Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Sziasztok!
Segítsetek légyszi.Az immunológus azt írta a leletemre,hogy ciklus 2-3.napján kell smoflipidet kapnom,IVF után,majd kéthetente.És ugyan jeleztem ,hogy nekem nincs ciklusom,és a depotot már megkaptam,de most összezavarodtam kissé.
Mit jelenthet az IVF után?Után,de mennyivel után?
van értelme,.hogy ebben a változatban a ciklus 2.-3. napja azt jelenti,hogy
beültetés előtt 2-3 nappal?
Ha valakinek van ilyen tapasztalata,hálás lennék,ha megosztaná.
hello Noah!
nagyon sajnalom. gondolom h sokkot kaptal. erthetoen...:(
azt nem tudom mi tortenhetett 5. es 6. nap kozott....
nem akartatok friss beultetest? mert azt 5. napon vegzik.vagy pgd re vartatok?
visszahivasban sajnos telleg nem jok.
mi is tobbszor akartuk sikertelen kor utan atbeszelni a kezeloorovossal, h mi lehetett az ok. nem kerult ilyen beszelgetesre sor.
azt mondtak minden alkalommal, h 'bad luck'....nincs ertelme konzultacionak...nehez volt de elfogadtuk (mas kulfoldi klinikakon adnak lehetoseget egy vegso konzultaciora - mas kerdes h sose tudtak semmi kezzel foghatot mondani...)
ettol fuggetlenul sztem donor oldalrol legalabbis eleg jok. csak nem szabad elfelejteni h ok erzelmileg ebben nincsenek benne.
ok adjak azt amire szerzodtek, attol tobbet nem.
Kitartas! 💚
ezzel csak azt akarom mondani h nyilvan majd fognak keresni, es elmondjak azt mi tortent. csak
Sziasztok!
Ugyan én nem petesejtes donorprogramban veszek részt, de ha nem bánjátok, a segítségeteket szeretném kérni.
Első lombikként (43 éves vagyok) Brno Reprofit Klinikát ajánlották nekünk. Átgondoltuk, felkészültünk, belevágtunk. Többek között azért is itt, mert azt hallottuk több érintettől, hogy itt sokkal precízebben, a korunknak és adottságainknak megfelelően kapunk majd kezelést. Így azt gondoltuk, a lehető legnagyobb eséllyel itt számíthatunk pozitív eredményre.
1 hete volt a petesejt leszívásom, 14 tüsző, 10 petesejt, mindegyiket megtermékenyítették. Az ötödik napon 6 "megfelelő" (ezt írják a kóddal ellátott weboldalra) embriónk volt. Majd másnap, a hatodik napon jött a hír, hogy nulla megfelelő embriónk van, amit vizsgálatra lehetne küldeni. Összeomlottam, mert a számokból, szöveges értelmezés nélkül nagyon nehéz érteni, hogy mi történt. Bagócsi doktor végezte a beavatkozást, aki nagyon pozitívan nyilatkozott a végén az eredményeimet látva. Az itthoni nőgyógyászom is azt prognosztizálta, hogy 1-2 embrió kell hogy maradjon vizsgálatra. A hírt látva írtam a koordinátornak, 2 óra válasz nélkül. 2x hívtam a megadott számon, nem hívott vissza. Aztán válaszolt, szűk szavúan (megfelelő érettségi szintűek voltak, de nem megfelelő minőségűek), a fagyasztásra rákérdeztem, egy következő levélben derült ki (csepegtetve az infó) hogy fagyasztásra sem voltak alkalmasak. Kérdeztem, mit jelentenek ezek? Kértem, hívjon vissza. Nem hívott. Megírta (tegnap délben) hogy hívni fog a doki. Ma reggel írtam neki, hogy várom, még mindig. Válaszolt, hogy ma fog hívni, amint ideje engedi. Még mindig semmi. Gondolom, átérzitek, miben vagyok. Ti jártatok már így? Bármilyen tapasztalásért hálás volnék. Csak érteni szeretném, hogy mi történhetett, de senki sem ad infót... :( nagyon köszönöm előre is!!!!
Sziasztok! #szülés #klinika #Db
A kontrollon megkérdeztem a dokimat hogy mi a helyzet most a szülészeten, de ő már nem vezet szülést, nem írt alá és nem is dolgozik a klinikán semmilyen formában.... De! Pont ezért a magánegészségügy két tagja is nyit szülészetet itt Debrecenben,az egyik a Medicover! 😳
nekem sajnos ez petefészekkimerülés. már a legutóbbi pár alkalommal, még 2019 nyarán, a mhyh sem akart rendesen vastagodni, azért nem tudtunk kimenni sem többé :( vmi szurival kezdett vastagodni, de az sem volt jó, azt mondták abból sokkal nagyobb adag kéne, akkor lehet, h sikerülne.
amúgy férj sokkal fiatalabb, szóval az még az örökbefogadásba simán belefér.
Köszönöm ❤️
Holnap mennék először Hcg re.
TF+8 napon Clearblue 1-2 mutatott
TF+11 napon ,ma 2-3
Bizakodunk nagyon ❤️❤️
te jo eg!!!!!
fantasztikus hir Danke!
gondoltam rad, de nem akartam kerdezni.
a 10 az egy jo szam. en azt erzem h ez most rendben lesz. 🙏
hcg szamok jok?
megy a drukk. 🤞🤞🤞💗
Ha örökbefogadás.... Újszülött babát szeretnétek? A 45 már sok szerintem... 🤔
Amúgy meg- nekem soha nem volt rendben a mensim. POF-os lévén... És mégis sikerült. Volt hónapokig totál elmaradt.Most a pfizer oltás után mindkétszer megjött, előtte egy éve semmi...
Köszönöm, Nagyon bízunk 🙏🙏
Igen,minden egyes felkészülésnèl ittam. Most is.
Omni Biotic hüvely Flóra 2x1 egyet cn1-től beültetèsig ittam.
Omni 10Probiotikumot is.
+ Gynophylus hüvelybe 5 napig napi 2.
Szia,
Előszöris nagyon drukkolok, és próbálj meg nem túlságosan rápörögni a tesztelés témára, mert könnyen elkapja a gépszíj az embert.😘🍀🙏🏻
Nekem 9 stimulációm volt összesen ebből 3 végződött beültetéssel, mindig más embriókkal (2, 3 és 5 napos), teljesen más tünetekkel. Sajnos nem indult el egyik sem.
Ismeretségi körben viszont 5 napos embrióval a teszt már 8.napon pozitív volt. Tehát nyugodtan tesztelj, mutatni fogja vagy sem.
Szia,
Nem semmi a ti utatok sem… Remélem a Reprofit-os beültetés a végső sikerig vezet!
Nagyon-nagyon drukkolok neked! 🍀🍀🍀 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Korábban írtad hogy szedted az Omnibiotic-ot is. Te ezt most is szeded vagy csak egyszeri kúra volt? Azért kérdezem mert találtam egy szlovén gyártót akik az általad használthoz elég hasonló összetételű probiotikumot forgalmaznak, én tőlük rendeltem most. Lombikozástól teljesen függetlenül. Kifejezetten nőknek ajánlják.
A sikereseknèl nulla tünet.
Sikertelen lombikoknál TF 6 napon éjjel mindig erős mèhösszehúzódásom volt.
Majd rá 1-2 nappal jöttek mensis érzèsek, leszakadt a derakam.
( Nem lombiknál mensi előtt soha sincs PMS em)
De vkinèl meg pont a mensis tünetek hozzák meg a sikert.
Nekem ez a 10.beültetèsem.
Ma vagyok TF 11 napon. Tesztem pozitív ❤️ kis lépésben haladunk.
Drukkolok 🍀🍀🍀