Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
oh Mancs, nagyon sajnalom.
az utrogestan nekem kuka volt.
nem tudom miert az van az alap protokollban a reprofitban is....
nekem nincs jo tapasztalatom.vele.
Agolutin injekcio nagyon jo.
es a cyclogest kup.
valszeg nem a progival volt a gond egyebkent. de en legkozelebb az utro helyett massal probalkoznek.
💚
Szia, sajnalom nagyon, de meg ne add fel!!
En osszel jartam ugy, hogy a 14.napi vervetelt kovetoen 2 hettel nem volt meg szivhang, aztan 1 hettel kesobb sem. meg akkor is biztattak, de 1 hettel kesobb mar teljesen egyertelmu volt az orvosnak, hogy nem fejlodik. Elotte meg vegig “sejtheto/lathato volt a szivhang”. Mutet lett a vege. Oknak genetikat, immunrendszert sejtenek. Azota volt habab vizsgalatom, th1 tulsuly es nk fokozott aktivitas bebizonyosodott. Meg trombozis hajlam (hogy ezeket elotte miert nem kerte senki nezetni 3 itthoni lombikon keresztul - jo kerdes).
Ezzel csak azt akartam mondani, nem biztos, hogy a progeszteron szintedben keresendo az ok, ha netan ez az embrio nem jut el a szivhangig a fejlodesben. De ne ugy legyen!! Higyj benne!! 🙏🙏🙏🙏🤞🤞🤞🤞🤞
Medrolt szeded vegul? Azt irtad elozoleg, hogy ki van zarva, olyan gusztustalan amiket okoz.
Az èn pèldàm: reggel Prolutex ez csak injekció 25 mg. Dèlben Cyclogest -hüvelykúp-400 mg,este Cyclogest 800 mg.
Barinő: reggel Prolutex szűri,este 400 mg Exeltis-hüvelykúp. De ő sokkal fiatalabb (10èv) mint èn. Gondolom ez is szàmít.
Kérlek, írd meg, hány mg-ot használasz. Most próbálok infót szerezni, hogy legközelebb ne járjak így.
Te is szúrsz mellé valamit?
Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat. Most kb. vigasztalhatatlan vagyok. Jól értem, hogy van Prolutex Exeltis, ami hüvelybe megy és van a Prolutex injekció?
És a Prolutex injekció az milyen kiszerelésű?
Ha Cyclogest és Prolutex kombináció megy, akkor az összesen hány mg? A Prolutex injekció az mennyi?
Az Utrogestan nekem 100 mg, az reggel és este is, tehát összesen 800 mg.
Szia,
Nagyon-nagyon sajnálom. Nem tudtam, hogy voltatok új körön.
Gondolom az Utrogestan-t használtad most a leírtak alapján. Szerintem nem a legjobb megoldás. A Cyclogest 400 mg-os, nekem legutóbb már azt írták fel (reggel-este 1-1), emellett Prolutex injekció min.1 vagy napi 2-szer is, simán.
Fontos hogy a hüvelyi progipótlás mellett injekció formájában is menjen. Így a tuti.
Szia.
Sajnálom:-(
Progi szintet nem mérettél közben?
Sziasztok, akinek sikerült, mindekinek volt a 7. héten szívhang? Én ma voltam a 14. napi vérvételt követő első ultrahangon, 7 hetes vagyok, és nem volt szívhang:((Csütörtökön vissza kell mennem, ha akkor sem lesz, akkor egészségügyi küretre kell befeküdnöm.
Teljes donor embrió lett beültetve. Az orvos szerint könnyen lehet genetikailag hibás az embrió (nem volt PGS tesztelt), és persze ha így van, akkor jobb most túlesni rajta. Én még a progeszteronra gyanakszom, hogy nem volt elég a 4-0-4-es adagolás. Más nem szedtem mellé. Most szombaton volt vérzésem, akkor megemeltem 5-2-5-re. A koordinátor szerint ekkora adagolás mellé nem kell más, pl. Prolutex. Az én orvosom szerint sem, amúgy ma is volt gyenge vérzés. Köszönöm ha megosztjátok velem a tapasztalatokat. Szép estét mindenkinek!
En a granatalmalevet még iszom mert idokozben meg is szerettem :)
E vitaminra azt mondta elhagyhatom helyette a femibiont szedjem:) vörösbort beülti óta nem ittam de lehet kellene 😂😀
Ti beülti után is folytatjátok a gránátalma,E vitamin stb.praktikákat?
Sőt már a vöröbort is olvastam beültetés után...
Hogy van ez?
szuper hírek, jó sok bogyócska lett :)
na akkor hajrá hajrá:)
igen én is azt tapasztaltam hétfőn múlt héten hogy kettőt pislogtam és bent volt :)
Korábban a fórumról ezeket a gyógyszertárakat írtam ki (bemásolom hátha segít);
*Déli kerengő patika
*Mikszáth téri patikába el e-maileztem a recepteket, mindig írtak vissza, hogy van-e, és minden további nélkül kiváltották.
*Angelika,
*Mikszáth,
*Lehet utcai Béke Patika, ezek a lombikos
*Kálvin tári patikában minden gyógyszert kiadnak cseh receptre is
kalvingyogyszertar@gmail.com címre és írnak vissza, ha mehetsz érte.
*budaôrsi auchanban a benuban is kiadjàk a cseh receptre felirt gyogyszereket
*pólus centerben a patikában szoktam kiváltani. Telefonról mutatom és adják . De
egyszerűbb ha ki van nyomtatva
*Pharmafutar Bt (Bp en a Budagyongye bevasarlokozpontban vannak) minden kulfoldi receptet elfogad.
Szép napot😉🙂