PG53 ovulációs tesztről tapasztalatokat várok! (tudásbázis)
nálam is ez volt, mármint vasszög effektus menstr előtt. :-)))
most az émelygéstől inkább nincs étvágyam már vagy két hete, viszont este kilenckor mindig rámjön, hogy felkajálnám a fél világot. :-))
viszont éjjel kijött rajtam valami nyavalya, taknyom nyálam egybefolyik és nagyon szédülök. Most néztem, hogy állítólag ez az első hónapokban a terhesség velejárója lehet, ha nincs mellé láz. Hát remélem, hogy tényleg csak az és nem influenza. Nem szedek csak homeopátiás szert, meg c vitamint rá, meg mézet eszegetek. De valami nagyon ramatyul vagyok.
Ráadásul holnap elutaznánk hosszú hétvégére, de bevallom így nem nagyon merek elindulni. Szerintetek elmerjek menni?
Én mindíg azt hittem, hogy terhes vagyok, mert jajj.....olyan étvágyam volt, hogy csak na!!!
Most is így van ez, fel tudnék falni egy vizilovat is :-)
De idővel rájöttem, hogy mensi előtt is így van ez!! Nálam!!!! :-)
hát szurkolok Neked is!! páfrányra fel. :-))
tényleg tüneteid vannak? Bár írtad, hogy nem volt az elsőnél sem.....
Köszi a biztatást!!!
S irj maga(tok)ról!!!
Gratula!!!
De ezt még nem szeretném elkiabálni.
Képzeld. Megnéztem, és most is páfrányos. 10 napja. És most már nemcsak este de most is lehet látni őket szépen.
mondom, hogy nekem is volt ilyen közte néhanapján.
és most csináltam egy másik tesztet, ráadásul napközben, nem is reggel és pozitív lett. Halvány itt is a csík, de hát ugye nem a reggeli vizelet volt és azt sem tartottam be, hogy 4-5 órát ne pipiljek (ki bír ilyenkor ennyit várni).
úgy hogy ha Neked is még mindig páfrányos akkor még van remény. Amúgy azt figyeld majd, hogy a menstr napján, meg előtte levő napokon milyen.
De, csak nem akartam kesergő arcot tenni a mondatom végére.....Meg bevallom nem szeretek reménykedni, mert nagyon sokszor estem pof....-ra.
Próbálok inkább arra gondolni, hogy megint semmi..és akkor legalább kellemesen csalódok vagy mi...legalábbis reménykedem azért.
Akkor nem értem. Ha ennyire sokat téved, akkor miért forgalmaznak egy ilyen gagyit???
Most már nagyon kiváncsi vagyok.
émelygés és a hőm most már harmadik napja egy tizeddel megy feljebb. Meg hát most már 5. napja késik.
remélem, hogy tényleg, mert ha tévesen ad pozitív eredményt ez a teszt akkor nagyon kedves levelet fogok írni a gyártónak.
Én a Gábrielt használtam és az mutatta ki a lányomat a menszi elmaradása után kb 10-15 nappal.
De,... milyen tüneteid vannak? mint irtad érzékeny a melled és még???
Tuti, hogy ott a baba! ne keseredj el!!!
Ne keserits el! gyorsan csináld meg egy másikkal!!!
Biztos vagyok benne hogy már ketten vagytok... Ekkorát csak nem téved egy teszt. Várom az eredményt
Sziasztok lányok!
képzeljétek, ma megnyaltam a Pg mikimet, és néhol látok páfránykákat, a krumplik között, valamint....egy hosszú csíkocskát, ami vastag, olyan, mintha szőrős lenne a szára, a teteje, meg egy búzához hasonlít....magyarán ilyen formában van kikristályosodva egy része. Ez szerintetek mitől lehet??? tutira betartottam a 2 óra evés ivás mentességet....
és így visszagondolva (mert ugye figyeltem a testem minden rezdülését) igenis vannak tünetei a beágyazódásnak.
ja és annyi még, hogy nekem amikor meg kellett volna jönnie az nap csak páfrányok voltak a mikin, akkor írtam is, hogy ennyit csak botanikus kertben láttam.
a másfél hét hosszú idő, saját magamon tapasztaltam most, nekem ez volt a harmadik tesztem amit ellőttem, de a másik kettő tudom, hogy baromi korai volt, de hát ilyenkor nem bír az ember lánya magával ugyebár....
nézegesd a mikidet és legyek én pozitív példa Neked!!! szurkolok nagyon. Amúgy nézd meg visszamenőleg Te is a jónást is ha akarod.
és igen, ott a második csík, még halvány, de ott van!!!!!!!!!!!!! úgy hogy reménykedj Te is, mert nekem abszolút működött a miki, hogy végig páfrányos maradt. Igaz a vizeletes meg abszolút negatív volt, de ott lehet, hogy estére túl híg volt a vizeletem, mert én napközben elég sokat iszok. Éjjel nagyon érzékeny volt a mellem, ezért nem vártam holnap reggelig a hcg teszttel.
És tegnap este megcsináltam januárra visszamenőleg a jónás naptárt is és azt a napot mutatta nagyon termékenynek amikor nekem először páfrányos lett a mikim. Úgy hogy az is működik!!!
További ajánlott fórumok:
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- Használta már valaki az ovulációs tesztet jóstesztnek? Mik a tapasztalatok?
- Létezik az, hogy az ovulációs teszt egyik nap erős két csíkos, másnap meg szinte nem is látható a teszt csík?
- Létezik, hogy a PG53 ovulációs mikroszkóp nyákkal végzett vizsgálattal negatív, viszont a nyállal végzett vizsgálat pozitív eredményt ad?
- Mi a véleményetek a vaterás EGENS ovulációs tesztről?
- PG53 ovulációs teszt kimutatja a terhességet?