Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Nekem épített ciklusban lesz a következő is, ezért epitettben csinaltatom a vervetelt. Viszont így a progi kezdetétől számított 5. napon kell a vervetelt végezni. Nagyon nem bízom már a saját ciklusomban
Ezt a cikket elkuldened nekem?
Mivel a természetes ciklus hossz nem mindenkinél 28 nap,ezért a 17-25 napot mondják. Korábban itt volt téma,hogy kb. ahogy a beágyazódás lenne,az a jó időpont.28 napos ciklusnál 14. napon van ovuláció és utána 6-7 nappal a beágyazódás kezdete.Tehát a 20-21. nap a legideálisabb.
Esetleg ovu teszttel tudod nézni,én is ezt az ötletet kaptam itt,mert össze-vissza van a ciklusom.
Hm,okosabb lettem megint.. Épített ciklusban pontosan 5 nappal a progi elkezdése után kell csinálni a vizsgálatot. Szóval majdnem eltalaltam, de biztos csak a progi elkezdése után lesz a nap... remélhetőleg összejön.
Igen, a ciklus 17-23-ik napjára kellene, hogy essen.
Köszönöm a segítségeteket, állítólag a SOTE-n is végeznek ilyen vizsgálatot (EMA, ALYCE, Prelife EVA) 380 ezer Ft körül, de meg kell érdeklődnöm, hogy csak a vizsgálatok elnevezése más, amúgy megegyezik a Brnoban kért EMMA, ALICE, ERA vizsgálatokkal. Brnoban egyébként 1350 Euró az ára.
Lányok,tud valaki segíteni? Az NK vizsgálat meg a th1/th2 vizsgálat pontos időzítése melyik ciklusnap kell hogy legyen?
Szia,
Nekem a Versys-ben csinálták tavaly augusztusban, 600 ezer Ft-ot fizettünk.
Szerettem volna progit nézetni mikor kint voltunk a Reprofitban a beültetékor de hétvége volt és azt mondta Emese , hogy nincs labor .
Igen , 3x200 mg volt az akkori adag , most 2x 400 Cyclogest rektálisan .
A Reprosysban biztosan van, 578 ezer Ft.
Sziasztok Lányok,
segítséget szeretnék kérni.
A harmadik sikertelen beültetés után EMTRIO (EndomeTRIO)vizsgálatot kell csináltatnom. Tud valaki segíteni, hogy itthon hol végeznek ilyen vizsgálatot? A Brno-i klinika felajánlotta, hogy náluk is elvégzik, de tanácstalan vagyok merre induljak. Esetleg valakinek tapasztalat a vizsgálatról?
Köszönöm.
Nagyon nem tudom, hogy mi tévő legyek. Nálam nagyon belassult az egész folyamat. Lehet és én vagyok türelmetlen, oltatni nem tudok, mert semmi infóm, hogy mikor lesz a beültetés. Én sem szeretnék halasztani, mert akkor sosem jutok el a beültetésig, de nyilván azt sem szeretném, hogy ezen bukjon el a dolog.
Ha a klinika ahová jársz rád hagyja a döntést, akkor tégy belátásod szerint. De én bízom abban, hogy tényleg lehet rögtön kezdeni
A beulteteskor 30 és 60 nmol/l a jó,de utána jobb a több, és ha már beagyazodott, nem lehet túl sok a progi. A saját sejtesnel kaptál progi pótlást?
A barnázás lehet a kevés progi jele is.
Minden oltásban (nem csak a koronavírus) van egy komponens, mely arra szolgál, hogy távol tartsa, “lelökje” a gazdatestről a kórokozót. A beültetés fázis miatt kell a 2 hónap, mert az első hónapban ez az anyag nagyon aktív még. A beágyazódó embrió megtapadását akadályozhatja. Nekem így magyarázták el konyhanyelven. Itthon az a mondás, hogy minden jobb, mint belehalni. Én meg úgy gondolom, ha mi milliókat fizetünk, ne egy bármikor beadható oltáson múljon megint az egész. Én a kintiek tanácsát inkább követem ebben. Főleg, hogy valakinek még a ciklusára is hat az oltás. Barátnőm itthon lett babás, ők is 2 hónapot vártak stimuláció és az utolsó oltás közt.
Állítólag az átváltó szerint amit találtam a neten 44 nmol/l.
Hogy érted hogy megmagyarázza a barnázást ?
Saját sejtes lombikoknál mindig megjött a menzeszem még tesztelés előtt .
Ez megmagyarázza a barnazast... bár nem vagyok biztos a mertekegysegben
Én Pozsonyba járok,a szlovákok is 2 hónapot írtak. A koordinatornak írtam a SOTE közleményét,azt mo dta, nekem kell dönteni.
Most jött meg a HCG eredményem , 0,7 , na de ezt már tudtam hogy nem sikerült . A progi 13,69 ng/ml . Erről mi a véleményetek ?
Még mindig oltás:Ma kérdezem az itthoni orvosomat, hogy mi a véleménye donáció előtt az oltásról.Válasz: Pfizer azonnal,,,,,aztán mehet is utána a beültetés.Kérdezem a cseheket, mikor lehet akkor oltatni tulajdonképpen?????!! Válasz :2 hónappal beavatkozás előtt.Akkor most mi van????!!!!
Szívesen!☺️ Szlovàkia,Gyncare. Van klinikàjuk Nyitràn ès Kassàn.
Köszönöm NYB79! Ez jól hangzik! :) Te melyik klinikán voltál, ahol ezt lehetett így?
De kell. A ciklus 2 napjàtól szedtem 3*1 mg-ot. Beültetès előtt 5 nappal csatlakozott hozzà a progreszteron.
Szia ! Ebben az esetben nem kell Estrofemet szedni ?
Szia! Èn sem kèrtem összehangolàst. Úgy zajlott,hogy kimentünk a fèrjem leadta a mintàt amit lefagyasztottak. A donor leszívàsakor pedig összeengedtèk a petesejtekkel. Az emberiket fagyasztottàk ès sajàt ciklusokban mentem beültetèsre.
További ajánlott fórumok: