Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Sziasztok!
A sikertelen beültetés után csináltattam 3. napi és 23. napi hormonvérvételt. Az eredmények közül nagyon megdöbbentem, amikor megláttam a progeszteron szintemet: 1,32 nmol/l. Tavaly októberben még 58 nmol/liter volt. Hogy létezik, hogy ez ennyire rossz lett most? Mivel lehet javítani ezen? Jah és ma voltam méhkarcoláson, a nyálkahártyám 13 mm volt.
Szia!
Bruno a bejentkezésem után kért egy próba ciklus, amit úgy gondoltam kihasználok. Először nem lett jó a pótlás előtti progeszteron szintem ( vszínüleg ennek( is) estek áldozatául a saját embrióink is a Róbertben). Második nekifutásra -Bruno-tól kaptam Decapetyl depot, az Estrofem maradt 3x2 mg, 13 nap progeszteron mérés, ultrahang, majd 2x4 Utrogestan 15 naptól. Az ERA protokollnál pontosan be kell tartani a 120 órát a progeszteron elkezdése és a minta levétele között. Én juni. 19-én 10-kor kezdtem a progit és 24-én 10-kor volt pontosan a mintavétel. A mintát levétel után rögtön 4-8 fok közé kell hűteni.
A vérvétel után megírtam a spanyoloknak a teszt időpontját, 1 órán belül megküldték a UPS visszfuvar címkét , de minden technikai lépést pontosan leírtak.
Igen,én is hozzá járok!
Szentes is rendel,ott 6.000ft a "vizit",a Róbertben 20.000ft.
Nagyon jó fej doki,fiatal és nem fásult...:)
Szia Anami,
Épített ciklusban volt az ERA teszt levétele? A spanyol cég adott vmi protokollt hogyan építsd fel az ösztrogént, és mikor kezd a progeszteront pótolni stb? Esetleg még vmi hasznos infó?
Köszönöm 😊
Reprogenesises Lányok, Tőletek szeretnék segítséget kérni.
Long protokollal másfél hete szúrom a Decapeptylt, amihez tegnap betársult a Pergoveris is. Annamária péntek reggel kér egy tüszőmérést, a következőre pedig mindenképpen Brnoba kell menni. Kérdésem, hogy a második ultrahangtól számítva kb. mikor történik a leszívás? Tudom, hogy a tüszők méretétől függ, hogy kell-e még hormon, de pl. ha jövő szerdán kéri a következő ultrahangot, akkor számíthatok pénteki vagy szombati leszívásra? Akkor leszek a ciklus 14-15. napján.
Köszönöm, ha valaki tud ötlelteni.
Excaliburné!
Mi újság veletek? Remélem jól vagytok! Mikorra várható a nagy nap? 😘😘😘
:(
azért köszi
Sziasztok,
tudnátok nekem ajánlani jó endokrinológust Budapesten?
Illetve tudtok valakit, akinek a meddőségén akupunktúra segített?
Köszi szépen!
Szia!
Én csak abban tudok segíteni, hogy mikor kell menni. A ciklus 18-21. napja között, előtte nem lehetsz 1 hónapig beteg, egy megfázás, hőemelkedés, torokfájás sem. Ha stimuláltak, akkor pedig 3 hónapnak kell eltelnie.
Azt sajnos nem tudom, hogy van-e jelentősége annak, hogy szedsz fogamzásgátlót. A Podmaniczky utcai Synlabba mész? Mert akkor esetleg érdemes lenne őket felhívni, hátha meg tudják mondani.
Lányok ebben az NK vérvétel fogamzásgátló mellett kérdésemnél senki sem tud segíteni?
Kösziiiii
"Tegnap kellett elkezdenem a Marvelon fogamzásgátlót, egyenlőre szünet nélkül kell szednem és szólnak majd hogy mi a következő lépés. NK-ra szerettem volna elmenni ebben a ciklusban, ez a fogamzásgátló mellett is megcsináltatható?"