Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Ha kinyomtatod az online receptet, az a budai Déli patikának is jó. A pályaudvarnál az Alkotás úton van.
Van valakinek tapasztalata a janssen vakcinarol? Sajnos már kevés az antitestem,szóval negatívnak minősül. Ezért gondolkodom ezen a gyors megoldáson..
Egy konzultációt megér szerintem. Én privátban voltam mert nekem egyéb problémám is van.
Sziasztok!
A Kálvin téri patikában biztos. Úgy, ahogy Nita is írja
a kalvingyogyszertar@gmail.com-ra továbbítsd a receptet és kérdezz rá, hogy van-e és mehetsz-e érte.
A Depot injekció elég drága (35e forint). Nekem van egy bontatlan, lejárata 2022. március, előírás szerint hűtőben tartva. Ha gondolod, sokkal olcsóbban oda tudom adni neked (Pesten). Írj egy privát üzenetet, ha kell.
Nagyon szepen koszonom nektek a gyors valaszokat ;) irok is nekik egy mailt
Szia, ahogy Trefort írta a Kálvin téri patikában elfogadják (kalvingyogyszertar@gmail.com), emailben elég nekik elküldeni és visszaírnak ha mehetsz érte illetve a Pólus centerben lévő patika is elfogadja.
szia.
ha budapesti vagy, akkor azt olvastam itt, hogy a kálvin téri patikában kiváltják az on line receptet is, egy kérdést megér. illetve a bikás parknál levő patikát (XI. kerület) is említették, de nem tudom, hogy az melyik pontosan.
Eredetiben elfogadják, csak legyen olyan cucc,ami neked kell
Megkaptam emailen a Reprofit klinikától milyen gyógyszereket kell szednem plusz depot injekció
elektronikus úton küldték meg a receptet eddig két patikába próbálkoztam esélytelen így kiváltani
Van valakinek ötlete, tanácsa hogy mit tegyek ? hol tudom ezt kiváltani ???
most kértem a kordinátorom hogy postázza el hátha eredetiben sikerül.
köszönöm
szia, a protokollom Prednisolone jön. NK 24,1%. 2x 5mg naponta. Mint Lien mondta, reggel és este, eltekintve 1 órától a többi drogtól
Köszönjük a választ. a PAI-1 heterozigóta. mások normálisak. a protokollom clexánt kért az első naptól, ellenőrizem az árakat, amelyek nem olcsóak, dobozonként 9362ft.
szia. gratulálok! :-) köszönöm az infót! és a napi adagod mennyi? hány mg?
Szia.
Nekem a kezelés első napjától kezdve napi kétszer reggel és este. Ha más gyógyszert is szedsz akkor 1 órás különbséggel kell bevenni. Lehet hogy ez hozta meg a sikert. Leállással talán 12 hét de ott még nem tartok.
sziasztok!
Akinek írtak fel prednisolont a lombikhoz (magas NK funkció miatt)az meg tudná mondani, hogy hogyan kellett szednie? Mennyit és mikortól és meddig?
Előre is köszi.
Nekünk hat lombikból mindössze kétszer termékenyültek meg petesejtek, s egyik beültetés sem sikerült. A PICSI nem változtatott a helyzeten. A MACS viszont igen - azzal utána mindig mindegyik petesejt megtermékenyült (más kérdés, hogy nem tapadtak meg, de legalább elindultak). Szóval igen, PICSI és MACS a spermiumok válogatására jó.
Így amíg érvényes az endedély, addig a háziorvos írja fel receptre.
Szia! Ha van valamilyen véralvadáshoz kapcsolódó eltérésed (pl. mthfr mutáció, prothrombin mutáció, stb.), akkor felírhatják támogatottra. Nekem ez a két eltérésem van, először lombikos orvosnál jártam egy amolyan nézd meg a megcsináltatott laborjaimat és mondj valamit konzultáción, ekkor írta javaslatként a clexánt. Majd az amúgy más okból meglévő hematológusom felírta támogatottként a clexánt gyógyszerfelírási engedéllyel a háziorvosomnak.
Szia! Igen, ha viszel eredményeket,de tőlem plusz vizsgálatokat is kért. Faktor VIII, lupusz antikiaguláns, és egyéb véralvadással kapcsolatos dolgokat. Nekem a meddőségis doki aki felírta a protokoll gyógyszereket azt mindta, hogy ő is felírhatja de nem tb támigatott csak ha szajorvos írja fel.
Köszönöm a választ! Én csak most kezdtem az IVF protokolt,így még nincs pozitív eredmény. Így is fel tudja írni a hematológus?
Köszönöm a választ! Megkérdezhetem mennyibe kerül támogatottan?
Szia! Nekem hematológus irta fel, arra van, ha nőgyogyász arra nincs. Én ezt tapasztaltam.
Szia.
A már terheseknek jár, a támogatás. De ha valami ügyes okos a nőgyógyászod kitalál-rá valamit hogy támogatással írja ki (én is így jártam), az elején is.
Szia, kérhetünk TB támogatási árat a clexane-ért
sziasztok!
[link]
végre valami jó hír nekünk :-)
PICSI-t és MACS-t általában akkor szoktak javasolni, ha a férfi oldalon van probléma. Én a helyedben rákérdeznék vagy konzultációt kérnék a biológussal, hogy esetetekben indokoltak-e ezek az eljárások.
További ajánlott fórumok: