Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Szia Berti !
Sajnos az adenomiozis nem jó :-(.
A Czeizel intézetben voltam egy 3D UH-n
Eper!
Nem hallottam még azt. Ez jo vagy rossz hír?
Hol voltál?
Én a Czeizel intézetet néztem. Virtuális hyszteroszkópiaként 36e-ért van fenn.
Donoros vagyok. Annyira hihetetlen ez az egész. 5 doki vizsgált eddig és senki nem mondta, hogy adenos vagyok. Eddig mindenki miómának gondolta. Erre tegnap a 6-ik benyögte ezt az új diagnózist. Ezt egy 3D UH alapján biztosan meg tudják mondani? Nekem semmi nem fáj, nem erősebb a vérzésem, a méhem nincs eldeformálódva.
Neked hogyan állapították meg biztosra?
Depot
Esetleg hasznos lehet:
A depot hatására 3 hónapot mondanak.
Nekem 2 sikertelen ciklus után (2.nál 9. napon abbahagytam a progit és 2,5 nap múlva megjött) a 3.at nem javasolták, mert nem biztos a hatása, hiába nyomtam volna. A 3 hónapot számolgatták, hogy kicsúszik.
3. napi hormont kértek, amin igen magas fsh, lh, ösztr.-em. Nagyon örültem, hogy a klimax vár még😁
Én beláttam, hogy a depot a szükséges rossz, mert a saját mellé nagyon nehéz hormont adagolni és nagyon nehéz követni a ciklust, jól elkapni az időt.
Szia!
Én Iscare.
2 sikertelen donor embrio.
Belusakova, Ribanska + vmi kezdő dr- nőhöz volt szerencsém.
Mi a kérdésed?
Üvd: Edina
Ha csak egy helyre irányuló az adeno,az nem vèszes,mivel nekem diffuz adenom van,az azt jelenti hogy az egész izmot beszőtte ez a dög,így meg tudott tapadni,de sajnos erre nincs garancia hogy ki
is tudjuk hordani..koraszülés és vetélés kockázata nagyobb,mint egyébként!Van egy csoport a facebookon ott sok okos dolgot lehez olvasni erről.Endometriózis támogató a neve.Donoros vagy,vagy saját petesejt?Mert aki endos ill adenos rosszabb minőségű a petesejtje is...én emiatt fejeztem be a saját stimuláltatást.
Szia Fashion :-)! Ez mit jelent egyébként? Nagyon vacakok az esélyeink? Nekünk még 4 fagyibabánk van. az enyém 32X26X30mm. Ez egyébként mekkorának számít?
Nekem tegnap volt 7,5 a nyálkahártya a 11-ik napon.
A Czeizel intézetben voltam.
Nem mondott a doki semmit :-(. Ők csak diagnozist írnak és átadják a felvételeket, egy szép kis mappában. Elég vicces egyébként, a guszta kis mappa a nem túl jó eredménnyel :-(.
Nem tudom, hogy ez mit jelent, mennyiben csökkentek az esélyeim ahhoz képest, mintha miómám lenne, mert ugye onnan indultunk.
Megvolt az uh? Hol voltál?
Mit mondott a doki neked mit kéne tenni mi a megoldás rá?
Szia!
Nekem is adenom van,ráadásul bazi nagy😏Voltam már 2x terhes,saját petesejttel,viszont mivel beteg volt a magzat missed ab lett a vége.Emiatt indultunk el petesejt donor irányba.Viszont lassan 1 éve küszködünk,hogy a nyh nem nő kellőképpen!Emiatt most 3 hónap gnrh kapok,hogy elsorvadjon az adeno és könnyebbem meg tudjon tapadni a picúr!Kérdezz nyugodtan,ha tudok segítek!
Sziasztok!
Adenomizissal esett már valaki teherbe? A tegnapi 3D ultrahang vizsgálat szerint most már nem miómám, hanem Adenomiozisom van.
Hello Ági!
Ha google-be beírod, hogy embyo scoring, kiad egy csomó hasznos találatot.
Szia!
Nekem a 10. napon 8 mm volt, a beültetéskor pedig csak 7. A koordinátor úgy magyarázta, hogy a progeszterontól tömörödik a szerkezete és ez teljesen normális.
Most vagyunk 9 hetesek, hétfőn láttam is az ultrahangon a kis integető gumimacit :)
Ne aggódj, minden rendben lesz :)
Szia! Et-nél nekem is 8mm volt és sajnos nekem sem nőtt tovább!
Most Fetnél 6,8 mm volt emeltek az estrimaxomon és beültire szépen megvastagodott 8,9 mm- re!
Mindkettőben megtapadt, de nem fejlődött,biokémiai volt mindkétszer! Drukkolok, h neked sikerüljön!
Szia Eper!
Azt megkérdezhetem hogy a 4 barátnődnek donor petesejttel sikerült?
Sziasztok lányok!
Aki az Iscarbe jár, írna nekem?
Szeretnék kérdezni!
Köszönöm! 😊
Szia!
Nem kaptál esetleg Depot szurit a beültetést megelőzően?
Nekem a dokim mondta, hogy az ugye leállítja a hormonűködést. Hónapok kellenek, hogy visszaálljanak az értékek. Ebben az időszakban igazából csak a bevitt hormonok játszanak szerepet.