PG53 ovulációs tesztről tapasztalatokat várok! (tudásbázis)
Ja, és még egy. Nem folyamatosan fáj. Mikor fekszem s mikor ülök akkor nem. Neha miközben állok megfájdul, vagy éppen menés közben.
ha egy baba ágyazódik milyen fájdalmat érez az ember?
Reggel meg véletlenül lerántottam a mikit összetört.
:((( igy csak hétfőn tudok venni másikat. Nincs a közelben ügyeletes patika.
De tényleg. Te mit tennél Szandianya?
Fáj a hasad, de nem tudod miért. Mert ha most elmegyek ezzel a dokihoz, lehet hogy antibiotikumot ir fel mert nem lát még semmit/ ha ott van/ és azzal meg többet ártok...
Múlt hónapban megállapitotta, hogy petefészekgyulladásom van. Adott antibiotikumot, de lehet hogy visszajött???
Pedig most alig voltam levegőn is. A gyereket is csak módjával viszem le ilyen hidegbe/13 hónapos/
Az a teszt igy menszi előtt kb egy héttel is jelez ha van baba?
Amúgy a hasam fáj. 2 oldalt. mintkét oldalon szúró fájdalom. Ez a fájás meddig normális???
mertha más a gond akkor el kéne menni az orvoshoz hogy nézzen meg/nincs e gyulladásban a petefészek, vagy nem fáztam e fel.../ Ez a teszt amit irtál megbizhatóan jelez?
Vagy most mi tévő legyek?
És Veled mi van? Sütöttél valami fincsit a vendégeknek?:)
Szia! Én vagyok, de csak néha kukkantok be...Éppen vendéget várok, de nem tudom mikortájt jön...úgyhogy néha vagyok!
Veled mizujs ?? Pocifálás ??? Szurkálás??
Amúgy asszem az Lh tesztre azt is mondják, hogy jósteszt...nem próbálod ki, amiért mindíg páfrányosodsz ??
Szia!
Hát igen, jól hallottad a mezőgazdaságban is van ilyen, pontosan az állattenyésztésben alkalmazza az inszeminátor ezt az eljárást :-)
Szóval ilyenkor a doki egyfajta inszeminátorként jeleskedik. A spermiumokat egy kis tuningoló anyaggal vegyítve juttatja be őket, félrehúzva a méhszájat....így annak áthatolására....átküzdésére már nem kell erőt fecsérelniük...ugyanis a spermiumok java része nem is tudja átküzdeni ezen a szűk csatornán magukat, mert gyengébbek, vagy átérnek, de akkor már tovább nem igazán tudnak érvényben jutni.
Remélem érthetően írtam le :-)
tüszőserkentő injekció. Futtában ennyit tudtam elolvasni a googlon.
Na megyek lefeküdni, elég fárasztó napom volt...
Jó éjt Mindenkinek.
Szandianya! Mi az az inszemináció???
Ilyet a mezőgazdaságban hallottam még...:)))
Bocsánat, ne haragudj. Nekem sajnos megjött, de akkor nem szúrkált semmi. Ez 2 hónappal ezelőtt volt, amikor vettem a mikit s csak nézegettem, hogy miket kell majd látni benne... De szurkálás...
Lehet. Szerintem 1 alakzatot keress mindig: a páfrányt. ha az van akkor összebújás. Ha ovu. után is megmarad akkor lehet hogy baba.
Nem...sőt mint mondottam a 4.inszeminációra sikeredett...és mindegyiknél szedtem closty-t....
ja és a 4.alkalomkor már puregont is nyomtam a pociba....de már nem emlékszem, hogy hány egységet...vagy hogy
szandianya!
Neked elsőre sikerült a baba a clostyltól?
zsuzsi0000! nem válaszoltál:
ja és neked a csillagok után megjött?
Komolyan mondod??? Hát nagyon nagy reményt adtál most nekem.:))))
Azt hittem, hogy csak szurkálást lehet érezni utána meg semmit csak a menszi elmaradását. Szóval kis tudatlan vagyok ezen a téren. Szóval hogy is van ez? milyen tüneteket mikor érez az ember??? Világositsatok már föl, kérlek
én is csak érdekességként írtam,már túl vagyok rajta,lassan egy éve történt.
lehet van benne valami,de mi emberek különbözöek vagyunk van akinek elsöre sikerül,és van aki sajnos megszenved érte.
További ajánlott fórumok:
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- Használta már valaki az ovulációs tesztet jóstesztnek? Mik a tapasztalatok?
- Létezik az, hogy az ovulációs teszt egyik nap erős két csíkos, másnap meg szinte nem is látható a teszt csík?
- Létezik, hogy a PG53 ovulációs mikroszkóp nyákkal végzett vizsgálattal negatív, viszont a nyállal végzett vizsgálat pozitív eredményt ad?
- Mi a véleményetek a vaterás EGENS ovulációs tesztről?
- PG53 ovulációs teszt kimutatja a terhességet?