Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Köszönöm szépen! Még hosszú az út előtem de nagyon hálásak vagyunk értük. A Fet-nél a beültetés napját a méhnyálkahártya épülése alapján a doki határozta meg /voltak hormonvizsgálatok az indulás előtt/ uh vizsgálat volt a ciklus 8 és 12 napján. Nálam 8 napon estrofem ki lett egészítve Lenzettoval is 12 napon a mny vastagsága elérte a min. 7 mm / nálam 8.2 mm volt és ezt kovetően 13 naptól elkezdtem a progeszteron pótlást. Progi szint mérés volt kezdetkor és beüli napján. De mivel a beülti hétfői napra volt tervezve én szombaton is mérettem hogy biztos legyek hogy nem túl alacsony és ha kell még pótolhatok pl. Prolu szurit. Én is 5 napos XB embrikéket kaptam vissza. Valahogy most sikerült. Volt több beültetésem, sok variációval, volt ami megtapadt de vetéléssel végződött, volt ami nem tapadt meg. Isten tudja mikor miért sikerül vagy nem. Csak egyet tudok, sikertelség után is tovább kell próbálkozni és mindig valamin variálni. Bocsi hogy hosszú lettem. Nagyon szorítok Neked és minden lánynak🍀🍀🍀🍀. Ne adjátok fel❤! Bármilyen nehéz is!😘
Szívből gratulálok! Kettő bébit kaptál , vagy osztódott :) ?
Szívből gratulálok és a legjobbakat Neked ès a piciknek egèszsègileg💐😍
Hogy számolták ki ezt a 18napi beültetèst?
Itthon 5 napos blastokat mindég a 20.napon ültettèk be.
Nekem sem volt Emma,Era
Szia Mirtus!
Nekem a klinika csak celluláris immunstátusz vizsgálatot kért. Nálam az NK típusú T sejtek értéke 9% volt, a referencia érték 1,3 - 4 helyett. A másik eltérés az NK funkció volt, ami 64,3% lett. A referencia érték 80 - 120 között van, szóval nálam ez alacsonyabb lett.
Remélem más többet tud segíteni, mert úgy tűnik mindkettőnknek más probléma miatt kell a lipid. Én pénteken megyek majd a G1-be, azt mondták, kb. 3 órát vesz igénybe, úgyhogy vigyek valami olvasni valót, ha nem akarom halálra unni magam. :)
Nekem a 18 napi beültetés sikerült FET-nél. Most betöltött 12 hetes vagyok ikrekkel. Nem volt ERA.
Sziasztok Lányok! NK és Th1-2 témakörben szeretnék kérdezni tőletek, mert olvasom, hogy többetek kapott lipid kezelést vagy éppen hosszabb ideig szteroidot. Mivel nagyon sok 5 napos blasztóval sem volt sikerem, megcsináltattam az NK panelt a G1ben, és a sok vizsgált arányból és mennyiségből kettőnél volt eltérés: az egyik az NK sejt szubpopuláció abszolút mennyiség, itt az 5-15 sejt/µL helyett 18, iletve az IFNg:IL-4 aránylett 1,2. Amelyőtök kapott lipidet vagy extra szteroidot, ennél jóval nagyobb eltéréseitek voltak a referenciatartományhoz képest?
A fogászati szuritol idegfajdalmam van, már másfél hónapja.
Sajnálom, mid fáj? Semmilyen más módszer nem müködik, bár gondolom, akkor nem kérdeznéd. Csak annyit tudok, hogy 1x stimu alatt nagyon fájt a térdem, azt mondta a doki, hogy szteroidot nem szedhetek.
Jó reggelt! Tudom h itt sokan kaptak szteroidot a beültetés környékén meg utána. Erdekelne ,hogy a szteroidos gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító adásáról van e valakinek tapasztalata? Nem szteroid cuccokat próbálgatom,de nem javult a helyzet, állandóan visszatér a fájdalom.
Meg nem is szedhetem,ha elkezdjük a felkészülést, szóval tanácstalan vagyok.
Nekem 19.napon natív ciklusban
Nekem 20. ciklusnap, ERA teszt szerint.
Szia Pompom, nagyon köszi neked is :)
Sziasztok Lányok!
Fet -nél kinek hányadik napon volt beültetés? Hogy lehet számolni?
Köszi🙂
Koszi nagyon, cuki vagy RosaGina! Annyira remelem, hogy sikerrel jarunk most. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
A szirup helyesen Stodal! Nem Sinol.
Sinol szirup, dm-es torok spray.
Ez a terv nagyon jól hangzik!
A két hét szigorú fekvéstől szerintem tuti mindenki becsavarodik és depressziós lesz.
De a pihi séta olvasás meditáció az remek terv!!
Szia, az én sógornőm fogorvos és nekem semmit nem csinált, még fogkövet sem szedett le, amikor korai terhes voltam, - azt mondta, hogy majd a 12. hét után.
Sok szerencsét!
Jaj, nagyon aranyos vagy , köszi, én is drukkolok Neked!
Jaj, Csajszi, drukkolooooooook, hogy igy legyen!
Nekem egyáltalán nem javasolt fekvést a koordinátor a beültetés után, csak semmi megerőltető dolgot ne csináljak, de könnyű séta naponta, az mehet.
Én is a fűtés hiánya és a betegen dolgozó kollégák miatt maradok itthon a tesztig és remélem utána is . :)
Juli, olyan erdekes, hogy irtad, mert az en Klinikam is most a 2 het fekvest mondta. Jelzem, majusban ,csak’ 2 naprol volt szo (elso beulti) Mondtam, hogy 2 hetet biztosan nem tudok kivenni, azonban 1 hetet igen, ezzel igy is terveztem eredetileg (mashogy csinalok mindent, mint majusban). 1 hetet biztosan pihenek (seta, sok alvas, meditalas, stb.), a 2. hetre pedig Home Office-t kertem (jon a hideg es ne kohogjon ram senki bent lehetoleg!)
Boniko, Neked is koszi! Nekem bizonyos okok miatt, altatasban lesz a beulti. De mindenkeppen megerositettel. ❤️🙏🏻Hogy vagy?
Igen, nagyon számítok rá,h jövő héten szólnak (a jövő heti horoszkopom is ezt sugallja 😉)Bocs 😀
Annyira drukkolok én is neked hogy mihamarabb értesítsenek vár rátok egy kis embrio! Most már bármelyik nap szólhatnak, igaz?
Nagyon köszi! De jó érzés, hogy van még olyan, aki így járt. :) Valószínű elmegyek pénteken, aztán legfeljebb megtervezi a fogdoki, mit lehet vele csinálni, lehet - e vele még kicsit várni. Jól ismerem, tudja az egész lombikozásomat, úgyhogy bízom benne.
Nekem beültetés előtt egy nappal esett ki egy tomesem, azt tanácsolták, várjak a pozitív tesztig a kezeléssel. Sajnos nem lett pozitív teszt, de utána mentem csak.
Drukkolok! 🍀🍀🍀🍀🍀
Sziasztok!
Beültetés után vagyok 3 nappal. Már látom, nehéz lesz ez az egy hét :) mert október 10én mehetek korai vérvételre.
Ugye ilyenkor FET +3-4 nap tényleg nem lehet még érezni semmit? :)
Egy dolog miatt aggódom, hogy mennem kellesz fogorvoshoz, egy gyökérkezelt fogam, illetve belőle a tömés letört. A nődoki mondta, hogy menjek csak nyugodtan, be ne gyulladjon, a fogdoki tudni fogja, hogy mit lehet ilyenkor csinálni. Azért izgatom magam: volt valaki, akinek ilyen korai szakaszban, egy héttel a beültetés után kellett mennie fogorvoshoz? Mármint nem a fogorvoslástól félek, hanem attól tartok, majd a kezelés miatt gyullad be, vagy valamiképpen ártok a picinek ezzel a fogdologgal.
Én rendszeres jártam, mert nagyon rosszak a fogaim, mégis így jártam. Úgyhogy egy tanácsot tudok adni a várakoźoknak: beültetés előtt egy hónappal menjen mindenki fogorvoshoz.
Én négy hónapja voltam utoljára.
Nem jó a teljes ágynyugalom, mert ahogy RosaGina is írta, akkor nincs a méhnek keringése. A kímélő életmód persze azért fontos. Én igazából a beültetés után csak a stressz faktor kizárása miatt nem mentem dolgozni, de ezt mindenkinek magának kell felmérnie.
További ajánlott fórumok: