Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Sziasztok, Intralipid infúzióval kapcsolatban szeretnék kérdezni, hátha tudtok segíteni.
Korábbi beültetésnél már kaptam (1 hónappal, majd két héttel beülti előtt és beülti napján), de akkor valakitől megvettem, akinek megmaradt. Most szeretnék rendelni, de nem tudom honnan kéne. A G1 intézetben adták be nekem korábban és oda nem is kéne vinni, de most a háziorvos beadná nekem ingyen, ha vinném magammal.
Van ebben valakinek tapasztalata? köszönöm
Szia Szonáta,
Rajtam a 15.héten volt köhögős nyavalya, mondjuk éjjel tudtam aludni tőle, de nappal sokat köhögtem. Nekem a klasszikus inhalálás segített (fazékban vizet forralni, aztán 10-15 perc felette törölközővel a fejemen). Van, aki kamillás inhalálást szokott csinálni, én tengeri sót tettem a vízbe. Egy próbát lehet megér neki. Jobbulást! ❤️
Nem kell feküdni. Egyszer sem feküdtem. Nem is tesz jót a keringésnek, ha nem mozogsz.
Ne erőlködj, ne most fussad életed idejét.
Ahogy régi szeretett dokim momdta:tesz - vesz- matat.
Szval nyugi!!!
Én úgy tudom a Clexane és az Aspirin Protect hatásmechanizmusa eltérő.. nálam 150 mg aspirin és 0,4 clexane a protokoll✌🏽
Szóval csak ügyesen🍀!
Mindent kell szúrni dugdosni aznap is.
Ha elkezded a progit már nem nő a nyh!
Sziasztok Lányok! Nemsokára lesz a 2. beültetésünk. A korábbi protokollban történt némi változás, pl. az Aspirin protect mellé felírtak 0,2 ml Clexanet. Ha jól olvastam utána, akkor mindkettő a vérrögképződés megakadályozására szolgál. Tényleg mindkettő szükséges? Vagy elírták és a kettő közül csak az egyikre volna szükség?
Volt köztetek olyan, akinek szintén ilyen protokollt írtak elő?
Köszönöm a válaszokat és mindenkinek szorítok!
Pontosan így van, ahogy a Lányok írták✌🏽
Drukkolok én is Neked nagyon!🍀✌🏽
Ó nekem már hosszú a történetem (vagy ez már történelem:) )
Összesen 9 beültetésem volt. (5Et+4Fet)
Született egy kisfiam a 4. Beületésből 💙
Előtte volt ami el se indult, de kettő biokémiai. Miután megszületett kisfiam volt még 5! Ebből 3 kémiai. A legutolsónál 9.napon 100 volt a hcg majd kezdődött a zuhanás.
Nincs olyan vizsgálat, amit ne csináltattunk volna már meg.
Utolsónál 3 x kaptam Iviget is. Plussz a medrol, cleaxan, plaguenil is ment. Mondjuk az Ivigen kívül, ezek mindig mentek.
Nem, nem voltak bevizsgalva az embriók és a legutolsó stimu nem is sikerült jól :( 1-2 BC minőségű embriók lettek.
Én egyébként néha elgondolkozom, hogy vajon tényleg életképes embriókat ültetnek vissza? Vagy esetleg látják a biológusok, hogy ez nem lesz sikeres, de vissza adják mert kell a pénz az intézetnek?!
Sajnos vannak kétségeim így 8 év tapasztalat után.
Nekem az FSH-m most mar 20 es az Amh is 0.54. 37 éves vagyok…
Ezért indultunk Brnoba donorsejtesre.
Nekem akkor sikerult, amikor a legvekonyabb volt. A 10 es afelettieknel nem, de ennek annyi osszetevoje lehet, siman benne van, hogy nem emiatt, hanem emellett allt ossze a jo csillagkep.
En minden szurtam/dugtam aznap reggel is! Foleg a progeszteront, estrofemet. Miert is kene abbahgyni?
Sajnálom :(
Teljesen együtt érzek veled. Nekem mindig van emelkedő hcg-m és a 8-10. Napon elkezd csökkeni. Senki se tudja miért :(
Szia OrsiAnett!
Nekem mindig 10-12 mm értékek körül volt a nyálkahártya az UH-kor, az utolsó sikeres beültetésnél 10.5 mm. Szerintem ne aggódj miatta, ez jó értéknek tünik nálad is 🥰 Főleg, ha a klinika is így látja.
Nekem a beültetés napján ugyanúgy kellett folytatni mindent, a klinika azt írta, hogy "a gyógyszereket a beültetés napján is alkalmazza változatlanul". Így ment a progeszteron (reggel, este a kúp) és a 3x1 estrofem, valamint a clexane is reggel.
Drukkolok neked nagyon 🙏🤞🤗
Kedves OrsiAnett!
Nekem 11.napon 10,3mm volt a m.ny.hártya.Dícsérte a doki, hogy az jó lesz.
Beültetés napján is ugyanúgy fel kellett nekem tenni a progi kúpot és lehetett enni is, ételre gondolok, bár lehet gyógyszerre érted az evést is. Attól is függ gondolom , hogy épített vagy nativ ciklusban vagy. Én natívban. Szerintem legjobb amit tehetsz, hogy ebben a kérdésben a klinikára hallgatsz, mert ök tudják miert így építik a ciklust.
Én a Repromedánál vagyok, ez egy kevésbé ismert klinika. És mindegyik egy kicsit más, úgy tűnik