PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Köszi!
Ha nem kérdezek rá, akkor gondolom ment volna minden úgy, ahogy eddig, beultetes, csalódás.. Most arra jutottunk, hogy következő ciklusnal mind a hatot felolvasztjak és próbálják elvinni 5.napig (nekem 3naposak), és akkor lesz a beultetes.
Szia Ebarbi. Ha minden igaz akkor használnak icsit.
Igaz mi még a stimulációnál sem tartunk...csak ma kezdtem a novynettet, de nekünk a papírra egyértelműen icsi van írva és mi is elfogadtuk a kísérletet. Remélem azért van ellen példa is ... nem csak az hogy nem maradt egy embrió sem.... :(
Sajnos tudom.😌
Nekünk júniusra van Tapolcára időpontunk,tavaly kora tavasz óta.😷
Tudom én...ott a soron kívüli lombik lehetősége több 100 ezer Ft-ért...majdnem mi is a saját akaratunk csapdájába estünk többszőr is.De hála Istennek sikerült magamat lebeszélni róla.
Jaaaa!!!!És....akárhányszor hívtam Őket,a nap bármely időszakában fel veszik a telefont elsőre!!!!Pénteken voltam uh-n a "becsekkolástól"a "kicsekkolásig" volt 20 perc.Pedig tele volt a várakozótér.Szóval nem a pangás miatt volt express a megjelenésem.😊
Tapolcán volt,hogy 8 órától délután 1/2-2-ig ültem a full tele folyosón.
Persze mindenkinek az a jó,ahová épp jár.Biztos van aki a pécsi Medivel elégedetlen.Én sokáig tudnám sorolni a pozitívumait...és nem azért mert ott sikerült a mi kis Csodánk,hiszen nem tudhatom mi lesz a végkifejlet.De azt pontosan tudom,hogy bárhogy is alakul mi már nyertünk.😊...más érzésekkel indulunk útnak.
Atyaég, én nem is értem miért kell ennyit várni, komolyan.....ez nem normális dolog.
Nem hiszem el, hogy a rendszert ne lehetne hatékonyabban kezelni.
Szia!
Pécsre.😊 Ég és Föld...pl:nincs várólista,az embrió fagyasztás térítésmentes...ezek csak "csepp a tengerben".
Mi november 27-én voltunk konzultáción,decemberben kezdhettünk volna is az új tb-s lombikot,az ünnepek miatt lett csak január.😊Holnap megyek leszívásra.😊...és nem ment el újabb 1,5-2 évem a várólistás várakozással.Ami lássuk be időveszteség a biológiai óránkat tekintve.
Nem a reklám miatt,csak is saját tapasztalat.😊
Innovacon.
310 Ft volt a gyógyszertárban tavaly.
Uh, na ez az! Nagyon remélem,ez a megoldás segít.
Nektek mi a tapasztalat Győrről? Jól emlékszem,hogy ide jelentkeztetek át.
Sziasztok!
Hát ahogy a háttérből olvasgatlak Benneteket...nem bánom,hogy erőt vettem magamon és hátat fordítottam Tapolcának.
Nagyon-nagyon sajnálom a sikertelenségeket és egyben szívből gratulálok a még pocakban lévő,vagy már pocakból kint lévő Csodababákhoz!😊
Én egy elég hosszú regényt tudnék írni az ottani tapasztalataimról.2015 elején léptem át első alkalommal a PRI kapuit.Sokmindenen keresztül mentem,de ahogy napról-napra olvasom a Fórumot egyre biztosabb vagyok,hogy jól döntöttem.
Nem (csak) az bánt,hogy ott nem sikerült,hanem a felesleges körök futása,ami tényleg kimaradhatott volna.
Lehet,hogy időben akkor is itt tartanék,de nagyobb eséllyel a sikeres beültetések számát gyarapítva.Nem pedig rossz szájízzel visszagondolva az ott elvesztegetett 4 évemert és akkor talán nem 250 km-re odébb járnám most az utamat.
Kitartást mindenkinek!😊
10-es.
Mi a gyógyszertárban, ahol az injekciókat vettük, vettünk olyan tesztet, amit az intézetben is használnak.
Lefotóztam a múltkor:
Hétfő 11-17
Kedd 9-16
Csütörtök 11-17
Péntek 9-16
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..