Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Jó reggelt kismamák!
Hihhhetetlen jóízűt aludtam éjjel!
Még bírtam is volna, de a kisfiamat suliba kell indítanom.
Remélem a mai nap hasonló jókedvben telik majd, mint a tegnapi.
Mi újság van vihartéren?
Jo ejszakat! En is megyek aludni, mert tegnap 4 orat sikerult ugye osszesen.
Viszlat holnap!
Én is lelépek, hazajött a "ház ura"! Megetetem, aztán mi is készülődünk lefeküdni..Jó éjt!!!Klassz kis este volt veletek! :-))) Sokkal jobb volt, mint bámulni a TV-t! Mióta idetaláltam, már csak akkor nézem, ha itt kihalt a terep...
Pitypang, Nóri, remélem ma éjjel tudunk már aludni végre!? Páááá
Na azt hiszem én is átmegyek vízszintesbe.
A mai trapptól megint bedagadt a praclim!
Jó éjt mindenkinek!
Jo ejszakat, Eger!
En ma is lattam egy fiatal csajszit az utcan, babakocsival, cigivel. Pedig elso ranezesre ezt nem felteteleztem volna rola.
Jo ejt eger!
Igen,nem anya az ilyen.Most epp a Nok lapjaban olvastam,h az egyik csecsemoosztalyon olyan kisbaba van,akinek az anyja drogos-nem szoptathat,na,hat az se semmi...
Jó éjt csajok!
Megpróbálok aludni.... habár ez a bolond szél még mindig dübögtet mindent..... : (
És sajnos az is marad! Hogy teheti tönkre egy anya ennyire a gyereke életét!
Utána meg folyamatosan mellette pöfékel.
Egy életen át kapja a gyerek a passzív ártalmakat!
Eludom képzelnia z ilyet! Eteti a gyereket, a szájában meg lóg a bagó! Fúúúúj!
hanyattesett krumpibogar,ez jo,elkepzeltem a mozgasformat,hat tenyyleg van benne vmi.
Igen,alkati lehet ez a kellemetlenseg.
Jo ez a krumplibogaras hasonlat! :))
Nyugi, a pasiknak is tud am aranyere lenni! ;) Jon meg kutyara der. :))
Na, nem akarom bantani oket, de oket sem kerulik el az ilyen nyavalyak! Meg Adoniszok sem maradnak orokke...
tenyleg felhaborito,akirol en beszeltem,az feher no.
Nekem a sima kamillas borogatas is enyhitett az aranydolgon.
Fuuujjjj, de utalom az ilyeneket hallani! Ha belegondolok, hogy az a szegeny, draga kicsi, picurka min megy keresztul a hulye anyja miatt! Agyonutnem.
Keves a penz, de bagora jut azert... Bljak.
Ez is alkati lehet? Se aranyér (szerencsére) Sem izzadás. Nemhogy melegem nincs, de egyenesen fázok. Még nyáron is.
Jópofa a párod Boo!
Annyira sajnálom, hogy nem tudják átélni ezeket az amúgy is felemelő dolgokat, amik velünk történnek. Amikor reggelente az ágyban hanyattesett krumpibogár módjára kapálódzok. Amikor végre sikerül megfordulni és négykézlábra állni, akkor már csak az emelődaru hiányzik mellőlem, hogy felülkerekedjek a dolgokon.
Mi lesz velem a végéig!
En is utalom a dohanyzast,plane kismamanal! A multkor epp a terhesgondozo ajtajaban kellett magam atverekedni egy dohanyzo kismama buzen... Jo, nem epp a kultoralt, normalis no kategoria volt (bocs, ha valaki megsertodne, de nem tul feher volt a bore). Aztan epp hallottam kesobb, hogy egy vedono kerdezi tole, mennyit dohanyzik naponta. Le akarta tagadni, de aztan valami "keveset" bevallott. Szornyu! En azt olvastam, hogy egyetlen szal cigaretta 2 percre szukiti ossze az ereket, amin keresztul a baba letezni tud ott bent. 2 perc!!!! Hat en ki sem birom talan 2 percig levego nelkul peldaul...
Aranyerre hallottam egy enyhito szert. A forgalmazo ceg nevet ugye nem irhatom le, de ha annyit mondok, a fo alapanyag, amit hasznalnak az aloe kaktusz, akkor mar ugyis kitalaljatok. Szoval nekik van egy zold krem neven futo csodaszeruk, ami allitolag epp erre is jo. En nem hasznaltam semmire (sebre is jo, stb.), de aki igen, az eskuszik ra.
Szerencsétlen gyerek! És az a nő fogja felnevelni!? Sajnos gyereke minden idiótának lehet! Ezért van egyre több, mert szaporodnak! :-(
Nagy sötét kretének gyártanak kicsi sötét kreténeket..
De az aranyér, az igazi szívás Csajok! Nem akarom az izzadást se lebecsülni, na de ez...Pedig még egy gyereket se szültem!
És, hogy mennyire együttérzőek a férfiak: már most zaklat, hogy mikor szedetem le, mert ŐT zavarja! Jó, mi? Engedélyt kértem, előbb hadd gyógyuljon meg a gátam esetleg, meg ilyesmi és akkor azonnal rohanok megműttetni a néhány hetes gyerekem mellől/mellett!
Jaaaajjj... Hat en nem tudom, nevetgeltem hangosan, itthon, egyedul... :)))
Izzado, aranyeres, reszeg kismamak... Hehehehehe...
Ennyi lökött tyúkot egyrakáson! (Ahogy férjuram mondaná :-))
Az izzadás se piskóta, mindenki megkapja a kis "csomagját", ahogy elnézem...