Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Megkérdezhetem, hogy Neked az ERA tesztnél milyen eltérés jött ki?
Csináltattok rajtuk PGS-t?
Sziasztok. Öt petesejt termekenyult meg, sajnos azt nem tudom,hanybol. Épp szabin van a koordinatorom,külön rá kellett kerdeznem,hogy mi a helyzet. Tegnap volt a leszivas. Csináltak MACS eljárást a párom katonain, remélem,ami megtermekenyult,az már jó is ...
Sziasztok!
Valaki meg tudná adni nekem privátban Nagy Melinda biológus email címét?
Illetve valaki megkérdezte-e tőle, vagy utána olvasott megbízható tanulmányokban, hogy a Covid oltások közül melyik adható FÉRFINAK lombik előtt, milyen hatással van az oltás a spermaképre?
Köszönöm.
[link]
Bocsi, ez a kattintható link!
Sziasztok,
Egy kis info azoknak akik még gondolkoznak azon hogy oltakozzanak vagy lombikozzanak inkább. 😘
www.britishfertilitysociety.org.uk/wp-co...
4.beülti sikerült. Az 5.is,de 11 hetesen nem volt szívhang. A tesó nem jött össze. Ne add fel!
Era teszt volt? Én azt hoszem nekünk amiatt sikerült....
Itt szuszog mellettem!
Van egy spanyol doki, (ördög nóra ír róla a könyvében) hogy ő annak a pártján van, hogy csak fagyis beülti legyen. Mert ami lefagyaszthatóságig elmegy az +1 pont, amelyik felébred, az mégy egy + és az anya nem anleszívás utáni hormonterhelt ciklusban, hanem egy natívban kapja vissza.
Ez persze nem vonatkozik donorosnál
Hm, ezt jó tudni, kérdés akkor h meddig mennek el. Bár én 2x is 3 naposan kaptam vissza tehát lehet h várni kellett volna, bár ők azt mondják jobb a természetes közeg neki.
A fagyi babák igazi túlélők. Itt a fórumban nem is emlékszem olyanra,hogy a felébresztés nem sikerült. Mondjuk az nagyon nem mindegy,hogy hány naposan kerülnek a fagyasztóba,a csehek meg a szlovákok elviszik akár a 6. napig is. Én ugyan nem lombikoztam itthon,de 3 nap után legkésőbb fagyasztjak az itthoni klinikákon. Csak a 3 nap az vízválasztó...a férfi DNS ott lép be,vagyis ha gáz van vele, nem derül ki,csak a felengedes után...
Köszi.És vajon a fagyibabának mennyi az esélye h egyáltalán túléli?
Szia, éppen most olvastam egy lány blogjában,hogy a stimus hónapban a sok leszivott petesejt miatt sokkal több a progi,mint kéne... Mintha már terhes lenne az ember,ezért nem is sikerülhet a beagyazodas.
Sziasztok, szerintetek itthoni normál lombiknál több esély lenne FET-tel következő hónapban, mint visszakapni a stimu után?
Sziasztok, kellene egy kis segítség. 12-en lesz beültetés,az hétfő. Tud valaki olyan helyet,ahol vasárnap lehet laborvizsgalatokat csinálni? Szombaton lehetne,de 1 nappal beulti előttit beszéltem meg a koordinatorral. Mondjuk lehet,hogy jó a szombati is...
Boldog nyuszit Mindenkinek!
Nekem kb két hónap volt az összehangolás, a fogamzásgátló szedésétől kezdve a leszívásig (az első 5-6 hétben kellett szedni a fogamzásgátlót, utána azt elhagyni s indult az ösztrogén).
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a a fogamzásgátlót meddig kell majd szedni mikor kezdődik a normál építő ciklus? Én még csak a próbaciklust csinálom, de írták, hogy miután abbahagyom a gyógyszereket és megjön a vérzés, fogamzásgátlót kell majd szedni és akkor kezdődik az összhangolás a donorral. A normál osszehangolt ciklus mennyi hetet vesz igénybe?
Sziasztok lányok!
Van itt olyan csajszi, aki Zlin- be jár?
Mi a véleményetek az ottani klinikáról?
Előre is köszönöm ha válaszoltok.
A 16.ciklusnaptól kell az Utrogestant nekem és 10 napig együtt még a kettőt az Estrofem el. Gondolom másnak is hasonlóan.
Szia! Én is próbaciklusom vagyok. Nekem most leírták, hogy az Utro mikortól kell szednem és miután elhagyom mindkettőt megjön a vérzés. Aztán fogamzásgátló és hangolnak össze a donorral. Többet nekem sem írtak,majd a doktor úr ajánl fel idópontot állítólag a kezdésre.
Szia! Az ultrahang eredményt elküldöd a klinikának és biztos, hogy vissza fognak jelezni, hogy mi a teendő. Nem számít, hogy húsvét van, dolgoznak ilyenkor is. Én úgy emlékszem, hogy még az utrogstant is kell alkalmazni az estrofemmel együtt és aztán mindent abba kell hagyni és megjön a vérzés. Azután valamikor kapnod kell egy Depot injekciót és kezded az egészet előről.
Akinek volt próbaciklus, leírná nekem, hogy ment tovább a gyógyszerezés ultrahang után? Meddig kell szedni az estrofemet? Erről még nem kaptam infót a klinikától, és húsvét miatt, gondolom, egy ideig nem is fogok. Köszi!
Na, lányok,most total kétségbe estem. A mnyh 5,1mm a 8.napon. az oké. De a jobb petefeszekben van egy 16mm-es tüsző?? Nem lehetne ott...vagy nem tüsző...14 napja volt a depot szűri,8.napja szedem az estrofemet. Valami ötlet?
Akkor nem hagyom annyiban, én is nyugodtabb lennék ha kevesebb lenne az érték. Köszönöm a választ és
Danke85 Neked is.
Na,ma reggel meg véres nyák is volt meg gorcsoles. A koordinátor azt mondta,ne aggodjak. Ma megyek uh-ra,az orvos majd megmondja mi van :(
nekem is volt egy kis nyák, én sem értettem...
nem ajánlják, de ha kéred, akkor jó kis áron, de mehet.
Igen,a 630 körüli prolaktinra az én dokim is szó nélkül adta a Dostinex gyógyszert.
Heti 1/4 szemet szedek.
A lombikos endokrinológusok a prolaktin értéket szigorúbban kezelik. 600 felett sok, nekem a 300 körüli értéknél Bromocriptint adtak. Nem bírtam, de le is ment az érték magától. A prolactint a stressz jelentősen befolyásolja, és eléggé mozgó érték
További ajánlott fórumok: