Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
ERA + EMMA + ALICE együtt.
Az én esetemben ebből 2 mutatott is eltérést, ezért örülök, hogy FET előtt most megcsináltattam. Így már tényleg elmondhatom, hogy mindent megtettem és most már igazán jól érezhetné magát nálam🙏🏻🤩
Nem alkoholt🤣🤣
Hanem az Omni biotic flora hüvely Flora porra gondoltam. Bocsi 🤗🤗 Azt ittam.
Igen ez egy nagy minőségi hüvely probiotikum. Ausztriában és Németországban is ezt adják mikrobiom visszaèpítèshez.
Köszönöm lányok az eligazítást!
Úgy érted alkoholt? Az jót tesz a flórának? Vagy csak az idegeknek ;)
Szia, én sajnos csak olyat tudok ami Au,No-ban kapható. Ezt adják mikrobiom visszaèpítèshez: Omni biotic flora plus ( de online patikán keresztül is megrendelhető Mo-ra)
Minden beültetès előtt ittam.
Hüvelybe pedig Gynophylus.
Sziasztok lányok, megjött az Emtrio tesztem eredménye, és úgy tűnik beigazolódott a megérzésem. Bár ezen múlna majd a siker! Nem receptív tartomány, korábban kell progeszteront adagolnom. Viszont arra nem számítottam, hogy probiotikum kúrát írnak elő (alacsonyabb lactobacillus szint) A doki a vaginális kúrán felül szájon át szedhetőt is előírt. Vaginálisra konkrétat javasolt, de szájon át szednivalóra nem mondták mit. Ti szedtetek ilyesmit beültetés előtt? Fet-em lesz, ha minden jól megy 🙏🏻
Van esetleg javaslatotok, hogy mi alapján válasszak probiotikumot? Ilyenkor javasolt valami diéta is, hogy mit kerüljek, mit egyek többet?
Nagyjából azt mondanám, hogy aki hozzáfér az eeszthez, mert eüs (orvos, nővér, stb.), az azt lát, amit nem tiltanak le (illetve azt, ami Magyarországon történt). Nyilván vannak kivételek, de az eeszt lényege az, hogy bárhová mész itthon, látják a kezelőid az előzményeid. Nem te viszed megsárgult papírokon, amik vagy megvannak, vagy nincsenek.
Én a védőnői intézményt (most majd pár embert lehet megbántok) nagyon visszásnak érzem. Amikor én voltam velük kapcsolatban, akkor semmit nem adtak hozzá az én élethelyzetemhez, csak az időmet pazarolta el az oda járkálgatás, amikor meg egészszégügyi helyzet volt, akkor semmit sem tudott segíteni, csak sajnálkozott. Ott fogadtam meg, hogy ha egyszer oda kerülök újra, akkor a minimálisra csökkentem a kommunikációt és a látogatásokat. Ha bajom van, akkor úgyis orvoshoz megyek. Persze kell a monitorozás, meg nem mindenki azonosan tudatos, de az enyém nem volt képben egy csomó olyan dologgal, amit én eüs előélet nélkül is tudtam.
Azt hiszem, hogy a szolgálat néhány társadalmi csoportban nagyon hasznos tud lenni, ahol nincs családi, pénzügyi támasz (pl. nagyon fiatalon várandósok, hátrányos helyzetű várandósok, állami gondozott várandósok, értelmi fogyatékos várandósok, hajléktalan várandósok, stb.), de máshol annyit nem ad.
Az meg hogy szegények alig látható fénymásolt papírokon adtak beutalót kórházi kismama vizsgálatokra, az meg a rendszer elmaradt fejlesztéseit mutatta. Arról nem is beszélve, hogy nem lehetett időpontra menni. Na már most én munka mellett nem értem rá egész délelőttöket eltölteni arra várva, hogy sorra kerülök. Ráadásul semmi diszkréció nincs, mindenki mindenkivel találkozik, s még hallani is lehet egy csomó dolgot. Így végül megbeszéltem vele, hogy zárás előtt megyek, mert akkor már kevesen vannak és nem kell várnom. Legtöbbször azt éreztem, hogy adatokat gyűjtenek rólam valamilyen rendszernek. Mondjuk a védőnői szolgálat állami, tehát az állami rendszer sajátosságait hordozza.
De vissza a kérdésedhez a nyavajgásom után, nem kell elmondani neki, ha nem akarod. A terhesség ténye és annak folyamata tartozik rá (súlyod, korod, vizsgálatok), az apát sem kell bediktálni, ha nincs/nem akarod/nem tudod, hogy ki volt, tehát ilyen alapon a fogantatás előzményei sem tartoznak rá (legyen az az ágyad vagy a park vagy egy petri csésze).
Szia!
A hatékonyság tekintetében mindegy. Én allergiás vagyok a mogyoróvajra ezért nem kaphatok utrogestant.