Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Vajon mi lehet Rita 72-vel,neki asszem kedden lenne a beültije. Nagyon eltünt, remélem nem adta fel.
Ha olvasol bennünket, kíváncsian várjuk hogy mi történt veled, hogyan haladsz!😃
Olyan jó Neked. Akkor már a 3/4 én túl vagy!😂 -T
Remélem ilyet én is tudok majd jövőre írni. Miért kell császárral szülnöd?
Nagyon klassz, hogy lett két fagyitesó! Nekem csak egy lett. Remélem sokat pihentél a héten, már elkezdett ezerrel kapaszkodni.
Ma mi is kirándultunk ebben a szép időben, de holnaptól jön a hidegfront , úgyhogy nem fog nehezére esni a pihenés!😂
Szia!!!!!
Igen! Eléggé eltünt mindenki!
Én ma dolgoztam! De itt vagyok!
Hogy vagy? Mit érzel? Hogy bírod a várakozást?
Most reggel utána néztem és magyarul kaptam a papìrokat.
Leszìvás napján a recepciòs pultnál kérték a személyinket és kaptuk is a papìrokat. Kitöltöttük és igaz hogy várni kellett fél òrát de aztán mehettünk is a dokihoz.
Köszi csajok! Kívánom, hogy minél hamarabb átélhessétek ezt a csodát!
A sok szenvedés után mindenki megérdemli hogy végre megkapja a Drágaságát!
Én úgy vagyok vele, hogy segíts magadon és Isten is megsegít. Az első lépést már mind megtettük.
Lulluly! Ez csodás dolog!
Milyen nagy már a kis babócád!
Nem sokára a karodban tarthatod őt! ❤️
Egészséget és sok boldogságot kívánok Nektek!
Szuper eredmény!
Most megnyugodhatsz és növesztheted a picurkát a pocidban!
Igen, beültetés napján tudtunk meg az embriòk számát. Előtte az 1. és 3. napon kellett érdeklődni.
Ma kaptam az emailt, hogy 2 embriò ment fagyiba.
Az egy dolog, hogy te 2 embriòt szeretnél visszakapni. Bár ìgy legyen. Függ az embriòk számátòl és hogy mennyit enged a doki. Mi is kettőt akartunk (inkább a párom), de egyet engedett mert nekem van endòm, csomòm, összenövéseim és 4 műtét a mùltbòl. Bagòcsi azt mondta, hogy nem lenne szerencsés nekem egy ikerterhesség. Elfogadtuk egyből amit mondott.
Most nem emlékszem, hogy milyen nyelven küldték de szerintem angolul és fordìtòt alkalmaztam.
Mikor elkezdtem az Estrofemet akkor 4-5 napig este mensis fájdalmat éreztem. Èn is megijedtem de aztán elmùlt. Most mondta Bagòcsi hogy ez a gyògyszer arra van hogy elnyomja a menszeszt. Szòval semmi para, nem fog az megjönni!!!
Végre elértük a harmincas heteket.
Ma 30 hetesek vagyunk. Voltam dokinál és 1575 g Manókám és még kislány :D
Pont 2 hónap múlva lesz a császár.
Igen. A beülti napján tudjátok meg a befutók számát.
Nekem alapból egyet javasolt a dokim, a vérnyomásomra és a koromra hivatkozva.
Sok sikert!
Hogy hogy már most mész? 6-án kezdetek nem?
Akkor már 2 hete szeded az Esztrofemet nem?
Én még csak most kezdtem el, de el tudom képzelni, hogy a sik ösztrogén hatását érzed. Mivel dolgoztataja a méhet.
Lányok! Kezdem a parát :-)
A beültetés még nagyon soká lesz és nekem már most olyan érzésem van ,mintha mindjárt megjönne a vérzésem. Valaki érzett ilyet? Szedem az Estrofemet.. Holnap megyek ,megkérdezem a dokitól Brnóban,de Ti mit mondtok? Volt valakinek ilyen érzése?
köszi
Nagyon drukkolok neked!
Hadd kérdezzem meg mikor derült ki hogy hány embrió fejlődött megfelelően, csak a beültetés napján?
Csak azért kérdezem mert mi kettôt szeretnénk kérni beültetésre, abban az esetben ha marad azon felül fagyi baba is.
igeen?
Nekem Angol/Héber verziót küldtek :-)
Sziasztok!
Valakinek esetleg le vannak fordítva Magyar nyelvre azok a papírok,amiket a petesejt leszívás napján kell kitölteni? Illetve nem a kitöltéssel van a gond,hanem azzal ahol az embriók tárolásával kapcsolatosan írnak. Ezek mindenkinek világosak voltak ?
Nekem elküldték e-mailben,de nem mindent értek belőle pontosan:-(