Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Pocakosok és Pocaklakók topik fórum

Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)

9560. Kolibri (válaszként erre: 9556. - Csibebaby)
2007. febr. 2. 11:23
Koszonom Csibe, jol vagyunk, csk pont mostanaban olyan szurkalasok vannak a hasamban oldalt. Remelem ez nem gond. Vasarnap megint doki-nap. Szeretek jarni hozza, mert mindig megnyugtat, hogy minden rendben. Remelem most is igy lesz.
9559. Kolibri (válaszként erre: 9558. - Gitti81)
2007. febr. 2. 11:21
Nekem az antibakterielis szajoblitot javasoltak, mert a torkot is fertotleniti. A sos viz az a kellemetlen tuneteket is javitja. (gurgulazas)
9558. gitti81
2007. febr. 2. 11:19

Sziasztok lányok!

Van valakinek vmi. jó ötlete torokfájásra, amit a pocakosok is szedhetnek? Nem akarok elmenni az orvosi rendelőbe a sok infulenzás közé, ha nem muszáj!

9557. csibebaby
Szopispárnáról valakinek infója???
9556. csibebaby

Szia Kolibri!!

Hogy vagytok??Hogy érzed magad??

Igen,a pasik már csak ilyenek,de mi így szeretjük őket.:)Mostanában muszáj neki megcsinálnia,mert a melóm miatt majdnem minden nap későn érek haza.Többnyire előkészítem neki,vagy ha egyszerűbb kajáról va szó,akkor megycsinálom még meló előtt,neki csk fel kell melegítenie.:)

Csibe:)

9555. Kolibri
2007. febr. 2. 11:16

Sziasztok Gömbölyödők!

Remelem ma vegre tudok tobbet uldogelni a gepnel, mert mindig csak a visszaolvasasig jutok.

Ekka! Ne hagyd magad, illetve a hordozot!

Csibebaby! Az en ferjem pont ilyen. Szeret fozocskezni, de a konyha utana..., mint valami bombatamadas utan. De nem panaszkodom, mert a fincsi kajak utan szivesen elmosogatok.

9554. csibebaby
2007. febr. 2. 11:13
sófi=Zsófi...
9553. csibebaby
2007. febr. 2. 11:09

sófi!

Nálunk is hasonló a helyzet.Párom estig melózik,bár azért szokott segíteni néha.Már 2napja vacsival vát itthon.Igaz ehhez olyan mértékű felfordulást eszközölt a konyhában,hogy vagy fél óráig sak pakoltam,mosogattam utána,de azért jól esett.:)Nem is várom el tőle,hogy ő csinálja,fizikailag sokkal megterhelőbb az ő munkája,meg egyébként is egy pasi olyan tessék-lássék módon takarít csak.:)

Szóval megcsináljuk,csak szép nyugodtan,nem szabad túlzásba esni!!!

9552. 9c5ea9abb5 (válaszként erre: 9551. - Csibebaby)
2007. febr. 2. 10:55

Szia Csibe!

Mivel férjem meló után házat újít, így rám marad az egész háztartás dolog, de azért még bírom:-)

Először nem vásárlással kezdünk, mivel vannak felajánlásaink, és attól függ abból mi hasznosítható, hogy mire lesz még szükség:-)

9551. csibebaby
2007. febr. 2. 10:49

Takarítás,főzés,mosás..igen az nekem is benne van a mai programban.Szerencsére csak ketten vagyunk a házban és rendben tartjuk,szóval nem olyan veszélyes és viszonylag gyorsan túlesek rajta.

A vásárlás 2héten belül megkezdődik akkor nálatok is.Azért csak vannak már ötleteid,hogy mit szeretnél??

9550. 9c5ea9abb5 (válaszként erre: 9548. - Csibebaby)
2007. febr. 2. 10:46
Hááát... én nem pont a kisruhákra gondoltam, hanem mosás, főzés, takarítás:-) Csak a 4d után akarok elkezdeni vásárolgatni, meg átnézni a felajánlásainkat:-)
9549. 9c5ea9abb5 (válaszként erre: 9543. - Ekka)
2007. febr. 2. 10:44
Nem tudom Ekka, de nekem azt mondta a doki hogy ne menjek a 24. héten terhelésse vércukorra, mert van akinél akkor még nem jelez semmit csak a 26. héten. Azért ha megemlíted a dokinak akkor nyugodtabb leszel /és mi is.../!
9548. csibebaby (válaszként erre: 9544. - 9c5ea9abb5)
2007. febr. 2. 10:41

Otthon mindig van mit csinálni.Nálam is már a kisszobában ki vannak terítve a kisruhák.Írom a istát mire van-lesz még szükség,meg,hát ugye a nagyja még ezután jön.:)

Ugye milyen jó érzés,amikor mocorog,én nem tudok betelni vele.Mindjárt mehettek uh-ra,gondolom mennyire várjátok már.Azért te is pihenj,amennyit lehet,ne hajtsd túl magad!!

9547. Ekka
2007. febr. 2. 10:39

Csibe: én is nézegettem szopispárnát, bár én még csak alvásra:)) Mindenhol dög drága sajnos.. SZerintem egy vagyon 5ezer ft azért a kitömött darab anyagért...

1x leírtam ide a méreteket, hogyan lehet házilag kreálni, mi kell hozzá.

9546. csibebaby (válaszként erre: 9543. - Ekka)
2007. febr. 2. 10:39
Relatív Ekka..:)
9545. Ekka
2007. febr. 2. 10:38
Amúgy világ életemben rengeteg foly. ittam.. Remélem tényleg nem lesz ebből gond...
9544. 9c5ea9abb5 (válaszként erre: 9541. - Csibebaby)
2007. febr. 2. 10:38

Szia Csibe:-)

Bezzeg otthon lenne mit csinálni:-) Pocaklakóval jól vagyunk, sokat mocorog, ami apukának nagyon tetszik:-) Márcsak 1 1/2 hét a 4d-s ultrahangig alig várom. A jövő hét elég mozgalmas lesz: védőnő, doki, kismama klub, kismama torna.

9543. Ekka (válaszként erre: 9540. - 9c5ea9abb5)
2007. febr. 2. 10:37

Zsófi: köv. héten meglesz a vérképem ott majd kiderül.

Amúgy nem rég lett mérve a vc. és rendben volt. Gondolom nem "romlik" el 3 hét alatt. Vagy igen?:)

Én azt olvastam, hogy a kismamiknak 3l foly. meg kell inni egy nap.. Én nem sokkal lépem túl:))))

9542. csibebaby
2007. febr. 2. 10:35
Tudja valaki hol érdemes szopispárnát venni?Árakat esetleg?Idekint találtam egyet,de nagyon kemény és kicsi volt..nem tetszett..:(
9541. csibebaby
2007. febr. 2. 10:34

Szia Zsófi!

Látom nem sok a meló felétek.:)Hogy vagytok Pocaklakóval??

Pár napja írta Ekka,hogy már ebédig megivott 3palack 1,5es ásványvizet!!Azért ez sok nem és még a nap fele hátravolt.De szerintem is igazd van,lhet betegség tünete is,szóvalén is a dokit javaslom mindenképp!!

9540. 9c5ea9abb5 (válaszként erre: 9535. - Ekka)
2007. febr. 2. 10:30

Szia Ekka!

Nem akarlak megijeszteni de valahol olvastam hogy terhesség alatt a túlzott vízfogyasztás terhességi cukorbetegségre utalhat. Mindenesetre jó lenne védőnődnek/dokinak szólni erről.

9539. csibebaby
2007. febr. 2. 10:22

Jó reggelt Pocisok!

Sajnos még nem kaptam üzit Pitypangról,remélem ez nem azt jelenti,hogy valami gond van vele??Talán ma jelentkezik a srác...

Zsófi!Persze,azért is írtam,hogy nem csak a vitaminok tehetnek a nagy súlyról,de biztos közrejátszanak.A gének viszont tagadhatatlanul alakítják az életünket.:)

Ekka!Szerintem nem ártana beszélned egy dokival,azért ez túlzás.Valamelyik nap írtad,hogy mennyit iszol..az 5liter azért sok ám egy nap,szerintem.Én is sokat iszom,de azért ez max:3-3,5egész nap.

Zazuka!Azért néha tessék erre kukkantani!És ne hajtsd agyon magad!!

Ma szabadnapos vagyok,most ébredtem.Kicsit fel kell takarítanom,aztán körbenézek a városban.Nem akarok bent ücsörögni egész nap,tök szép idő van.Persze azért figyellek ám benneteket!

Kiscsibe sokat mocorgott az éjjel,talán most először fordult elő,hogy felébredtem rá,viszont olyanmegnyugtató érzés.:)A párom is hozzámbújva aludt,keze a pocimon.Olyan boldog vagyok!!:))

Szép napot mindenkinek!

9538. zazuka
2007. febr. 2. 10:13

Sziasztok!

Látom Pitypangról nincs még hír :(

De Buborékunk előkerült :)))

Kicsikata, de jó, hogy itt vagy! Úgy féltem, hogy egész a szülésig bent kell majd feküdnöd.

Most megyek, millió dolgom van még.

9537. Ekka
2007. febr. 2. 10:08
Ma be kell vinni a tp-es papírt a melóhelyemre... pfff... Hátam közepe sem kívánja!!!!!!!!!
9536. Ekka
2007. febr. 2. 09:51
Licitált valaki a hordozómra, de nem hagytam annyiban, mert nekem az a hordozó KELLLLLLLLLL!!!:D
9535. Ekka
2007. febr. 2. 09:49

Jó reggelit lányok:)))

Az éjszakám nagyobb részét a wc-n töltöttem. Nem tudom mi van, de olyan szinten megy ki belőlem a víz, hogy valami rettenet.. Igaz iszom is, de ez már túlzás!!!!!

Sajnálom, hogy Pitypangról még semmi hír:((

MEgyek, megnézem mi a pálya a hordozómmal:))))

9534. 9c5ea9abb5 (válaszként erre: 9503. - Csibebaby)
2007. febr. 2. 08:30

Sziasztok!

Beállok én is a rosszul alvók körébe, remélem azért nem sokáig:-)

Csibe: biztos a vitamin miatt is nagyok lesznek a babák, de én pl. 4,25kg-al születtem, és anyukám nem tömte nagát ilyesmivel:-)

9533. csibebaby
2007. febr. 1. 23:57

Megyek én még haza a nyáron!!Szóval reszkessetek!!:DD

Jó éjt!!

9532. Buborék
2007. febr. 1. 23:56

ja,tenyleg,mindig elfeljtem,hogy nem itthon vagy,szep is lenne licitalnod magyar oldalakon:-)bocsi.

jo ejt mindenkinek!!!!

9531. csibebaby
2007. febr. 1. 23:54

Licitálgatnék,de így ilyen messzire nem érdemes.Bár most épp egy ír"teszvesz"oldalt nézegetek.:))

Azt hiszem én is elmegyek szunyálni,mert majd elalszom.

Jó éjt Pocisok és Pocaklakók!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook