PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Nagyon sajnálom! Én ugyanezt éltem át,csak kicsivel tovább jutottunk. Idén jan. 3.-án mentem a 6 hetes uh-ra ( már szívhangra mentünk volna )
és közölte a doki,hogy levált a petezsák a méhfalról,ennyi volt..😢 Én úgy gondolom,hogy a 2,6-os tsh-m ( pozi tesztkor volt annyi),és az IR-em tehetett róla.De lehet,hogy tényleg beteg volt. Fáj tudom,de el kell engedni és koncentrálni a következőre. Én is úgy fogadtam el a helyzetet,hogy inkább most menjen el,mint 10-12 hetesen,mert én azt ki sem bírnám..
Nemcsak a túlstimu ( nem tudom neked van e) de maga a progeszteron a Crinone is okoz puffadást. Én is ugyanígy voltam... nem akartuk az elején nagyon híresztelni így a megoldas a bő nadrágok és polók/felsők voltak hogy ne látszódjon a hasam. Ha őszinte akarok lenni szerintem az első trimeszterben a puffadas miatt nagyobb volt a hasam mint a második trimeszter elejèn.
Ha már nem kell a progit tolni javul a puffadas
Sok-sok folyadék. Nekem amíg a terhesség alatt látható volt szintén elég nagyok voltak a túlstimutól és ahigy tágult a méh persze nyomta jobban, hát okozott nehéz perceket de mondjuk ilyen durva fájdalmat azért nem... szülés utànra rendeződött a méret de azért a 6 hetes kontrollon nyomai még így is látszódtak a túlstimunak.
Sok folyadék és amennyire jól esik sétálgas (( csak kényelmesen), keringés miatt fontos
Nagyon Sajnálom Tittike! megnyugtatás? talán annyi, hogy ez így jobb, hogy még a legelején lett vége és nem később. Ilyenkor szinte biztos, hogy valami nem volt rendben, már az eleje se kezdődött jól (vérzés, negatív teszt, stb)
Rettentően sajnálom a rengeted aggódást, izgalmakat és az elmúlt heteket!
Pénteken talán már mondják is az új időpontot amikor kezdheted az oepest, vagy kísérletet akár!
Minden jót!
Nagyon sajnálom, teljesen aterzem,nyaron mi is így voltunk. 😭
Nem tudom, mi lehet ilyenkor bármi, ami vigasztaló,mert engem sem nyugtatott meg semmi..
Nekem a nőgyógyászom Detralexet javasolt (nem a meddőségis, hanem a "mezei"). 15-20 cm-sek voltak a petefészkeim, így átérzem a helyzetedet. Ráadásul 3 baba termelte a hcg-t. Annyit mondott még az orvosom, hogy ne engedjek hüvelyi vizsgálatot, amíg ennyire rossz a helyzet, mert a kismedencei szervek minden irányba keresik a helyet, így nagyon fájdalmas lesz. Igaza volt. Tapolcán a hüvelyi uh-kon sírni tudtam volna. Az idő segíteni fog. Bár nekem még szülés után is nyomai voltak a petefészken a hiperstimulaciónak.
A babához gratulálok!
Jaj, nagyon megijedhettel! De szerencsére a baba rendben van! Kitartás, a sok folyadék ilyenkor már nem tud segíteni?
Esztike, neked pedig gratulálok! 😊
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..