Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Sok sikert lányok mára! ️️
Kérjük a híradást!!!!
De nekünk még van hátra 6 éjszaka ;-)
Ha elmegy a villamos akkor rezeg az ágy,ajtò és még a wc is alattam ;-)
Na de sebaj, nem ez itt most a lényeg ùgy gondolom.
Mi is ott voltunk :D
Nagyon jó az ára és egy éjszakára teljesen megfelel.
Ez csak panziò ;-)
Konyharész nincs amit kicsit hiányolok és a tányérunk is papìrtörlő lesz de azt hiszem nem ez a legfontosabb. Àgyunk, mosdònk van.
Holnap majd jövök a hìrekkel délután. 11-re megyünk. Csak telòròl tudok ìrni. Remélem ki tudjátok olvasni.
Napsugárral (Gabival) és férjével tök jòl eldumcsiztunk a szomszéd szobában.
Csajszik! Azért túl nagy partyt ne csapjatok a hotelben!
Érezzétek jól magatokat!
És sik sikert holnapra!
Pusziiiiiii
Üdv Brno-bòl!!
Napsugárral és párjával szomszédos szobában szálltunk meg. Majd megyünk át hozzájuk dumcsizni.
Köszönöm Mindegyikőtöknek a szurkolást!!! <3
Megjött a válasz Broból,szerintük 95% a fagyi embriók felolvadási aránya. Vegyük úgy, hogy sikerülni fog.
Javasoltak egy újabb méhtükrözést, ami nem meglepő.
Most azon dilemmázok, nem kellene-e pár hónap, amikor megjön gyógyszerek hatására, mert egy beültetés előtt egy évig nem jött meg és fene tudja, azt mondtam az itthoni dokinak h talán jobb lett volna, ha előtte hozzászokik a szervezetem, hogy nő bennem az endometrium, aztán leválik, mert így elég nagy sokk lehetett ez a szervezetnek így egy év után. Ezt tljesen logikusnak tartotta és valószínűleg szerinte el kellene kezdenem a Triaklimot szedni,de a csehek most ízt írják, nem kell, elég a méhtükrözés és mehet megint a menet.
Köszi szépen!
Tök jó ,hogy rendeltek :-)
Akkor 0,25 -tel emelem.
3 hét múlva beültetés,addig javul remélem.
Nekem még a saját petesejtes lombikok előtti kiviszgáláskor derült ki a pajzsmirigy alulműködés, azóta szedem a gyógyszert - most már 6 éve -. Muszáj sűrűn nézetni, mert nagyon sokat tud változni "pillanatok" alatt. (A terhességem elején 1 körüli volt az értékem és rá egy hónapra ugyanannyi gyógyszer mellett 0,04 lett.)
A magasabb TSH azt mutatja, hogy nincs elég pajzsmirigy hormon a vérben, ami pedig a babának nélkülözhetetlen. A legjobb, ha 1 és 2 között van az érték. Én most havonta ellenőriztetetm a TSH szintemet, nehogy a babának baja legyen, bár Ő már termel magának is. :D
Magamtól megemelem 0,75-re
Annyira bele vagyok már fáradva az állandó vizsgálatokba,orvoshoz járásba.
Hát igen, ahány orvos annyi vélemény.
És most mennyit szedsz? Mit fogsz csinálni?
Szia!
Nekem a lombikok előtt 1,4 volt a TSHm
Nem tudom van -e összefüggés,de ma már 50 mg Letroxot szedek. A múlt héten ellenőriztettem 2,87 lett az eredmény. Még soha volt ennyi.
Az orvosnak elküldtem Brnoba.
Azt mondta 1 és 2 között a legjobb.
Nem tudom mi az igazság,mert nekem volt endokrinológus ,aki azt mondta,hogy ez nem lehet baj.
Szia!
Biztosan felébrednek!
Nekem mindig felébredtek!
Norcuska! most Rajtad a világ szeme :-)
Sokat gondolunk Rád!
Én depis voltam, szédültem, és fejgörcsöm lett estére.
Ma már jol vagyok. Fáj a cicim egy kicsit és az aljasam puffadt kicsit. De ez a mindjárt megjön érzésem már pár napja tart. Gondolom mert vissza van szorítva a menzeszem és szeretne megjönni. Lehet nekem is meg fog jönni amint abbahagyom a fogit.
Lehet h mar kérdeztem, de milyen eséllyel olvadnak fel a fagyibabák?
Ha kettő van, mekkora az esély, hogy felébred egy?
Inkább ez segít a teherbe eséshez.
Es azt mondta még hogy beállítja a menstruaciot normálisra.
Van kötöttek akinek pajzsmirigy alulműködése van es gyógyszert is szed rá?
Én pár éve egy fél L-thyroxint szedek.
Tavaly az egyik Endoki azt javasolta hogy emeljen meg az adagot 1 egészre, hátha segít a teherben maradásban. Ezután kiderült hogy nekem petefészek kimerülésem van. Akkor eléggé levitte a TSH-mat az alsó szintre es sűrűn volt szívdobogás érzésem. Idén, konzultálva a haziorvosommal visszatértem a fél adagra. Így a TSH-m 2,2 lett. Én ugy tudom hogy a lombikhoz 2 alatti TSH a legjobb.
Ti tudtok valamit erről?