PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Szia!
Utrogestant fognak felírni,ezen kívül D és C vitamint nyigodtan szedhetsz,magzatvédő vitamint is.Én E vitamint nem mertem utána szedni,nehogy bajt csináljon.Ha megvan az inszem,nem kell feküdni,egyből lehet hazamenni.Nekem is pénteki napon volt a harmadik inszem,utána hétvégén pihentem,de igaziból nem kell feküdni vagy ilyesmi.Ez majdnem ugyanolyan mint a sima fogantatás.A pozitív teszt után érdemes szedni Aspirin Protectet,Gőgös doktor egyből mondta,Török doktor állítólag nem szokta javasolni,mert nem érdemes szedni szerinte.
Szia,
Tapolcán nem, más intézetben igen.
Szia!
Nekem nem fájt a hasam a Gonapeptyl után,mert kell neki 36-40 óra,mire megrepeszti a tüszőt.Ez pont pénteken reggel lesz.Mire az inszemre sor kerül,már ki is szabadul a petesejt.
Mi mindig korán oda szoktunk érni.Először a párodnak le kell adnia a spermát,amit feldolgoznak,ez kb.1 óra.Fél 11-nél előbb nem kezdik el az inszemeket.Addig lehet sétálgatni,ilyesmi,és fél 11 körül érdemes visszamenni.Akkor téged behívnak,felfekszel a vizsgálóágyra.UH-on megnézik,hogy mi a helyzet.Nekem ilyenkor már látszott a sárgatest,vagyis hogy kiszabadult a petesejt.Akkor hozzák az anyagot,amit egy katéteren keresztül felvezetnek a méhedbe,és befecskendezik.Érdemes ellazítani magadat.Nekem az első egyáltalán nem,a második kicsit,a harmadik nagyon fájt,előre félte tőle,lehet,ez volt a baj:).Utána kapsz receptet valószínűleg Utrogestan hüvelykapszulára,és két hét múlva visszahívnak tesztre.
Én aznap reggel szoktam érezni kis görcsölgetést,gondolom,ahogy a petesejt kiszabadult,de nem volt vészes.
Van,aki azt mondja,inszem után még otthon is érdemes rádolgozni.Hát,nekem a harmadiknál nem volt kedvem hozzá,mert eléggé fájt.Aztán mégis ez sikerült:)
Drukkolok nektek nagyon!
Szia!
Elvileg szerdán és pénteken.
Szia!
Én úgy tudom, hogy hormonsor, HIV, Hepatitis B és C, lues és citológia 1 éven belüli eredmény kell, bakterológia meg 3 hónapon belüli. Javítsatok ki, ha tévedek :)
Fogadd részvétem!
Köszönöm, jól vagyok. Már 18 hetes vagyok, eddig minden rendben. A fáradtságon kívül nincs semmi panaszom, még nem nagyon látszik rajtam. Mégnem tudjuk a nemét, mert a mellső falon tapad a méhlepény, és ezért a doki örült, hogy legalább le tudta mérni, amit kell, annyira takarásban van:)
Drukkolok nektek!
Szia!
Drukkolok nagyon Nektek!
Nálam a harmadik inszemnél mindkét petefészekben növekedett tüsző, és az inszemnél az UH-on látták,hogy mindkét oldalon van sárgatest.Szóval jó esetben mindkét oldalon érhet nálad is tüsző, és ki is szabadulhat belőle petesejt, úgyhogy van rá esély, hogy sikerüljön.Lombiknál viszont teljesen mindegy,hogy milyen a petevezetékek állapota, mert ott egyből a petefészekből szívják le a tüszők tartalmát,a petesejteket.
Hajrá! :)))
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..