Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Sziasztok!
A HCG-m 528,3 IU/l
ET+14 napon. Ugye ez jó? Annyi infó kering a neten.
Nagyon köszönöm
Szia :-)!
Nem javasoltak semmi kezelést. Brno azt mondja, hogy nem kell semmi, de azért még futom a köröket.Az enyém 32X26X30 mm.
A 3D UH-ra a ciklus 11-12-ik napjára kell időpontot kérni. Felhívod a Czeizel intézetet a menszesz első napján és úgy adják az időpontot.
Írok még privit :-) Puszi
Szia!
Nagyon bízom benne, hogy nálam ilyen probléma nincs. Epertől azért kérdeztem, mert ahogy írta, sajnos ez neki már a sokadik probléma, és remélem, hogy fog rá valami normális kezelést kapni.
Neked bevált a gnrh? Ahogy olvastam, ez az adenomiozis nem egyszerű történet.
Nem. A Czeizelben hüvelyi hipi-szupi ultrahanggal lett 7 mm, a RG-ben pedig csak akkor mérték, amikor már ültették be, hasi ultrahanggal, szörnyű felbontással, 8 mm.
Igazából azért mentem el megnézetni másodjára, mert nem tetszett, hogy az első beültetésnél egyáltalán nem mérték le a beültinél, csak hasraütés szerűen mondták hogy 10 mm lett, ami a kép alapján, amit fotóztunk, ez barokkos túlzás volt :/
Szia Malvin!
Az adenora ciklusleállítást szoktak javasolni.Attól függ mennyire érintett a méhed?!Nekem szétszórtan van adenom emiatt 3 hó gnrh kezelést kapok!
Köszi szépen.
Hiszteroszkópiára azt írta a Reprogenesis, hogy 21-25 nap közé kell beiktatni. Ha viszont a virtuális méhtükrözésnél a ciklus eleje a jó, azzal időt nyernék, lehet mégsem kellene elhalasztani a FET-t.
Szia Eper!
Az adenomiozisra javasolták neked valamilyen kezelést?
Illetve azt szeretném még kérdezni, hogy a 3D ultrahangot ciklushoz kell igazítani vagy mindegy mikor készül?
Szia Deda!
Nekem is kb így volt az első lombik után. Majdnem 2 hétig ment ez a hol gyengébben, hol erősebben vérzés.
Csajok! Múlt héten kedden hagytam abba a gyógyszereket!
5 nap múlva vasárnap reggel 3 napi görcsölgetés után végre megjött! Most 2 napja már szinte semmi sem volt,tiszt betét is simán elég volt, ma viszont újra vérzek! Ez normális?
Mikor először voltam Sipinél úgy jöttem el tőle, h atya ég minek jöttem én el hozzá😪 Én is azt éreztem amit te!
Aztán teltek a napok, és végül ráébredtem, h azért éreztem ezt mert sokként ért az amit közölt velem! Szerencsére azóta se éreztem vele kapcsolatban még csak hasonlót sem!
A negatív gondolatokat próbáld meg elhessegetni, mondogasd magadnak, hogy sikerülni fog! Vonzd be magadnak a pozitív gondolatokat! Jelenleg én is ezt teszem,mert sikerülnie kell!🙏🏻🍀
Szia,
Akkor hajrá, magas HCG-t kívánok! 😉
Én mostanában már nem csináltattam tesztet, így ebben nem tudok nyilatkozni...párom kérdezte is, hogy nem veszel egyet, hogy láss egy ilyet is... 😁
Yippiéé:-)! Teljesen mindegy szerintem. A vizeletben szerintem nem biztos, hogy egyenletes a HCG. Lehet, hogy a teszt előtt pont ittál egy pohár vizet és azért lett gyengébb a csík.
Nagyon-nagyon jó hallani a sok sikert!
Tiszta szívből öszintén gratulálok!
Sziasztok!
Segítsetek kérlek, nem bírtam ki és már ma megcsináltam a tesztet. Hogy lehet, hogy két azonos érzékenységű, se különböző típusú teszten, az egyikén halvány, a másikon erős a teszt csík? Volt másnak is ilyen. Itthon potyognak a könnyeim több mint 10 évet vártam a két csíkra.
Köszönöm Nektek.
Bizony! :)
Végre jó hír!
Gratula!
Nagyon örülök a sikerednek :-)! Gratulálok még egyszer a kitartásodhoz.
Ölelés ezerrel!