Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Unikás vagy biztos😉 Én is így szedem😄
Köszi a drukkolást🙂
Köszönöm :)
nekem a 3x2-ből így van: reggel egy szájon át, egy hüvelyi, délben 2 szájon át, este egy szájon át, egy hüvelyi. Az első alkalommal nekem is 3x1 volt, most már nagyon megnyomták, remélem, hatékony lesz.
én is nagyon drukkolok!
Köszönöm,remélem a következő sikeres lesz🤗🍀
Az orvostól várnám a segítséget,hogy miket próbáljunk ki,mit kellene másként vagy ha van valami kérdésem,javaslatom nem igazán nyitott,habár sok baba köszönhető neki mégsem érzem úgy,hogy szívből szeretne segíteni.
Mióta államiba ment át tudok hasonlítani a kettőnk orvos-páciens kapcsolatára.Hát gondolom nem vagyok egyedül ebben az érzésben.
Mindég 10 feletti petesejt leszívàsom lett ebből max 2 maradt meg 5 napra.De,hogy miért nem tapad meg...
Amikor barnázok akkor nem mondta,hogy növeljem a progit vagy magnéziumot szedjek...
Csakhogy sajnálja ez van
Annyit szerettem volna még írni hogy én is 3x2 Estrofemet szedek. Kezdésnél a próbaidő alatt 3x1 kezdtem, de 4mm lett a méhnyálkahártyám ezért emelték fel....
Drukkolok neked🙂
Szép napot,
Sziamia,
Ezt találtam
HCG szintek a fogamzástól eltelt idő szerint:
9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690
🙂🙂🙂🥰 Nagyon boldog babavárást kívánok!❤
Gratulálok!
Nagyon nehéz a két uh közötti idő, teljesen megértelek. Én úgy próbálom/próbáltam áthidalni, hogy hetente 2-3-szor jártam laborba, hogy lássam, hogy a hcg és a progi jól áll-e. Aztán beszereztem egy AngelSounds-ot, és szinte minden nap meghallgatom a szívhangot. Az tud csak megnyugtatni, ha hallom. Isteni érzés a Párommal együtt meghallgatni.
5 naposat, elvieg hetfon
Holnap reggel kell.kezdenem.a progeszteront
Talan most abbaradt a verzes..de meg feszit..
Szia Matild!
Nagyon drukkolok Neked! Bízz a sikerben. Bíztasd a Babókádat, hogy kapaszkodjon nagyon, beszélj hozzá sokat.
Nekem nagyon fura a 2-2-2 estro, soknak tűnik. A progi protokol szerint nekem is ennyi volt, de én keveseltem, ezért én növeltem az adagot. Prolutexet is szúrtam már a beülti másnapján. Akkor mérettem is. Utána 3-4 naponta mérettem. Tiszta lyuk a vénám, de én így voltam nyugodt, hogy időben tudok reagálni, ha leesik.
Én a Velfemet is jónak tartom.
Sziasztok, vki nézetett hcg-t a 7. napon? Kíváncsi lennék kinek hogy alakult az eredmény.
Tudom, a duplázódás a jó kétnaponta, de mégis...:-)
Köszönöm a válaszokat
Azt nem irzam, hogy donoros. Igy a 3 tuszo most nemkivanatos vendeg volt..
Jovo hetfon mennek beultetesre..
Sziasztok!
Tegnap voltam kinn brnoban 13.napi ultrahnagon.Mnyh 7.7 szep, okes. Progeszteron rendben.Jobb oldalon 3 18-20 tuszo. Kaptam ovitrellet, amit be is szurtam. Ma.megvolt az intralipid is. Hazafele a kuton veres lett a wc papir..hazaertem..verzek. piros :(
Mitol lehet szerintetek? Ovitrelle csinal ilyet? Elore is koszi
Köszönöm! Az elején hetekig görcsölt a hasam, így mindig megnyugodtam, de ez múlt héten elmúlt.
Akkor marad a Synlab, ott már őrültnek néznek a sok vérvétel miatt. 😄
De jó hír, örülök nagyon 🥰🤗
Nehezen, de kibírod. Megértem az érzést, én is állandóan UH-ra járnék, hogy lássam minden ok. Gondolom ez nem is fog változni, amíg a mozgását nem érzem.
Drukkolok Neked 🤞🤞🤞🙏🙏🙏
Én 4 naponta mérettem progeszteront (3 nap is előfordult, ha a 4.nap vasárnapra esett volna).
Kaja trükk téren, nekem a progeszterontól székrekedésem volt/van állandóan, szóval nekem jól bevált a sok folyadék, sok gyümölcs, sok rost 🙂
Sziasztok!
Már régen nem írtam, de muszáj megosztanom a jó hírt. 😀
Tegnap voltam ET+28. napon, az első ultrahangon és már hallani lehetett a szívhangot. ❤ Két hét múlva kell újra menni, de nem tudom, addig hogy bírom ki, honnam fogom tudni, hogy még mindig ott van? 😃
Sziasztok!
Tegnap megvolt az utolsó beültetés, ha nem sikerül, akkor megint gyűjthetjük a pénzt az újabb donorhoz. Most nagyon nagyon reménykedünk. A klinikán néztek progeszteront, és 47,72, ami jó. De tanulva a múltkoriból nézetnék közben is. Mit javasoltok, hányadik nap menjek vérvételre? Akár már holnap? Vagy mikor szokott csökkenni? 1-0-1 cyclogest van most, és estrofemből meg nagyon sok: 2-2-2, de az progeszteron szempontjából mindegy, gondolom.
A nyálkahártya vastagításhoz ittam a 100%-os gránátalmalevet (ami borzalmas ízű) amiből még van, azt tervezem meginni, most meg próbálok sok fehérjét enni. Van még valami kaja-trükk, ami segíthet? Minden tanácsot szívesen fogadok.