Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei fórum

PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)

8991. Adri0214
2015. ápr. 22. 19:10
Ez nagyszerű, de jó, nagyon örülök neki! Csak békésen és vidáman, hogy manócskád igazán jól érezze magát ott bent! :-) :-) :-)
8990. csj84 (válaszként erre: 8989. - Adri0214)
2015. ápr. 22. 17:30

Örülök nagyon!Vigyázz magadra!

Köszi,jól vagyok.16 hetes vagyok:)Repül az idő, hihetetlen:)

8989. Adri0214 (válaszként erre: 8985. - Csj84)
2015. ápr. 22. 15:19

Szia csj84!

Nagyon köszönöm kedves kérdésed. Igen jól vagyunk, elvileg most 6+2 nél járunk. A túlstimu miatt kicsit nagy még a hasam, de már nem szorít elviselhetetlenül! A következő tapolcai látogatáson már szívhangunk is lesz!

Remélem Te is jól vagy! :)

Puszillak!

8988. Adri0214
2015. ápr. 22. 15:16

Drága Ancsika!

Potyognak a könnyeim a kis angyalkátokért. De így sajnos már jobban értem! Nagyon-nagyon sok örömetek legyen a másik kisbabóbcába! Szívből kívánom nektek! Próbáljatok erősek maradni, szorítok nagyon-nagyon! Hatalmas ölelés nektek!

8987. M Pötty (válaszként erre: 8986. - Ancsika10)
2015. ápr. 22. 14:12
ancsika10 ismeretlenül is együtt érzek veled, veletek és nagyon sok erőt kívánok a továbbiakban és legyen nagyon sok örömötök a másik babával. Sajnos bármelyikünkkel megtörténhet bármi, nagyon sokan együttérzünk veled.
8986. ancsika10
2015. ápr. 22. 13:53
Sziasztok!köszönöm nektek a bìztatàst aranyossak vagytok.Adri itt sajnos nem a dawn szindròma volt a fő probléma hanem mint kiderült az egész baba csak egy nagy cisztàbòl àllt.Màr a szìvét is kezdte összenyomni.Tegnap elaltattàk a kis dràgàt.Szörnyű volt mint fizikailag mint lelkileg.Nagyon megvisel minket.Ma voltunk ultrahangon ahol làttam a màsik babàt ficànkolni nagyon jól van.A kis angyalkànk meg szépen elaludt.holnap hazamehetünk végre.
8985. csj84
2015. ápr. 22. 13:48
Adri,veled mi újság?Remélem minden ok.
8984. Adri0214 (válaszként erre: 8962. - Ancsika10)
2015. ápr. 22. 10:37
Oh drága Ancsika, annyira sajnálom! Kérlek próbálj valahogy erős maradni, bár tudom piszok nehéz lehet. Bocsánat a felvetésemért, csak egyszerűen nem értem. Anno a kislányomnál nekem is down-gyanút hozott ki a 12. heti genetikai vizsgálat. Mentünk is genetikai tanácsadásra, ahol a megzatvíz vételt javasolták, ami a 16. hétben történt meg. Egyszerűen nem értem, miért nem javasolják nektek is ezt. Sajnos annyi ilyent hallottam, hogy beteg a baba el kell vetetni, aztán ezzel a vizsgálattal kiderül, hogy valóban semmi baj! Én még a Ti esetetekben is nagyon bízok, hogy okés lesz. De a helyedben mindenképpen elmennék egy másik dokihoz is, mert sose szabad csak egy vélemény alapján ilyen súlyos döntést hozni! Kívánom, hogy légy erős, és erősen hiszem, hogy minden rendben lesz!!! Ölellek!
8983. gzizus (válaszként erre: 8981. - S.ancsa)
2015. ápr. 22. 07:40
SZia! Én a Török dokihoz jártam 9 körül értem oda és a legrosszabb napon dél körül végeztem! Nyugi sokan vannak nála, akkor lassul le, ha sok leszívást csinál aznap!
8982. csj84 (válaszként erre: 8981. - S.ancsa)
2015. ápr. 21. 17:45

CSak azért kérdeztem,kihez mentek,mert a Török dokinál nagyon sokan vannak.MOndjuk pörgeti is rendesen:).Mi a Gőgös dokihoz jártunk,és mire nála végzett egy ember,addig a Töröktől ketten vagy hárman kijöttek:).

Ha odaértek,és húztok sorszámot,akkor a recepciónálaszerint hívnak,de a dokihoz már egyáltalán nem biztos,hogy érkezési sorrendben kerültök be.Ezt csak azért írom,hogy ne lepődjetek meg rajta.Nem tudom,mi alapján vesznek előre valakit.

De ha korán mentek,akkor tuti 2 előtt végeztek.

8981. s.ancsa (válaszként erre: 8978. - Csj84)
2015. ápr. 21. 12:16

Köszi csj84 . Akkor nem is baj, ha előbb elindulunk. Székesfehérvárról megyünk kb 1,5 óra az út, de ki tudja. Török doktor úrhoz megyünk, ő már 2 rokonomnak segített :)

Azért aggódom, csak az idő miatt, mert van már egy kislányunk és haza kellene érnünk hozzá 4 óráig, vagy valahogy megoldani a felügyeletét 4 után. De akkor valószínűleg ez miatt nem kell aggódnom :) Köszi

8980. Ineb (válaszként erre: 8976. - S.ancsa)
2015. ápr. 21. 12:09
Szia! Mi elsõ alkalommal fél 9-re értünk oda és negyed 1-kor kerültünk be.
8979. Ineb (válaszként erre: 8977. - Csj84)
2015. ápr. 21. 12:08
Köszi :). Én is ezt olvastam róla, azért is kérdeztem. Ma találtam egy cikket. Minimális mennyiséget javasolnak, annyit tartalmaz a kismama vitamin. Csak másfelõl meg hallottam, hogy szedik, ezért volt a bizonytalanság.
8978. csj84 (válaszként erre: 8976. - S.ancsa)
2015. ápr. 21. 11:50

Szia!

Mi mindig nagyon korán odamentünk,volt,hogy akkor nyitták ki az ajtót,mikor odaértünk-7 órakor.De én inkább várok előtte,minthogy századik legyek.

Sorszámot kell húzni a recepciónál,és majd szólítanak szám szerint.Szerintem mindegy,hogy 9.30-ra van az időpont,mehettek előbb is,legalább hamar sorra kerültök.

Melyik orvoshoz mentek?

Első alkalommal a párodnak le kell adnia spermát,amihez kap egy tégelyt,és az emeleten lévő intim szobában kell produkálnia.Utána behívnak téged,feltesznek egy csomó kérdést,megnézik milyen leleteid vannak már.Utána várakozni kell a nőgyógyászra,aki megvizsgál,csinál valószínűleg egy hüvelyi ultrahangot,és kiírja a még szükséges vizsgálatokat.

Nálunk úgy volt,hogy fél 8 körül odaértünk,a párom leadta a mintát,aztán engem 10-kor hívtak be az asszisztensnők,hogy felvegyék az adataimat,és kb.fél 12-kor kerültem be a dokihoz.

Ez csak nálunk volt így,nem biztos,hogy másokkal is ez van.Később már gördülékenyebben megy,de első nap az kicsit hosszú.

Szerintem bőven végeztek 2 óráig,mi az inszeminációnál is legkésőbb fél 1-kor végeztünk.

8977. csj84 (válaszként erre: 8972. - Ineb)
2015. ápr. 21. 11:35

Szia!

valahol azt olvastam,hogy az E vitamint nem szabad az ovuláció után szedni,mert károsíthatja az esetleges terhességet.Szóval én mindhárom esetben csak az ovuig,vagyis az inszeminációig szedtem.

8976. s.ancsa
2015. ápr. 21. 11:02
Sziasztok! Holnap megyünk mi is Tapolcára első konzultációra. 9:30-ra van időpontunk. Mire számítsak, meddig fog tartani? 14 óra körül van rá esély, hogy indulhatunk haza?
8975. atyaisten (válaszként erre: 8962. - Ancsika10)
2015. ápr. 21. 10:13
Szia!Nagyon nagyon sajnálom amit át kell élnetek!Amire nem lehet mit mondani!Szoritok nektek nagyon hogy minden rendben legyen!Küldök egy hatalmas ölelést nektek hatalmas energiát hogy legyen erőtök átvészelni ezt az időszakot!Imádkozom a babáért és persze értetek is!
8974. gzizus (válaszként erre: 8962. - Ancsika10)
2015. ápr. 21. 08:25

Szia! Öszintén sajnálom, erre nem lehet mit mondani, csak azt hogy bizzatok abban, hogy minden rendben lesz a másik picurral.

Tudod, hogy a fórumozókhoz mindig fordulhatsz, a virtuális vállunk itt van érezd az ölelést amit küldök! :((((

8973. Derniki
2015. ápr. 21. 08:16
Köszönöm a válaszokat, én is hasonlókat szedek, a Femibion helyett amúgy Czeieles magzatvédőt, mellé még D vitamint, és méhpempőt.Azt hiszem ennél többet nem tudunk tenni :-) Mondjuk még most próbálkozom, hogy minél többet igyak (mert ez nekem nehezen megy) :-). Ma szedem amúgy 5. napja a Clostyt, pénteken megyek uh-ra, hogy lettek -e tüszők, és majd utána tudnak mondani időpontot az inszemre.
8972. Ineb (válaszként erre: 8967. - Csj84)
2015. ápr. 21. 07:31
Szia! Te szedted az E-vitamint 3.-nál inszem után is?
8971. Ineb (válaszként erre: 8966. - Derniki)
2015. ápr. 21. 07:30
Mikor mèsz UH-ra? Én kismama vitamint, C-vitamint, magnéziumot szedek, proteint iszok. E-vitaminon gondolkoztam még. Van itthon 200 mg-os, szerintetek szedjem?
8970. csj84 (válaszként erre: 8969. - Sisi86)
2015. ápr. 20. 20:15
De jó!Halk gratula,és drukkolok,hogy minden ok legyen.
8969. Sisi86 (válaszként erre: 8959. - Csj84)
2015. ápr. 20. 19:53
Nem bírtam ám ki és tegnap reggel csináltam tesztet és nagyon erős 2 csikom volt.remélem a doki is jót mond csütörtökön.😊
8968. Sisi86
2015. ápr. 20. 19:49

Sziasztok!

Én Merkformint, 3000 mg d vitamint,.600 mg e vitamint szedtem inszem előtt,és szedek most is. Most még e mellé szedek femibiont,omega3at,szelént és jodidot.ezeket a nőgyógyászom mondta,hogy szedjem. Szerintem sem lehet vele ártani,inkább csak basznál.

8967. csj84 (válaszként erre: 8966. - Derniki)
2015. ápr. 20. 18:47

Szia!

Én az első kettőnél szedtem a Femibion 800-t,E vitamint az ovulációig,és a PCO miatt a Merckformint.A harmadik inszemnél,ami sikerült,szedtem szintén E vitamin,Femibion,Merckformin,és mellé C és D vitamint is.A párom végig szedte az E vitamint,cinket,és a harmadiknál ő is a C és D vitamint.

Szóval a harmadik sikerült,hogy ezek miatt-e,nem tudom,de az igazsághoz az is hozzátartozik,hogy hiába szedte a párom a vitaminokat,most a harmadiknál lett a legkevesebb a progresszív motilitású spermiumok száma-amik jól mozognak,gyorsak,megfelelő az alakjuk.

Ártani nem tudtok ezekkel a vitaminokkal,az is tuti.

Mikor esedékes amúgy az inszem?

8966. Derniki
2015. ápr. 20. 15:43
Sziasztok! Inszeminációhoz van valakinek vmi "trükk", jótanács, amit ti esetleg kaptatok és hasznos volt? Vagy amit másként csinálnátok? (ha sikerült, ha nem :-() köszi
8965. 31biuska31 (válaszként erre: 8927. - Linda1216)
2015. ápr. 20. 15:17
Szia.Hogy vagy ugye tul vagy az atjarhatosagin?
8964. zsebi82 (válaszként erre: 8962. - Ancsika10)
2015. ápr. 18. 09:23
Őszintén sajnálom, mélyen együttérzek Veletek.
8963. csj84 (válaszként erre: 8962. - Ancsika10)
2015. ápr. 18. 09:04

Borzasztóan sajnálom,ami veletek történik.Pont tegnap gondoltam rád,hogy utánam vagy 2 héttel,és vajon hogy vagy.Hát ez most szíven ütött.

Nagyon sok erőt kívánok nektek!Ez most nagyon nehéz lehet,de hinnetek kell abban,hogy a másik baba rendben lesz.

8962. ancsika10
2015. ápr. 18. 08:51
Sziasztok lányok!Rég nem írtam ide ,de mindig olvaslak bennetek:)Szeretném veletek megosztani a szőrnyű tragédiánkat amit nem is tudom hogyan fogok feldolgozni.Egy kis bátorításra és egy pár jó szóra van szükségem tőletek.A héten már a 13.hétben járunk az iker babáinkkal:)Múlt héten voltunk a 12 hetes nagy uh-on,ahol kiderült hogy az "A"baba nagyon beteg:(Szervi rendellenessége van és a down szindrómára is pozitív lett a teszt.Azóta mérhetetlen fájdalom és szomorúság van bennünk.Azonnal Budapestre küldtek minket az I.Számú Női Klinikára genetikai tanácsadásra ahol a professzor a szelekív abortuszt javasolta.Ami annyit jelent hogy a beteg baba szívébe sóoldatot fecskendeznek amitől megáll a szíve:(:(és addig ő ott marad a pocakomba amíg meg nem születik a másik baba.Igen ám csak ennél a beavatkozásnál fenn áll a veszélye hogy az egészséges baba is elmegy:(Amit nem hiszem hogy már kibírnák.Hétfőn reggel már el is altatják a mi kis csöppségünket:(Nagyon félek és nem tudom hogy ezt valaha fel tudom dolgozni e.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook