Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
De kell. A ciklus 2 napjàtól szedtem 3*1 mg-ot. Beültetès előtt 5 nappal csatlakozott hozzà a progreszteron.
Szia ! Ebben az esetben nem kell Estrofemet szedni ?
Szia! Èn sem kèrtem összehangolàst. Úgy zajlott,hogy kimentünk a fèrjem leadta a mintàt amit lefagyasztottak. A donor leszívàsakor pedig összeengedtèk a petesejtekkel. Az emberiket fagyasztottàk ès sajàt ciklusokban mentem beültetèsre.
Sziasztok!
Mi most kezdjük fontolgatni a donoros lehetőséget. Így most a tájékozódás fázisában vagyunk.
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy mindenhol úgy működik,hogy az én ciklusomat hozzáigazítják a donoréhoz? Olyan lehetőség nincs, hogy lefagyasztják a petesejtjeit és az én ciklusomnak megfelelően felolvasztják, megtermékenyítik stb.... Nekem ez utóbbi szimpatikusabb lenne. ;) Egyrészt a donornak mindegy, nekem viszont talán kevesebb megterheléssel jár, másrészt talán kicsit közelít a természetes felé - amennyire egy lombik lehet természetes.
Tudtok erről valamit? Köszönöm!
szia.
nagyon sajnálom :-(
ahogy megjön indulhat is a következő, ha készen állsz rá.
szia
mi a reprofitba jelentkeztünk petesejt donoros lombikra
nekünk már van időpontunk július 7 és 12 .
a magyar koordinátorom nagyon kedves általában aznap de legkésőbb másnap segítőkészen válaszol.
minden vizsgálatot elvégeztünk itthon vérvétel, sperma vizsgálat stb...ezek eredményeit kiküldtük, plusz a nyomtatványt, kérdőívet a donor kapcsán.....és nagyon hamar kaptunk idpópontot
én csak ajánlani tudom őket.
remélem tudtam segíteni
ha kérdésed van írj nyugodtan
Mikor indulhat a FET ha most abbahagyom a gyógyszert ? Tudtok segíteni ?
Köszönöm a választ és minden jót kívánok nektek :)
Nekem ez sajnos nem sikerült :( ET 12 napon negatív a tesztem
A SOTE kiadott közleményében azt írja, Pfizer és Modernával oltottak, a második oltást követően azonnal kezdhetik a lombik kezeléseket.
Szia. Folyamatosan barnáztam (2 naponta) volt friss vérzés is, és most 8 hetes vagyok, most már nincs ilyen gondom.
Petefészek kimerülésem van sajnos
A rendszertelen menstruáció
Sziasztok ! Volt valakinek olyan , hogy ET 11 napon barnázott és mégis sikerült ?
Szia! Úgy tudom, ők Pfizerrel és Modernával oltanak.
Sziaszotok!
Lehet tudni, hogy a csehek milyen oltásokat foganak el jelenleg? Úgy értem, hogy melyeket ismerik el? Mi ezt is fontolóra vesszük az oltás kiválasztása során, mert nem szeretnék pofára esni végül.
Nézd meg az Iscare oldalát,ide is rengetegen járnak.,hátha szimpi.Hozzám pl. közelebb van,és árban is valamivel kedvezőbbek.Magyarul válaszolnak ,az ő koordinátoruk 2 hetet ajánlott az oltás után,de én inkább a pfizer és az itthoni ajánlására hallgattam,ami 2 hónap.
Köszönöm a választ Tivike! Minden vizsgálatot lezongoráztunk már régen, rubeola-varicellán gondolkodom, nem tudjuk voltam-e gyerekkoromban. (A második sinofharmom után akkor 2 hónapot várni kell gondolom.) Szlovákiában donor program is van? Nem láttam az oldalukon, lehet csak figyelmetlen voltam. Nekem erőt ad hogy nem vagyok egyedül és sorstársakkal tudok beszélgetni :)
Szia!
Üdv a klubban.
Én ugyan a szlovákokhoz megyek Iscare intézménybe,de itt sokan járnak a csehekhez.
Szerintem nyugodtan vedd fel több klinikával a kapcsolatot,és így jobban tudsz dönteni.Reprofit pl.a cseheknél.
A honlapokon van űrlap ezt kitöltöd és válaszolnak,az Iscare eddig egy két napon belül mindig írt.Küldenek árakat,és hogy milyen kötelező és ajánlott vizsgálatok vannak.Utána konzultáció személyesen vagy online.
Nyilván mindenki azt fogja ajánlani,ahol pozitív tapasztalatai vannak.
Érdemes jó pár vizsgálatot magadtól megcsinálni pl trombózispanel,infertilitás,immunológia,hematológia,endokrinológus.
És így már előnnyel indulsz-ha valami nem stimmel,ezt a protokollnál figyelembe veszik.
Én most úgy próbálom gyorsítani az eseményeket,amíg letelik az oltás után ajánlott idő,és megjön az utolsó eredmény,hogy már leadtam a donor kívánalmaimat,így lehet,hogy a konzultációra már lesz is.😃
Sok sikert!
Sziasztok! Szeretnénk elindulni Csehországba. Több sikertelen lombik után petesejt donorral is megpróbálkoznánk. Ha valakinek van esetleg ideje az első lépéseket megírni, örök hála. Melyik klinika lenne megfelelő? Nem ismerjük őket, nem tudunk még semmit, hogy indulunk, hova indulunk(?) Csak a szándék van meg. /Az Unicát láttam a facebookon reklámozni/ Köszönöm ha ráér valaki egy-két mondatra, tapasztalatra. :)
Egészen addig olyan volt, amíg elővették a mintavételi eszközt ;) Én a karcolást nem éreztem. Ez viszont sz@r volt hozzá képest. De túlélhető és arra gondoltam szülni is fogok, mit vagyok úgy oda. Most már csak abban bízom, hogy választ kapok sok mindenre 🙏🏻 Neked Era után sikerült?
Olyan volt mint egy rákszűréshez a mintavétel. Nekem nem fájt. Csak kellemetlen. A méhkarcolás jobban fájt.
Mármint, hogy elhúzódott a felkészülés, vagy, hogy rendszertelen a menstruáció ? Most már várom nagyon, hogy valami elinduljon.
Basszus és lehet tudni, hogy ez mitől lehet?
Nem, még csak a próbaciklusom volt. Estrofemet kellett szednem, aztán bekapcsolódott az Utrogestan. Utána abba kellett hagyni mindkettőt. Majd megjött a megvonásos. Most kezdtem 12 napja a Marvelont. Arra várok, hogy jelezzenek, hogy meddig kell szednem és mikortól kezdhetem az éles felkészülést. Nekem kissé elhúzódott ez a dolog....
És akkor tudtatok is kezdeni? Abban a ciklusban volt a beültetés?
Megvolt az Era tesztem. No, hát fájdalomcsillapító ide vagy oda, olyan volt, mint egy átjárhatósági kb ;))) nem szeretném újracsinálni. Cserébe viszont aki ezen gondolkodik, nem csinálnám másképp. Kinn az Era, Alice, Emma teszt kerül majdnem annyiba, mint itthon csak az Era. És fontos, hogyha a cseheknél bármi miatt újra kell ismételni (nincs elegendő rns a mintában) , azért nem fizetsz újra. Magyar klinikán ez nem biztosított.
Szia! Nekem nem rendszeres a menstruáció és megírtam a klinikának. Csináltattak egy uh-t és az alapján a doktor úr azt mondta, hogy kezdhetem az Estrofemet, mintha a ciklus 2.napja lenne. Nekem így csináltak próbaciklust. Tehát valsz.neked is az Uh dönti el, hogy mikor kezdheted az Estrofemet.
További ajánlott fórumok: