PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Ha minden pontosan működik akkor febr 1 lesz a ciklusom 1. napja, így 2-án kezdek.
Egyenkőre 7 napra van meg a szuri, utánna majd kidrrül hogyan tovább.
3 naposat kaptam vissza. De tapolcára arra hívtak vissza.
Szia.
Nekem is hosszú protokoll van.ciklus 21.napján kezdtem a suprefactot 0.5t. 6.nap kezdtem a gonalt szerdán, a Suprefact 0.25 azóta.
Ha 5 naposat kapott vissza akkor pont jò
ET+10 napon kell menni tesztelni. Nem lesz túl korai???
Szia! Én ciklus 21. Napján kezdtem 0,5 ml Suprefactot...azt mondta a doki, ha megjön a menzeszem, ami 27. Ciklus napon volt, akkor már csak 0,25 legyen...mi este 9 kor adtuk... Aztán jött hozzá a Gonal- F tollas, azt is este adtam..egyik oldal egyik, másik oldal másik...azt 10 napig adtam...
Szia!
A korábbi írásodban olvastam, hogy a Suprefact-ot kellett szúrnod 0,5 majd 0,25-öt.
Jól értem, a menszi előtt kezdtél szúrni hosszú protokollod volt?
Nekem ez lesz az első itthoni próbálkozásom eddig külföldön próbálkoztam, de ott nem ezeket a készítményeket alkalmazták, ezért feltennék néhány kérdést.
A stimulációs terv szerint a cilkus 2. napján kezdem el szúrni 0,5-el 2 napig utánna lecsökken 0,25-re. Ez ugyebár ml -elég kevés vagy mindenki ennyit szúr, ebből ennyi az adag?
A Bemfola a másik abból 450-et kell szúrnom. Ez gondolom a plafon.
Mit szeretnek Tapolcán ha reggel szúrúnk vagy ha este? Azért kérdezek ilyen hülyeségeket, mert a stimut nem ott írták elő, és nem ott ellenőrzik, csak a beavatkozásra megyek oda.
Szívesen fogadnám a tapasztalatokat!
Köszönöm előre is mindenkinek!
Nekünk reggelre 3 maradt, 2 kértűnk vissza,1ment síelni. :) február 4 lesz tesztelés :) :) :)
Jaj de jó! akkor moatantól
pihi és szurkolàs 😍
Megmutatták a 2 embriót. Másik 2 fagyasztva lesz. UH csináltak, h minden rendben van-e... Szobába kísértek, átköltöztünk, és elég hamar mehettünk is. Kb 2 perc az egész, mint egy cytologia vizsgálat. És tényleg fontos a nagyon sok folyadék és fehérje.. Leszívàs után rosszul voltam, másnap fehérje por és 3-4 liter víz...következő napra rengeteget javult a közérzetem...Török doktor úr is elmondta most, kell a sok folyadék (3 l) mert ilyenkor a petefészkek elvonják a szervezettől és pótolni kell!
Sziasztok! Rengetegen voltak ma! Mi beültetésre mentünk és csúszás volt... 2-t kértünk vissza! 😊
Valòszínű csússzunk egy hònapot komolyan nem értem amikor itt napok számítanak miért nem elérhetők ez azért egy komoly pròbléma főleg ùgy h felváltva hívtam a recepciòt és nőgyògyászatot kb 20 *
Egyébként pont ezen mérgelődtem múlt héten,hogy ha valakinek sürgős az orvost elérnie, az ilyenkor mit tud tenni? Én is egész délelőtt próbálkoztam, talán egyszer volt foglalt, egyébként fel sem vették.
És most mi lesz hogy nem tudtál vele beszélni? 🙁
Igen nekem is délután csak akkor már nincs bent doki
akkor csak két nap lesz köztünk, én szerdán kezdtem, hétfőn kell mennem első UH-ra.
sajna múlt pénteken én is így jártam, kb 40szer telefonáltam, 1óra után sikerült viszont.
Köszi próbáltam őket is vagy 10 szer nem veszik fel☹️
Szerintem ez természetes.Én is felpuffadtam mindig estére, rengeteget ittam uh egésznap pisilni jártam.Igyál/egyél sok fehérjét és igyál rengeteg vizet!
Hű! akkor rajta minden jót
a szurikhoz!
Sajna nekem tegnap óta erőteljesen fàjnak a petefészkeim, éjjel alig bírtam hason aludni.
Na és puffadok mint egy lufi estére. de azt màr az elejétől.
Ti éreztetek valamit stimu alatt?
Sziasztok! Ma este kezdem a stimut! Juhuu ! Éljen a Gonal-f! 💕
Lehet késői válaszom, de tudod választani a telefonon a nőgyógyászatot is, most fejből nem tudom hányas gombbal...
Próbáld a recepciot! Egyszer nekünk is beszélni kellett a doktorurral, a recirol kapcsolták. Még biztos ott van.
Van bárkinek tippje hogy érem el Török dr délelőtt a recepció esélytelen délután úgyan felveszik de állitòlag akkor már nincs bent doktorúr köszi
Hű de nagyon jó! sok sikert mára! majd írj milyen volt! hàny lesz beültetve?
Fantasztikus, gratulálok! Kis harcosok 😉
Jó reggelt! 4 maradt mára, mehetünk Tapolcàra. 😊
Nagy, mikor mehettek a fagyikert? Ti is estrofem tablettát kaptatok?
További ajánlott fórumok: