Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Nekem a hiszteroszkópiára kell mennem a miómám miatt. De ha nincs mit tenni venni, akkor szerintem elég a virtuális méhtükrözés. A GENIUM-ban Timmerman csinálja 45 ezer ft. Lehet, hogy máshol van jobb lehetőség, a lányok biztos javasolnak.
Ölellek!
Szia!
Nagyon sajnálom😢
A hiszteroszkópia jó gondolat (nekem a Reprogenesisben az első sikertelenség után egyből javasolták).
Ldn pl.autoimmun problémák esetén javasolt, ebben érdekelt vagyok, de még nem használtam.
Valaki tudna segíteni h ilyenkor még milyen vizsgálatokat érdemes megcsináltatni? Habab és társaira gondolok, de női oldalon, pasi oldalas vizsgálatok kilőve mert h az embryok már megvannak!
Méhtükrözés?
Pm, ir, trombofilya, ezek megvannak! Nk nincs de most kaptam ra lipidet meg prednisolont! Ha gond van akkor ugyis ezt adjak! Az ldn van meg vki írta h o biztos benne h az ldn,lipid, prednisolon kombo hozta meg a sikert! Ldn mikor es miert adjak? Ki adhatja?
Vmi ötlet még?
Van itt vki aki ugyanígy járt, h elindul de megáll? Furi, h másodszorra is így jártunk😪 embryo gond lehet?🤔
Drága 😪😪😪! Ne keseredj el. Annyira sajnálom, de ott vannak még a kis palánták. Gondolj erre.
Ölellek, nagy-nagy szeretettel!
Remek!ugyan én ma nem dolgoztam juhhhhe pont azert amiert meg nincs eredmény😬
Meg bízzunk benne hátha....!
Szia!
Szinten Synlab. Az oldalon fent volt h a magán vv helyek ma nyitva vannak, ezért is lepett meg h a tel kp azt mondta be h ma nincs ügyfélszolgálat. Hat ki tudja...hátha még küldenek ma vmit...
Szerintem ez rendben van! 😊
Ne idegeskedj, várjuk meg a vv eredményét!😘
🍀🍀🍀
Szia!
Nem biztos h ma lesz eredmény mert Semmelweis nap van. :( Nekem egy sima egy napos szombati vv értéket nem küldtek, hívtam őket ma 4 előtt h ma megkapom-e, de bemondja h az ügyfélszolgálat nincs ma a Semmelweis nap miatt. Kérdés h a laborban meddig dolgoznak/tak... A hivatalos határidőbe holnapi küldés is sajnos belefér. :(
Mindenestre a pozitív teszt jó jel! :)
Hajrá, megy a drukk!!
Felraktam a tesztet,most is nagyon gyengécskének látom😪Tudjátok az Et-m biokémiaival végződött,nagyon félek, h most is ez a helyzet😬😫
Köszi, hogy mellettem álltok, sokat számít!
Szia Deda77!
Nagyon szorítok neked!Tájékoztatásképpen a 13. napon Fet beültetésnél 964,8 volt a hcg-m. Progesteron: 37,14, Prolactin: 580,23. Szoval ilyen "alacsony" progesteronnal sikerült a 2. Brnoi körünk. És ahogy olvasgatom a prolactinom sem volt valami alacsony...
Most tartunk a 18. hétben a kisfiammal. :-)))
Hajrá, hajrá, megy a drukk
Szia!
Egyet értek az előttem szólóval:ha halvány is, de pozitív!
A legtutibb hcg értéket kívánom neked a leleteden!
Mik a tapasztalatok csajok, h fet+13 napnál milyen hcg ês progi érték az elegendő?
Tudom, hogy tök ember függő, meg fetnél kinél hogy indul el, de sacc per kb!
Azt már tudom, h et-nél 9 dik nap a 13,9 kevés😪
Megvolt a vv nagyon kell a drukk! Reggel halvány pozi teszt😫🤦🏻♂️🙏🏻😘
Tőlem is! :)
...ezt csak az tudja átérezni,milyen küzdelem és ideg ez,aki benne van.