PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Sziasztok, tudtok nekem kicsit mesélni a kísérletisről? Az érdekelne ki kerülhet oda be, illetve miben más mint az eredeti lombik?? Válaszokat előre is köszi😊
Szép napot Nektek
Gondolom akkor megjött ès felîrtâk s petesejt èrlelőket Pergoverist.
25-ètől adod?8.nap nèznek aztàn msjd kb.csüt.pèntek.
Aztàn kb.utàna hètfőn kapsz repesztőt.Addig szùrod a Pergo-t, meg a feles Suprefactot.
De ugye nem mondod hogy ezt nem mondtàk el vagy nem kaptàl egy tàblàzatot amibe elkezdtèk jelölni.
Az ekg-t ès a vèrvètelt mondtàk.
Azt a jövő hèt közepèig intèzd
Szia.
Igen.kb.a mensid első napjàtòl szàmîtott 15.nsp.fèlidő.
De addig mèg kb.2x megjelensz ott uh-ra, ès akkor irnak ùjabb adag injekciòt is.
Kiskönyvet olvasd el, mrg kaptàl egy tàblàzatot is, abba jelölik
Nyugi, sikerülni fog!! Nagyon szurkolunk!!
Természetesen cica neked is!
Mindent bele picikék
Az a jó kis Crinone gél.😂😀
Hát elég kellemetlen. Szivárogni nálam nem szivárgott, sőt inkább bent gyűlt össze és időről időre ilyen nagy darabokban ürült, hát nem egy gusztusos dolog az biztos.
Sziasztok!
Rég jártam erre. Kicsit bemutatkoznák, elmondanám a történetet, érdekelne van e valaki hasonló cipőben.
Még 2012-2013-ban jártunk Tapolcára. Akkor volt egy inszeminációm, ami nem sikerült, nem is csoda, mert amit ott nem néztek, az az IR volt. Miután az kiderült és diétáztam, rá 2 hónapra spontán babásodtam. Ma már 5 éves a kis csoda (most március 10-én).
Azóta volt 2 vetélésem és 4 hete egy méhenkívüli terhességem....
2015 és 2016-ban voltak az angyalbabák. 9 és 8 hetesen voltak miss ab.-ok.
Idén januárban végre ismét pozi lett a teszt, de sajnos méhenkívüli lett, január 27-én műtöttek sűrgösséggel, mivel már jelentős mennyiségű vér volt a hasamban. Így el kellett távolítani a jobb petevezetékemet is.
Szóval így állunk most, 1-3 évente esek teherbe, de a lányom óta nem maradtak meg a babák, illetve most már csak 1 petevezetővel büszkélkedhetek.
Illetve közben kiderült egy kis véralvadási gond(2.vetélés után, önszorgalomból nézettem), prothrombingén mutációm van(heterozigóta), így terhesség alatt szúrnom kell a clexánt.
Édeklődnék, hogy van e valaki hasonló termékenységei képességgel, ami szinte nulla, illetve 1 petevezetővel? Érdekelne, hogy ezzel a múltal mehetünk-e rögötön lombikra?
Még 2012-ben néztek a férjemnél katonákat, nem voltak valami jók az értékei, gondolom ezek azóta nem javultak, tekinte, hogy 3 éve nem estem teherbe....
Illetve a Csongrady doki még dolgozik Tapolcán?
Köszi
A fekvést az tudom hogy nem kell feküdni, kíméletes életmódot mondott a Török Attila Tanár úr a beágyazódásig, ha 3 naposan kaptad őket vissza akkor 3 napig. Jobb ha mozogsz mert a vérkeingésnek nem használ a fekvés.
Szerintem még a stimu hatása lehet a szurkálós érzés, a beágyazódás még nem lehet( bár ki tudja).Nem vagyok túl profi a témában de gondoltam leírom amit tudok.
Sok sikert!
Sziasztok!
Kérdés a sikeres beültisekhez!A Crinone gélt meddig kell használni?És kinek mi a tapasztalata vele?Bentmaradt vagy visszaszivárgott folyton?Köszi😊
Nálam is teljes bizonytalanság van.. Beulteteskor úgy voltam vele, hogy sikerülnie kell,mas lehetőség nincs, de kissé félek az eddigi csalódások miatt.
Amúgy a péntek reggeli mensis érzés óta nem volt ilyen érzésem.
Köszönöm kérdésed, de nem tudom. Voltak érzéseim, de elmúltak. Bevallom nagyon félek, de emellett nagyon bízok is mert bíznom kell és bátorítom Őket hogy maradjanak velem.
Te hogy vagy?
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..