Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Sziasztok! Régen írtam itt magunkról. Tegnapi uh szerint 21 mm Pötyi (8+4), szépen ver a szíve, és járt a feneke 😃❤️ Reméljük minden szépen alakul a továbbiakban is.
Azt szeretném kérdezni, ki hogyan építette le az estrofemet és a progit?
Köszönöm szépen 🤗
Sok mindent nem értek én sem. Pl azt sem, h sok orvos miért csak szűken, a saját területét nézi és nem hajlandó átfogóan a komplex embert, jelen esetben engem.
Egyik küld a másikhoz, és sok esetben szétteszik a kezüket, h ez már nem hozzám tartozik. Mondom ezt úgy, h a fél családom orvos, szóval nem vagyok orvos ellenes, látom, milyen helyzetben vannak ők is sokszor. Ezek emberi tényezők - lennének. Na, mindegy.
A pm alulműködésem 4 éve derült ki. Ez rendben van, járok fél évente kontrollra, jók az értékeim, szedem a gyógyszert. Eddig 2-szer csináltak nekem cukorterhelést, mindkettő oké volt. Múlt héten volt egy újabb vizsgálat, a cukor része itt is jó volt, de a HOMA index lett 3,8.
Fura ez az egész, ilyenkor mindig jön egy "hátha csak ez a gond" gondolat, de annyi minden volt már és annyira nem lehet biztosra tudni semmit. Ettől függetlenül, elindítjuk a kinti vonalat, aztán ha véletlenül jön a baba, akkor örülünk neki. :)
Megyek akkor tovább, köszönöm, h írtatok! <3
Sziasztok!
Ma tudtam meg, h IR-es vagyok.
Ez befolyásolhatja a tervezést, van vkinek tapasztalata?
Köszönöm szèpen!
Jó éjt ✨
Ha minden ok, akkor is van egy plusz tényez9 amit nem irányíthat ember.
Azt Ő dönti el...
Sajnálom, de menni kell tovább.
Ugye tudod, hogy a PGS tesztelt embrió sem garancia a beágyazódásra?
Jó, ha 2 darabból 1 megtapad.....
A gonapeptylre sajnos nincs tb támogatás :(
A pergoverisre elvileg igen, ha lombikos orvos írja fel.
Te itthon melyik orvoshoz jársz? Ő írja elő ezeket a vizsgálatokat vagy magadtól néztél utána?
Kint melyik klinikára jársz?
Mennyi volt a hcg?
En holnap megyek reggel vvre progi es osztradiolt nezetni, majd a beulti napjan ujabb progi szint!
En ugy tudom h ezek nagyon fontosak!
A d vitamin se lehet keves mert nincs beagyazodas!
En az nk miatt most kapok lipidet es prednisolont!
Nem tudom sajnos ezeket, mert nem kérte egyik kórház és orvos sem, hogy nézessek bármit is.
Csupán azt mondták, hogy 14. napon menjek vérvételre.
Volt beágyazódás? Vagy el se indult?
Progi szinted rendben volt előtte és aznap?
Nk rendben? D vitamin szint?
Most annyira sokkolt ez a hír...
Mi lehet más a következő alkalommal? Ha az embrió egészséges, akkor szerintetek mi lehet a baj? Mit kellene csinálnom?
Szia,
A 0,1mg-t szokták írni és ugyanaz, viszont nekem legutóbb már nem adták ki Deca-s receptre a Gona-t, azt mondták, itthon a Decapeptyl nincs forgalomban és nincs helyettesítője sem. Én kértem a klinikát, hogy írjanak Gonapeptyl-t a receptre, küldtek új receptet.
Sziasztok!
Hamarosan kezdem a long protokollt. A koordinátor Decapeptylt írt ki, ami szerinte a magyarországi Gonapeptylnek felel meg és egységében is úgy van a recepten. Valahol viszont úgy olvastam, hogy a Decapeptyl sokkal erősebb gyógyszer mint a Gonapeptyl. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Nagyon köszönöm, ha írtok.
Szia Deda!
Vjucus volt így, h a sikertelen beültetés utáni ciklusban újra indult.
És sikerült neki, már meg is született a babája.
A nyálkahártya vastagság miatt ne aggódj, valóban hatásosabb a hüvelybe felhelyezett Estrofem.
Sok sikert kívánok!🍀🍀🍀
Deda!
Nekem is ennyiről vastagodott fel, majdnem 11re. Az idő is dolgozik.
Nem lehetetlen:)
Dopegyt fokozatosan emelve 4x2 volt a végén, ehhez jött az Isoptin majd Depressan és még volt vmi a végén ami váltotta a depressant, de arra már nem emlékszem-nem sokáig volt.
Max mennyiségen ment a gyógyszerezésem- terhességi toxémia indult nálam- császároztak.
De erre készültünk, faros is volt a drágám.
Szülés után 3x2 dopegyt+2isoptin, 6 hetes kontol óta 3x1 dopegyt +1 Isoptin
Múltkor 8mm volt egy héttel később is maradt a 8mm!
Annyiból jó, h most gyógyszer emelés van, múltkor nem kellett emelni! Bízom benne, hogy ez hoz rajta annyit, h a 8 mm meglegyen!
Köszi csajok!🥰🙏🏻