UH-val, majd kaptam is a következő Closty receptet. Egyelőre azt szedem, pénteken UH, itt tartok most.
Szia!
Nekem úgy volt,hogy egyből megkaptam a receptet a Clostihoz,és minden úgyanúgy volt,mint előtte,esetleg az UH alapján közben módosított a szurikon a doki.Amikor a novemberi sem sikerült,mondtam a dokinak,hogy most tartunk 1 hónap szünetet,erre mondta,hogy ok,de a következő menstruáció előtt menjek majd,és megkapom a receptet a januárihoz.
Tegnap megvolt az első tapolcai kalandom :) És persze egyedül,mert a férjem Németországban.Mindenki kedves és segítőkész volt,egyedül a laboros hölggyel kellett egy kisebb csatát vívnom,hogy a férjemnek időpontot szerezzek az első vizsgálataira.De mivel nem hagytam magam,köszönet az útmutatásért az itt fórumozóknak,én nyertem meg a csatát és fix időpontokkal távoztam :) Reggel nyolcra már ott voltam,fél tizenkettőkor távoztam,természetesen a lombikra való feliratkozásról elfeledkeztem,így ezért vissza kellett mennem :)Decemberre kaptam időpontot,de az augusztusi ciklusomnál belevágunk,összespóroljuk a 150ezer pénzt :)
Ha nem sikerül, egyből mondod, hogy szeretnéd a következőt, és akkor ugyanaz minden, tehát Closty, ultrahang, szuri stb., vagy vmit változtatnak ilyenkor?
Igen, pénteken kell elkezdenem a Clostyt és jövõhét péntekre kaptam UH-ra idõpontot.
Nem hiszem, hogy a Török nyugdíjba megy, még fiatal, 56-ban született.
Nem fáj, igazából semmiség az egész. Sima nőgyógyászati vizsgálatnak tűnik.
Sajnálom :-( Igen, ezeket kaptam, de sajnos az esélyeim nekem sem túl jók, de bíznom kell. Ha nem sikerül, megyek újra, Te is?
Hát simán lehet, hogy "folyosói pletyka", nem tudom :-) Nekem sem tűnik öregnek :-)
Szia.Elvileg most honap vegen jon meg a mensim.Harmadik nap kell elkezdeni a gyogyszert 5napig kell szedni.Felhivni oket es adnak idopontot ultrahangra.Pontosan meg nem tudom mikor megyek.Neked mikor jon meg vagy mikor kell menned?
Én is arra várok, te mikorra?
De jó :). Mi tegnap voltunk UH-n, sajnos nem sikerült. Clostyt-Gonapeptylt-Utrot kaptál?
Még nem tűnik olyan öregnek Török, hogy nyugdíjba menjen. Csongrádyról inkább el tudnám képzelni. Arról nem volt szó, hogy mikor? Lehet mire szeptemberben megyünk már nem is lesz?? Akkor alig marad doki....
Szia.Nekim is ha megjon a mensim gyogyszer es utana inszem.Milyen volt?Nem fajt ugye?
További ajánlott fórumok: