PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Akkor nem értem. Az egyik csajnak azt mondta a dokija, hogy azért 5 naposan kapja vissza, mert 6 maradt neki és abból 2őt kért vissza, a többi meg fagyibaba lett.
Lehet, hogy orvosa válogatja, ki, mit tart optimálisabbnak?
Szerintem várj még egy picit, tudom milyen rossz ez a várakozás, decemberben én is végigkínlódtam de tudom, hogy sok stressztől megkíméltem volna magam ha türelmesebb vagyok!
Ha mégis tesztelnél akkor viszont ne tartsd magadba az eredményt! Nagyon szurkolok! :)
Én is úgy tudom, hogy az a legjobb, minél hamarabb visszarakják, viszont ott a rizikó, hogy nem osztódik tovább.
Szerintem azoknak viszik el az 5.napig, akiknek több petesejtet tudtak leszívni, és relatìve sokat tudtak megtermékenyíteni es jól is osztódtak.
Köszi!azt mondják, ami kint megall a fejlődésben, az bent se valószínű hogy tovább fejlődne.
Nekem ennyi sikertelenseg elég volt. Főleg hogy most jóval kisebbek voltak az embriok. Nem tudom rangsorolva tárolják e őket. Vannak intézetek ahol először a legeselyesebbet ültetik vissza, és folyamatosan csökken az esély. Nem szeretnék még 3at végig csinálni ugyanúgy, mint az előző hármat.
Köszi szépen, aranyosak vagytok!
6 fagyibabank van még.
Megkerdeztem a dokit, hogy nem lehet - e azt csinálni, hogy felolvasztjak mindet és kint hagyják blaszto allapotig. Azt mondta, hogy de. Örülök hogy ez eszembe jutott, de kérdem én, nem neki kellett volna már ezt mondjuk régebben is felajanlani?! Én kezdetektől fogva attól tartok, hogy rendben a sok embrió, de mi van ha a 4.napon nem sok jutott volna túl. Igazából feleslegesen pakolgatja vissza, ha kint se jutna el az 5.napig.
Szóval most abban maradtunk, hogy mindet felolvasztjak a következő ciklusban és meglatjuk h marad-e beultetheto. Ezt még bevallaljuk, utána elbucsuzunk Tapolcatol.
Hát ilyen nincs! Azt gondoltam hogy az infúzióval mostmár tuti sikerül.
Annyira sajnàlom!
Van még erőtök újabb FET-hez?
Szép számok!
Hajrá!
Nagyon szuper!Sok sikert kívánok szerdára!:)
Szerdán én is nézetem a pajzsmirigyértékeimet, vérvétel előtt te bevetted reggel a letroxot?
Sziasztok! ma voltam Tapolcán. extra gyorsan végeztem. Szerdàn lesz a leszívás reggel. jelen àllás szerint 20 db 18 mm petesejtem van 😱 (most már nem keletkeznek újak remélem...) Ma este 2 ovitrelle-t szúrok.
Mától emelve szedem a Letroxot (100-ast) hogy lemenjen a beültiig. 9-ről a felére 4,5-re ment le eddig.
Fájogat a hasam és a melleim irtóra fàjnak. remélem ez normális. (nem kérdeztem meg ma)
Nyugodj meg, szuper lesz ez így!
Én péntek óta adom a Gonal-f-et, szerdán megyek vissza, remélem nekem is lesz sok szép tüszőcském! :)
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..