Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Sziasztok!
www.szopiparna.hu
Polisztirol gyöngygyel töltött 4000.-
Tönkölypelyvával ugyanez 7000.-
Nem két Ft. így se, de azért megfizethető, én szerintem rendelek egyet gyors, hátha ideér még időben!? :-))
:))))
Köszi, holnap kiderül... :)
Az az igazság, h csodálkoznék, mert összvissz kb. másfél hónapja nem védekezünk. (Azelőtt gumiztunk, nem szedtem gyógyszert, mert nagyon kiragyásodtam tőle.)
Kolibri: reggel ált. kaja után rosszul vagyok, de ez csak akkor van, ha evés után tenni-venni kezdek. Akkor, ha 20 percig nyugton vagyok semmi gond:)))))
Hívtam a 4d rendelőt, de a mobil ki van kapcsolva. Anyukájukat!!!!:)))))))
Febr. 23-án szeretnék menni akkor leszek 2 nap múlva 20 hetes. Azért akartam ma bejelentkezni, mert azt olvastam, hogy egy hónappal előbb kell annyian járnak oda..
Gota!
Gratula így előre is.Nekem is halvány volt a csíkom!!A halvány csík is csík!!:))
Milyen kutyusod van??Masztiff??Gyönyörű!!
Ekka!
Szerintem minél később.Mi a 21.héten voltunk,fantasztikus volt.
Csibe:)
Szia Ekka!
Szerintem mindegy, én 17 hetesen voltam először és hatalmas élmény volt már akkor is, pedig sokkal kissebb volt!Konkrétan 20 dkg párizsihoz hasonlította a gyermekem súlyát az ultrahangos nő, ami egy kicsit szíven ütött!!!
Szia Mandy!!
Mivel vagy ma így elfoglalva?
Ilyen drága egy szopispárna?Az nem semmi azért.Én a barátnőmnél láttam ilyet,a pici nagyon jól elvolt benne,közte,azért tetszett meg igazán.Persze nem létszükséglet,csak érdeklődöm milyen árak vannak.Lehet idekint is találok még.:)
Klau teljesen megygógyult?És te?
Csibe:)
Sziasztok!
Nos, úgy néz ki, hogy én is csatlakozom hozzátok. :)
Igaz, még nem tuti, mert a teszten a kontroll csík szépen megjelent, a terhességi csík pedig elég halvány volt...
Így asszem, megismétlem holnap reggel...
SZerintetek a 19.héten v. a 20-n jobb 4d-re menni?
Most akarok bejelentkezni:))))))
Szia csibe!
Most néztem én is a Brendon oldalán a szopis párnát!
Van minden áruházukban 12990.-
Jó reggelt :)
Most jutottam ide.
Buborék, örülök hogy minden rendben, ne hagyj itt minket máskor, mert most Te vagy a következő a sorban :)
Pitypangot szerintem csak hétfőn engedik ki, addig benntartják megfigyelésen....
Gitti torokfájásra nekem a forró mézes-citromos tea jött be. Ha köhögsz is, akkor meg a lándzsás utifű szirup. Ez gyógynövény, így tutira nem árt.
Csibém, nekem nem lesz szopispárna. Klaunál is megvoltam nélküle. Biztos nagyon jó, de annyira nem, hogy kiadjak érte 9-10 ezer Ft-ot.