Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Vicceseket írtam!
😀😀😀
Én folytattam a HRT-t a vérzés után. Hormon róla váltotta fogigátlóra mikor még lett a 2.beülti időpontja.
Most nem szedem, de saját döntése tészta. A csehek sze Ráérek elkezdeni, az itthoni nődoki szerint nem szabad szünetet tartani.
Jelenleg szeretnék egy kicsit fogyni, de hormon mellett csak jönnek nekem a kilók, bármit csinálok.
Sorstársak,ha van köztünk, akinek gyógyszer nélkül nem jön meg!
Sikertelen lomnik után mit kell csinálni? Nekem csak annyit írtak ma, hogy hagyjam abba az összes gyógyszert. Ha ez lesz, talán megjön, leglábbis szerintem ennyi gyógyszer után még nekem is meg fog. De utána nem fog. elkezdjem szedni a régi gyógyszeremet újra? El kéne mennnem méhtükrézésre?
Igazából most érzem magam először magamra hagyva. Nem igazán bízom az itthoni orvosomban.
Szia! Nekem az volt írva,hogy a mensimnek kb 21.-én kell megjönnie és másnaptól van az Estrof.Tehát a vérzés kezdete utáni napon. Nekem ennyi van írva,illetve még az ,hogyha véletlen nem jön meg a vérzés,akkor nem szabad elkezdeni.
Azért akadtam fel,mert a fogigátlót szombaton hagytam abba és már vasárnap véreztem.
Ezért nem tudtam,hogy kell-e ilyen hamar az estr.
Nem szedtem fogamzásgátlót soha,ezért nem tudtam,normális -e hogy már másnap vérzek.
Szóval nem volt egyértelmű.
Köszi a segítséget!
Jó ,hogy van ez a fórum. Ha nem lennének fórumok,én lehet el sem jutok Brnoba. Nekem senki nem mondta,hogy külföldön van ilyen lehetőség.
Szerintem a mi esetünkben nem beszélhetünk periódusról, mert azt a Diphereline szurival leállítják. És a gyógyszereket a stimuláció kezdetéhez állítják be. A protokolban nem is periódusról
írnak, hanem a stimulációról.
Az Estofem "csak" arra van, hogy felépítse a méh falát, mivel szerintem ha le van állítva a saját szervezeted, akkor hozzá kell segíteni ehez.
Nekem azt írták, hogy a menzeszemnek 09.19. és 09.28. között kell megjönnie. Én így értelmeztem. Nem pont 19-én. Szerintem neked is csak egy intervallum lett megadva, hogy mikor jöhet meg.
Az e-mailemben és szerintem a honlapon is van egyébként egy telefonszám, amit sürgősség esetén fel lehet hívni.
Úgyhogy ne izgulj!!!!! Ügyi leszel csütörtökön!! ️
Jaj, de szuper, akkor már nagyon haladtok.
Meglátod mindjárt a pocakodban lesz(nek).
Nekem volt ma a Diphereline!
Jó pocsékul voltam délutàn.😕
Fantasztikus amit leírtál 😊
Képzeljétek nekem is ajánlotta a természetgyógyaszom hogy próbáljam meg az akupunktúrát. 4 hete járok egy vietnámi lányhoz, aki szinten kínai orvoslással gyógyít es kezel, többek között elektroakupunkturával, valamint fang ginseng port adott hogy szedjek.
Közérzetem sokkal jobb azóta, pl az állandó haspuffadas megszűnt. Azelőtt akármit ettem mindig emésztési problémáim voltak. Ajánlotta hogy rendszeresen mozogjak, legalabb 3x1 órát egy héten. Tök mindegy hogy mit, amihez kedvem van.
Veronika0101 ha nem titok megírod privibe ezt a kínai orvost?
Én ahogy abbahagytam a fogigátlót 4 napra jött meg. ÉS még 2 nap múlva kellett elkezdenem az Estrofemet.
Szerintem kezdd el szedni amikor írták, ha addig mást nem írnak.