PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
3napig 3mapulla volt, 2napig 2, és most 4napra emelték vissza 3ra.penteken kell vissza mennem, hétfőn vagy kedden leszívás.
Szia!Szerintem ez rendben van. Emeltek az adagodon? Mikor kell visszamenned?
Csajok, 5nap stimu után jobb oldalon 5db 9mm,bálon 3db 6mm mennyire rossz/jó?a balban van több pici is. Méhnyálkahártya 6.5mm
Érdemes végig nézni ezt az össze állítást! :)Minden kérdésre választ kap az ember, ha még kérdése van a folyamattal kapcsolatban.
[link]
Köszi 😊 Nagy kópé. Az újabb tudománya, hogy ha nem engedek valamit, akkor lefekszik és dobol a lábával, arccal lefelé. Magyarul hisztizik. 😅
A stimulálók költsége attól függ melyiket kapod és mekkora mennyiségben.
Nekem Pergoveris ( a legdrágább ) volt, meg Suprefact. Ha jól emlékszem kb 420.000-Ft voltak csak a fentiek, mire eljutottam a leszívásig.
szia! nem szeretnélek elretenteni, de arra nem hívják fel a figyelmet, hogy HA MINDEN OPTIMÁLISAN MEGY!!! nekünk kb 5-600 között volt , de vissza kaptunk kb 90,000ft erre nem emlékszem pontosan, de mi a vizsgálatok egy részét is ott csináltattuk és ebben a fagyasztás is benne volt! Az fontos nekünk minden alap gyógyszer volt szerencsére! Amikor kezded a gyógyszerezést akkor nem tudják pontosan miből mennyi lesz a végén, mert ha nem úgy alakulnak a dolgok akkor emlik az adagot és bizony van ami 15,000ft nap és ha azt emelik a végén akkor nem kicsi a költség! olvastam akinek megemelték rendesen. Amit ők mondanak az a minimum ár! de többiek majd kijavítanak ha tévedtem!
Nálunk Török doki nem kérte el Pécsen a stimu kezdetén a 100at... Leszívàsra vittünk 235-öt, és akkor adtuk le a kérelmet is. Ott volt az alapítványtól a hölgy, és el is intézte.
Olvastam a papíron hogy akkor utálják, ha leadtuk a számlát. Ti ott adtátok le a recepción? Vagy hol kell leadni?
Gratulálok!
Jó egészséget és sok erőt, kitartást az ikres élethez! Nehéz, de hogy az egyik ikres ismerősömet idézzem, egyszer majd egyedül fognak zuhanyozni 😂. Viccet félretéve, tényleg nem könnyű, de ahogy fedezik fel egymást, az mindenért kárpótolja az embert 😍
Gratulálok! Jó egészséget!!
Köszönöm a kedves szavakat! ❤️Aranyosak vagytok! 😘
Mi is tavaly kezdtük,az első 400ft volt,295+gyógyszerek.60e ft támogatást visszakaptunk.sajnos a beültetès elmaradt azt a 60ezret nem kellett kifizetni,igy jött ki 400e ft!most rövid programmal kezdtünk,de csak50eft volt a támogatás,kimerülőbe a keret.nem tudom mennyi lesz a vège
Gratulálok! Sok boldogságot és jó egészséget a picikhez!😊 Neked mielőbbi jobbulást! Szép neveket kaptak a picurkàk! 😊
Szia! A beavatkozás díjáról beszéltünk, az 295 ezer. Plusz a gyógyszerek... Az alapítvány nekunk kedden 50 ezer ft-ot utalt.
Sziasztok. November óta járunk Tapolcára. Eddig csendes szemlélőként olvastam a bejegyzéseiteket, mert mi egyenlőre még inszeminacióra járunk. De láttam többen is írtátok hogy 295ezer volt a lombik.
Nekünk novemberben a Török tanár úr 460-at mondott gyógyszerekkel, szurikkal együtt, amiből 60-at áll az alapítvány.
Segítsetek légyszíves, most akkor mennyibe kerül?
Gratulálok a kicsikhez!💝💝 Nagyon jó egeszséget és sok boldogságot a kis családodnak!
Szívből gratulálok! Nagyon sok boldogságot és jó egészséget Nektek!:-)
Szívből gratulàlok! Sok boldogságot, egészséget es örömteli pillanatot kívànok nektek!
Gratulálok ☃️💙❄️
Jó egészséget és sok boldog pillanatot kívánok! 🥰
Szívből gratulálok a gyermekeitekhez!!!😍😍👶👶❤💙 sok-sok boldogságot és egészséget kívánok!!!😘😘😘
Gratulálok! Szép neveket valasztottatok! ⛄⛄
Sok erőt és boldogságot kívánok!
Gratulálok nektek! sok boldogságot! ❤️
Gratulálok!
A babók elfelejtetik veled a rossz élményt! Az elején azért csak óvatosan a vágásod miatt.
Vigyázzatok egymásra, sok boldogságot nektek! 😍💕
Sziasztok! Köszönjük a sok gondolatot,szurkolást! Jan. 25. reggel ,császárral megszülettek a kis hómanók! 9:08 Dorina 46 cm 2670g és 9:09 Barnabás 49 cm 3000g.Nekem nagyon nehéz volt,nem életem élménye 😬de mindenki jól van,tündéri manók! 🙂
További ajánlott fórumok: