Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Szia!
Szerintem nyugodtan kérdezz rá, hogy mikorra várható, hogy találnak donort.
Szintén Reprofit. Nálunk mintegy két-három hétbe telt donort találni, tavaly ősszel. A Covid téli/tavaszi hulláma alatt belassult a folyamat; talán mert sok donor így nem vállalta a kezelést. Feltételezhetően most újra begyorsulnak a dolgok.
Embrió donor.
Április 15-èn jelentkeztem a Reprofitba. Aznap kaptam online konzi időpontot április 28-ára egy dokinőhöz.
Minden korábbi leletem elküldtem. 28-án meg volt a konzultáció. Az első ajánlat kb 1 hét múlva jött. A második pár napra rá.
Nálunk nehézséget okozott hogy extrém magasak vagyunk mindketten és ritka vércsoportom van.
Jövő héten megyünk beültetèsre🤩🤩
Köszi a választ. Mi május 19-én voltunk a klinikán,24-én ki töltöttük a donor papírt és elküldtük és azóta semmi választ nem kaptunk... Ezért kíváncsiskodó,hogy másnál milyen gyorsan működött ez :)
Mi már az első személyes találkozó előtt kikuldtunk minden leletet,és kitoltottuk a donor papírt is. A találkozó után 1 héten belül volt donor.
Visszanéztem az e-maileket. 2019. november végén vettem fel velük a kapcsolatot. Azt pontosan nem tudom, mikor találták meg a donort, mert az első kapcsolatfelvétel után próbaciklust “csináltunk”. Azt követően Marvelont kellett szednem az összehangolása miatt. Azt kérték a próbaciklus után, hogy amint megjön a mensim, jelezzem nekik, és kezdjem el szedni a fogamzásgátlót. 2020. 02. 14-én jeleztem, hogy megjött, mire 02. 19-én megírták, hogy akkor mikor lenne a leszivas és a transzfer napja (április közepe), és küldték a további protokolt. Arról külön nem kaptam értesítést, hogy mikor találták meg a donort.
Clexane,prolutex hasba..szép lilák leszünk,nekem legalábbis jó sokat kell majd szúrni.😅
A petesejtdonort két hónap alatt még nem küldték,a protokollt viszont igen.
Csajok🤗 Kinek mennyi időbe telt,amíg találtak peteselyt donort a klinikán?
Prolutexet hasba szúrd. Ha megveszed, a dobozban lévő termékleírás egy kis fényképes útmutatást is tartalmaz a beadásról. Ezen felül youtube videó is elérhető róla, ha rákeresel a neten.
Volt nekem már minden, de a legutóbbi donoros :-).
Oh sajnálom hogy nem sikerült, saját sejtes volt, vagy donoros?
Aranyos vagy,de tegnap beadattam,nem mertem tovább húzni😅
A prolutex injekciót hova kell szúrni? Hasba, mint pl. a vérhigítót, vagy izomba?
A depot után nekem is voltak hőhullámaim, de szerencsére csak pár napig, aztán gyorsan elmúltak.
Nekem ma adta be egy ismerősöm aki nővér :)
most írtam a kordinátoromnak hogy megkaptam, lassan küldik a protokolt. :)
7.5-9 mm között voltak az értékeim (nem sikerültek a beültetések, de elvileg nem a vastagsággal volt gond).
Nekem sem sikerült átíratnom TB-re, sajnos.
Nekem van egy megmarad Depo-m, bontatlan dobozban, hűtőben tartva, még egy évig jó. Odaadom féláron szívesen, ha az segítség neked.
Éjjel muszáj volt pizsiben aludni,h vmi felszívja az izzadtsagot. Sajnos nekem már amúgy is volt hozzá szerencsém. De biztos mindenkinél mások a tünetek.
A depot beadás után a hőhullámok s egyéb finomságok mennyire durvák?
Pont ezzel kapcsolatban kérdeztem, hogy kinek volt a depot utáni 3. ciklus már normális. Mert amikor nem sikerült a lombik, és abba kellett hagyni a bogyokat, már 2 nap múlva jöttek a hőhullámok az ösztrogén hiány miatt. Most meg abszolút semmi ilyet nem érzek, és nem is szedek semmit. Sőt,a huvelyvaladek alapján is úgy tűnik,h visszatért a saját ciklusom.
Nekem a méhnyálkahártyám az első beültetéskor 7 mm, a második alkalommal 7,5 mm, harmadszor 8,5 mm vastag volt.
Sziasztok, ki hány mm-es méhnyálkahártya vastagsággal ment beültetésre? Köszönöm a válaszokat
Szia,
Azt tudom, hogy a Versys-ben pont ezt a hormonhatást lovagolják meg a duál stimuláció második ún.natív szakaszában. Emiatt kevesebb, sokszor csak minimális hormont kell adni és egészségesebb petesejteket tudnak nyerni.
Az szerintem egyéni kinek mennyi idő után állnak vissza normálértékre a hormonszintjei. Nem is szoktak ilyenkor se májfunkciót se hormonszinteket nézetni. Mert minden elszáll. Nem kicsit.
csak én nézettem magamtól,kiváncsi voltam rá.
Miért kellett hormonszintet nézni?
Akkor újra megkérdezem hátha ...
Van itt valaki akinek sikertelen lombik után ( ösztrogén szedés után) nagyon magas lett az ösztrogén szintje ,persze számítottam rá...nyílván megemeli.
Ez helyreáll egy idő után magától?
Nekem magamnak kellett beadni. Klinikán megmutatta az asszisztens.
Hasba adtam be.
Köszönöm a választ, foglaltam időpontot tesztre...mi sem kockáztatunk.
További ajánlott fórumok: