Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Szia!
Igen az a tervem, hogy addig meg a szülés előtt 2 héttel ajánlják.😊
szia Danke! nagyon szoritok en is!!
ugy orulok, h talaltak megfelelo donort.
annyira izgi!!!
❤🤞🍀🙏
Szia!
Már nem köszi:-) a pihenés és a magnézium segített.
Én iszom Szabó Gyuri bácsi erdei málnalevél teájából naponta egy csészével. Lehet az is segít, de most vannak olyan napok, hogy nem is görcsöl a hasam. Már az előző terhességnél megrendeltem, de mire megjött elment a baba.
Majdnem elfelejtettem, hogy azóta is barnázom., de mint ha kevesebb lenne.
Remélem görcs nem lesz több..
Kedves lányok!
Köszönöm szépen az együttérzést,és a jó tanácsokat!❤️
Nagy nehezen meg vizsgáltak, igazából nem tudják mitől lehetett a görcs és a barna folyás..,most egy hét ágynyugalom, majd ultrahang, hogy minden ok-e...Azt mondták, bő 4 hetes a terhesség, de mást nem látnak. A gyógyszereket ugyan úgy szedjem, mint eddig. Magnézium van itthon, azt tolom..És bízom 🙏🙏
Sziasztok. Valaki közületek volt mar a ReproMedica-ba?? Szlovakiaba?
Véleményt szeretnék a klinikarol.Köszönöm
Ja még valami a barnázás még nem jelenti azt, hogy baj lesz! Tapasztalat sajnos az első két embriómat elvesztettem!
Fel a fejjel!
Ne stresszelj! Minden rendben lesz!
Szia! Sajnos csak Bp.-n tudok magán nőgyógyászati ügyeletet😩
Van magán kórház Szegeden ? Ott gyakran van ügyelet, meg esetleg Google ma valamiért görcsölős nap van rutascorbint próbáltad? Vagy nagydózisú por magnézium és fekvés.
Nekem is 05.17-én volt a beültim és nekem is pozitív a teszt 386 lett a HCG-m.
Nekem is nagyon görcsöl a hasam ma😩 most is fekszem. 30 perce vettem be egy rutascorbint.
Szia Lilluci! Megértem a felháborodásod, ilyenkor pláne szörnyű a várakozás! Jól tetted, hogy orvoshoz mentél, remélem, mielőbb ellátnak és szorítok, hogy minden rendben legyen!!
Addig is próbálj meg megnyugodni, az idegeskedés most nem segít. Beszélj a babádhoz, abból talán te is erőt merítesz! 🍀🤞🙏
Sziasztok lányok!
Fel vagyok háborodva, és úgy érzem, meg kell osztanom veletek.
Május 17-én volt a beultetesem, és pozitívat teszteltem . Minden rózsaszínű volt, egészen a mai napig.
Dél körül erős alhasi görcseim voltak, éreztem, hogy ez nincs rendben. Mosdóban, mikor kitöröltem magam, barna lett a papír, illetve a bugyimon is barna folt..Azonnal hívtam az orvosom, de nem vette fel, majd a szegedi Női Klinikát, hogy megkérdezzem, van-e ügyelet. Portás mondta, jöjjek be nyugodtan, természetesen van ügyelet.
Hát én Bejöttem..Itt beszélnem kellett egy ápolónővel, aki amilyen gorombán csak lehet, közölte, hogy üljek le, és várjak... Ennek 2,5 !! órája...Azóta két doktornő jött ment el előttem, de még csak köszönésre sem méltattak, nem hogy megkérdezzék , miért várok itt..🥺 Nem tudom, mi lesz velem, de sajnos azt látom, hogy senkit nem is érdekel ...
Mit kellett volna tennem, nincs Szegeden esetleg magán nőgyógyászati ügyelet?
Vércsoport Rh faktor miatt ment a dilemma. De végül elfogadtuk, FHB1 blasto ♥️
Köszönöm szépen.😍
Rettentően bízunk.
Én sem találom ezt az élveszületés garanciát... Kicsit furán is hangzik, hogy egy magyarországi szülés levezetéséért vállaljanak garanciát... 🤔 Akkor az összes vetélés is visszafizetős? Nehezen hiszem.
2 beültethető embriót igér a Reprofit is. Nekünk az első körben egyet ültettek be és nem volt fagyasztható másik... Így fele pénzbe került.