Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Nekem a Leiden miatt az Estrofem szedésével egyidőben kellett kezdeni.
A beültetés napjától és hasba.
Sziasztok! Clexane injekciót kinek mikortól kellett szúrni és hova?
Szia, akkor újra nekifuttok, ezúttal ha jól értem, teljes donorossal.😊 Nagyon sok sikert kívánok nektek és egy újabb cuki babát. 😘
de jó. a protokollt pár napja már én is megkaptam egy hónap és beülti,,, lehet egy napon lesz a beültink :) :)
Úgyse hinnétek el... Ma megjött a menszeszem, meg az email is hogy a második napon kezdhetem a protokolt... Majdnem elájultam... Akkor kevesebb mint egy hónap és itt a beülti! 😵😱
Persze ha jó a 11-12.napi mnyh vastagság...
Mindenből van tartalékom-bogyók, hajrá!
Sziasztok!
Akit esetleg rajtam kívül érintene,a depot és az aviva valóban kontraproduktív,nem ajánlott tornázni.
Úgy izgulok,a héten van a metching,lehet,hogy jövő hétre már kapok donor ajánlatot..😀
Nekilendültünk még egyszer... Sokáig tanakodtunk, 2 hete írtam a reprofitnak hogy megpróbálnánk még egyszer ED-val. Másnap jött a válasz hogy töltsük ki a donorra vonatkozó igényeinket. (karakterisztika) na. Ott kicsit ideges lettem... Nem töltöttem le se ki a lapot egy hétig. Újra átrágtuk a választ. Elküldtem- és szinte azonnal jött a válasz ellenőrzött 26 éves női, 21 éves férfi donor...
Most is kicsit sokkban várom mi következik... Az orvosom a régi Hana Pospíšilová
Ez a fényképes dolog jól hangzik :) bár ha már keresgélnék olyat keresnék mint én magam de a barna mediterran tipusokbol ott tuti nincs sok :-D
Én ugy tudom 36 óra múlva, ivf-nél ugy van legalábbis.
Köszi az ötletet. Megpróbálom a központi e-mail címre. Csak a spamra nem is gondoltam mivel válaszként küldtem a levelem és gondoltam így biztos megkapja.
Szia Mesko8021, én ugyanígy jártam, a múlt héten küldött levelemre 1 hét múlva kaptam választ az Annamáriától, azt írta, hogy a levelem spam-be ment ezért nem kapta meg. Írj rá többször vagy írj a központi e-mail címükre.
Sziasztok! Ma kellett egy ovitrelle-t szurnom,mert nem repedt meg a tüsző. A doki azt mondta, ha már repesztunk, adhatunk esélyt,hátha... Azt mondta pénteken és vasárnap legyünk együtt. Az ovitrell ezek szerint 48 óra múlva hat?
Sziasztok!
Megkaptam a depot,és azóta időnként görcsölök..pedig több hónapja nem jön meg.Elgondolkodtam,hogy csinálom az avivát is,de vajon ez nem megy a depot ellen?
Sziasztok! A ReproGenesis klinikaval a napokban valaki e-mailezett e a magyar kordinatorral? A múlt héten is a héten is írtam e-mailt és nem kaptam választ egyikre se,pedig régebben , ha írtam aznap vagy legkésőbb másnap már válaszoltak is. Köszönöm,ha valaki tud valamit írjon.
Aztán!😱 Èn gondolkodtam az ukrànokba,mert nagyon szimpi volt a koordinàtor is. A petesejtes programok olcsóbbak is ott mint màshol. De a fèrjem idegenkedett tőle-màrmint Ukrajnàtól. Pedig kaptunk hozzàfèrèst a fènykèpes donor adatbàzishoz is. Mondjuk az szürreális volt!😁
Az jó ha olyanok a feltételek... Én most kaptam meg a részletes programot az Unicától. Valóban van ilyen de 21.000!eur /3 IVF áron és ha már elérted a 39 évet akkor max az 50%-át kapod vissza sikertelenség esetén.
A Reprofitba egyébként nem 3000 eur korul van egy normál ivf ára?
A klinika nekem 2 hetet mondott a masodiktól/ Pfizer. Ha van immunologiai problema is Nk, Th1/Th2 akkor 2 hónapot kell várni az immunológus szerint.
Két hét a második oltás után. Tapasztalat. Több klinika is ez alkalmazza....
Annyit tennék hozzá, hogy a természetes fogantatás és a lombik között bizonyos szempontból különbséget kell tenni. A lombiknak nem csak az a tétje, hogy nem sikerül, hanem van egészségügyi (pl. újabb hormonok), pénzügyi (pl. újabb gyógyszerek, kezelések) vetülete is.
A lombikosoknak általában másra is oda kell figyelni mint amire egy természetes fogantatásnál odafigyelünk. Pl. időzítés.
2. oltás+2 hónap múlva immunológiai okok miatt
nekem azt mondta a koordinátorom hogy beülti előtt 2 hónappal kapjam a másodikat , ha később akkor toljuk a beültit.. én pont két hónappal a tervezett beülti előtt megkaptam :) 2 hónapot mondanak
Sziasztok!
Most mi az álláspont, oltás után mikor lehet a beültetés? Vkinek van tapasztalata is?
Bocsánat, nem tudom visszaolvasni a fórumot, ha vkinek a könyökén jön ki a téma, elnézést érte.
Szia! Én tavaly 2x voltam náluk, donorspetesejtes próbálkozással, sajnos egyik sem sikerült. Én úgy érzem így utólag, hogy nem dobtak be mindent. Az elsőnél gyakorlatilag alig csináltunk valamit plusszban. Progi sem volt ellenőrizve a beülti után. Mindez azért bánt így utólag, mert sajnos csak két embriónk lett. A beülti előtti labort és UH-t természetesen kértek. A másodiknál azért már több minden történt, szúrtam a Clexane-t, progit is szúrtam plusszban a hüvelytabletták mellett és a progi szint is ellenőrizve volt 3 naponként. Ezt az embriót viszont a 16. napon kaptam vissza, nem tudom, hogy nem volt e korai. Sajnos a 2. sem sikerült. Szóval én úgy érzem, hogy több mindent bedobhattunk volna - leginkább az első beültire gondolok, főleg így hogy csak 2 embrió lett,ráadásul a pajzsmiriggyel és az inzulinnal is vannak gondok, mindezt 42 éves, tehát eléggé nehezített pályán. Én legközelebb másik intézménybe megyek.
Pontosítok Fet+6 naptól használom.
További ajánlott fórumok: