Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Szerintem igen, beleférhet, bár nem tudom, nálad pontosan hogyan lesz, nekem mindig FET-em volt.
Az a lényeg, hogy a vérzés után, és az Utrogestan/Cyclogest szedése előtt kellene alkalmazni.
Van a 3 db-os, és van a 14 darabos.
A 3 db-os tuti belefér, a 14 darabosat nem tudom, hogy jönne ki nálad.
Nekem korábban ezt írta a Reprofit:
"A beültetés után két nappal számoljuk a 3. betöltött terhességi hetet."
Nekem mindig 5 napos embrió volt beültetve.
Ha nálad is ez a helyzet, akkor a 14. napi UH idején 5+2 napos leszel.
Úgy legyen.😘
Sziasztok!Régóta olvaslak benneteket.Nemsokára lesz a petesejtdonoros beültetésem.Èpített ciklusban, augusztus 10-ig kell szednem a fogamzásgátlót.
Szeptember 4-én lesz a beültetés.
Itt olvastam,hogy érdemes gynophilus kúrát csinálni előtte. Ha most megjön,vérzés utána még beleférek?
Köszönöm ha írtok.
Az egyenletesebb elosztás szerintem a lényeg. Ha prolutexszezel reggel, akkor a maradék progit ( utro vagy lenzetto) oszd el a maradék aktív idődben.
A prolutex amúgy olyan, mint egy bikarúgás, - jelentősen emeli a progiszintet. Ha 20 nmol-ra beszúrtad, az nagy valószínűséggel azonnal 'rendbetette'.
Sok sikert!
Szia, köszönöm! Nekem a beültit végző doki mondta, hogy reggelente szúrjam. Nekem is logikusabbnak tűnne az egyenletesebb napi elosztás, de nem szívesen szúrnám magam a munkahelyemen. De amúgy csak a vérvétel miatt nem jó a reggeli időzítés? Egy szuri vajon 24 órára biztosítja a progit, vagy csökken a szint az idő előrehaladtával?
Persze nyilván mindent megteszek a picúrért, de még dilemmázom.
Azta, de menő koncerttel nyitni🥰
Persze, hogy van esélye, ne aggódj, hamar felmegy az. Valahol azt hallottam amúgy, hogy nincs olyan, hogy túl sok progi, nem tudod túltolni sem. Én ott csináltattam a vérvételt, 100,8 volt, de erre is azt mondta a doki, hogy ha vérezgetnék, akkor nyugodtan szúrjam be a Prolutexet.
A melleim amúgy az első perctől sajognak, ahogy elkezdtem a kúpot, most pedig már önálló életet élnek, a melltartó felejtős. De mind az előző 6 lombikomnál így volt, és eddig sajnos egy sem sikerült, szóval nem vonok le ebből az ég világon semmit.
Szia Macsek, anno mi is az RG-ben voltunk. Utánakerestem az emaileim között, anno még nem adtak fogamzásgátlót, csak Depot-tal szabályoztak össze a donorral.
Anno mi szept16án voltunk velük az első konzultáción, donort megtalálták/mi elfogadtunk oktober 06án. A kezelési terv anno ez volt :
1. A Decapeptyl Depot 3mg (3,75mg)/vagy Diphereline 3 mg injekciót október 28-án szúrja fenékbe, mindegy a nap melyik szakában
2. A ciklusát ugye október 31-re várja, ha késne/hamarbb jönne meg 1-2 nappal nem történik semmi baj
3. Ha megjött, a ciklusa 2. Napján (november 1) kezdje el szedni az estrofemet – 1-1-1 adagolásban.
4. November 13-a körül csináltasson egy ultrahang vizsgálatot, mely kimutatja a méhnyálkahártya vastagságát, ezt küldje kérem nekem - orvosunk az eredmény alapján megmondja, hogy hagyni lehet vagy emelni kell-e az estrofem adagolását (ideálisan kép és szöveg formában).
5. Novemmer 19-én a férjét 9:00- ra rendeltem be spermamintavételre majd lesz még neki STD vérvétele. 2-3 nap önmegtartóztatás javasolt előtte. Ugyanezen a napon lesz a donorpetesejt leszívás és megtermékenyítés. Ezen a napon, kérem, kezdje el az Aspirinit és az Utrogestan vaginális aplikálását már reggel, 4-o-4 adagolásban. Kérem jöjjön el Ön is, mert az orvos egy kontroll ultrahangot fog végezni.
6. Az embrióbeültetés napja november 24, a pontos időpontot a megtermékenyítés másnapján küldöm e-mailben. Erre majd telt hugyhólyaggal, parfüm nélkül kell jönni. Nem kell hozni sem papucsot, semi pizsamát. Az utrogestant nyugodtan aplikálja, nem árt a transzfernél. A megtermékenyítés másnapjától e-mailes tájékoztatást kap majd az embriók fejlődéséről, kivéve a 3. Napot.
7. A teljes összeget – 48OO EUR-t (2020as év) kérem legkésőbb 3 héttel a leszívás előtt, tehát október 30-ig küldje el."
Szia, igen most már minden oké, este már hárman mentünk Depeche Mode koncertre.:) A tegnap kicsit izgulósra sikerült. Én itthon voltam vérvételen beülti előtti nap és még este el is küldtem a leletet. Reggel 8 előtt jött is a válasz, hogy túl alacsony a progi (20,83 nmol/l), kezdjek el Prolutexet szúrni. Az amúgy is fokozott idegállapotomban, teljesen kiborultam, hogy mégis ezt hogyan kellene kiviteleznem indulás előtt fél órával, de aztán pontosított a helyettesítő koordinátor, hogy majd ők adnak receptet, ott meg tudom venni és ott kezdjem el szúrni. Kezdhette volna egyből így és akkor jobban indul a reggelem.
Amúgy szerintetek így van esélye az embrikének? Erre a kérdésemre nem kaptam választ.
Gingili neked mennyi volt a progid, amire azt mondták, hogy rendben van?
Szia!
Én a G1-et ajánlom. Mindig sikerült reggeli/délelőtti időpontot egyeztetni. Nagyon profik, képben vannak.
Kedves Miri5🙂
Én is Brunoba voltam 2019-ben,elsőre sikerűlt a Csodálatos kisfiam…🥰Utána szlovákoknál próbálkoztam testvérek,de sajna meg nem sikerült!🥲Tudok Neked mesélni már a 2. Klinikán jarok azóta…🤪Irj Rám ha gondolod!🥰
Zsuko, Gingli köszönöm nektek! A ReprogenesisnéL vagyunk.
Gingli remélem most kárpótol a sors a covidos csalódásért, látom most izgalmas napok várnak rád.
Drukkolok mindenkinek!
Szia Macsek,
Fogamzásgátló friss beültetés esetén kell. Ennyit tudok hozzátenni, először nekem is kellett szedni, aztán miután Covidos lettem, mondták, hogy akkor hagyjuk és FET volt tegnap, az viszont már a saját ciklusom szerint.
Sziasztok!
Egy téli sikertelen donoros próbálkozás után most kezdjük újra (kicsit többet vártunk, mint 3 hónap, mert a pajzsmirigy értékeim lassan álltak helyre).
Tegnap megjött, mától Estrofem, 9-én délelőtt kellene dokihoz mennem, de az enyém csak délután-este rendel (ha van egyáltalán szabad hely). Úgy emlékszem voltak itt ajánlások dokikra, de most persze nem találom őket. Ha írnátok párat Budapesten, az nagy segítség lenne. Köszönöm!