Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Szia Andi!
Nekem is magas volt a prolaktinom, MR-en derült ki, hogy van egy microadenomám, az okozza. Ez szerencsére Bromocriptinnel kezelhető, mivel kicsi, nem kell műteni. Én négy napig szedtem negyedet, négy napig felet, majd este egészet. De az egész szemtől fájt a gyomrom, így a jelenlegi másfél szemnyi adagot három részletben veszem be. A Bromocriptinnel nagyon gyorsan rendeződött a prolaktinom, biztos neked is így lesz, ne aggódj!
Szuper! 😊
Akkor rongyolhatsz előre, ezerrel!
A legjobbakat kívánom!
Csak ügyesen... 😊
Kislányok!
Nagyon szépen köszönöm a sok bátorítást, bíztatást. Még életemben nem örültem enyire, hogy térdig járok a vérben és görcsöktől fetrengek a fájdalomtól. Megjött a vérzésem 😊😊😊! Végre léphetek tovább. Mehetek vizsgálatokra és kiirtatom a rohadt miómát 🙏.
Szuper csapat vagytok, nagyon köszönöm😘😘😘😘
Jó utat nektek, hozzátok haza a kis csodabogyót! 😊
Drukkolunk nagyon! 🍀
Szia Andi!
Ezek szerint nem elég egy sima vv a prolaktin vizsgálatához, hanem terheléses tesztet kell csinálni?
Nekem csak sima vv volt, ott 365 volt az értékem, szerintem ez is sok, bár még egy doki sem foglalkozott vele!
Hogy zajlik ez a vizsgálat, leírnád?
Köszönöm!
Ági
Eper, gyors felépülést neked, sajnálom ami történt!
Hihetetlen mennyi szarságot kell túlélnünk, mire célbaérünk...
Mi is a 2.körnek futunk majd neki.
Új kör, új donor. Remélem, több embriónk lesz, mit az elsőnél!
Tényleg jó nagy adag Szerencse is kell ehhez a dologhoz, de kívánom, hogy mihamarabb babázhass te is és itt mindenki aki most küzd! 😊 🍀
Drukkolok nagyon hétfőre!
Indítsd el a pozitív hullámot végre!
Nekünk új kört kell kezdeni, de majd csak ősszel vagy télen tudunk menni.
Addig pár vizsgálat és lóvé gyűjtés...
Pedig mâr most indulnék legszívesebben, nagyon padlóra tett ez a 3.sikertelen beülti! 😔
Szóval, hajrá-hajrá! 😊 🍀🍀🍀
Várjuk a jóhíreket! 😊
Köszönöm szépen! :) Megkérdezhetem még esetleg Neked milyen magas volt a prolaktinod, amikor kiderült és mennyit kell szedned? Nekem a terhelés előtt normál érték (170) terhelés után a normál 280 valamennyi helyett 3770 lett:(
Most úgy írta fel a doktornő a gyógyszert, hogy esténként negyeddel kezdek egy hétig, utána emelem negyed-negyed reggel-este, aztán hetente emelem még majd, és így kell eljutnom este fél, reggel negyed tablettáig. Így mire a beültiig jutok, még csak napi felet szedek, de remélem az is használ már majd.. :/
Szia Andi!
Igen, én szedem. Amikor felírta nekem az orvos, megkérdeztem tőle, hogy mennyit kell igy várni a következő beültetésig. Azt mondta, hogyha este elkezdem szedni, akkor másnap lehet menni a beültetésre ☺ Ne aggódj, kezdd el a gyógyszert és minden rendben lesz!
Megy 1000 el, nekem is 13 kor volt és 13 óra 10 perckor már a szállodai szobába töltöttem az egy óra szigorú fekvésemet!
Mi beülti előtt besétáltunk a városba, lógott a belünk mire felértünk a klinikára😂de jól esett, gondolom a méhemnek is😂
Ennek sikerulnie kell🙏🏻🥰🍀🤞szorítok mindenemmel nagyon!
Gratulálok!
Ésmindenkinek kívánom ezt!
Köszi :)
7. hét 5. nap, ez FET+35-nek felel meg.
Szuperbodogok vagyunk most, főleg hogy mennyit paráztam az elmúlt héten.
6. héten végig volt hányingerem, de 5 napja mintha elvágták volna, és ez nagyon megijesztett. De babuci él és virul, szupercuki, már vannak kis kar és lábkezdeményei, elolvadtunk :)
Nagyon-nagyon szorítunk neked!!! (Én és a mai állás szerinti 1.4 cm-es babuci a pocakomban).
Második nekifutás, FET, 7 mm-es nyálkahártya volt részemről.
Most ez a Te alkalmad lesz! :)