Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Hát ez szerintem jó hír! 😂😂
Remélem nem az Ultrogestantól!!! ️️
Csajok!! Sűrű pisilés mennyire lehet az Utrogestantòl? 25x biztos, hogy mennem kell egy nap.
Aszta de szupi!! Ebből biztos marad 5-6db szép embriòcska!!
Jézus Mária! Olyan sok bogyód lett, hogy ebből jutna bőven mindegyikünknek!
😂😂😂😂😂
Gratulálok!
Várjuk a vasárnapi híreket!
Uhhh,nagyon jó.Most úgy látom te vagy a csúcstartónk!!
Nekem soha nem volt, szerintem én már Xl-lel születtem! :)))
Kivéve az XS, mert az k..va kicsi :D
Nagggyon szupi hír ez is !!! Örülök amikor ilyen jó híreket olvasok mindenkinél!!!!
Még annyit , hogy nekem 9 mm volt írva a leletemre.
Ja köszi csajok, végig próbálok mindent a hétvégén, még ha vért izzadok akkor is! Akarom már én is azt a fránya protokollt!!!!!
Örülök, hogy minden rendben Veled! Nagyon jó lett az arány , sok kis babucinak való lett! Most pihenj sokat, ez a hét a legfontosabb a megtapadáshoz.Na én XB-t kaptam,1 db HB-t (leendő picurkám)a 6. napon fagyasztottak. Hogy mi az az X azt nem tudom, de megtapadt az biztos.Csak ruhaméretben tudom , hogy nagy! :))))
Most mi akkor kaptunk asszisztált hatchinget is? Mert az árlistában szerepel.
Jó minőségű embrió, megfelelő endometrium, gyógyszerek, vitaminok, kímélő életmód. Ezen kívül mitől függ még, hogy ebből baba lesz? Eszembe jutott még jó TSH, progi és ösztrogén de kell még valami?
Végeztem a dokinál.
Nagyon aranyos volt!
Endometrium 8,5 mm. Minden nagyon szép odabennz. Semmi ciszta, nincs tüsző, se tüszőrepedès!
Minden ok! Jók az esèlyeim nagyon azt mondta a doki bácsi!!!️️️️
Szia Lulluy!
Ti kértetek vissza 2 bogyót?
Mert mi is gondoltunk rá,de lebeszélt minket az orvos.
Felsorolta az esetleges komplikációkat,ezért döntöttünk úgy,hogy egyet kérünk vissza.
Persze, hogy izgatott vagy! Remélem szép vastag lesz a babócák lakása!
Nagyon jó eredmény. Én is 2 db HB-t kaptam a pocakomba és mindkettő meg is tapadt.
Nagy esélyed van rá, hogy ikrek lesznek!!! :D
Köszönöm az infót.Nagyon örülnék!!
Nem kimondottan ő volt a doki,csak a kapcsolattartót kérdeztük,hogy esetleg van-e ilyen lehetőség,hogy kicsit magyarul tudna valaki ott. A levelezést barátnőm végezte.Akkor mondta a kapcsolattartó,hogy van doki aki tud magyarul. De a másik két doki is tünemény volt. Az intézmény meg gyönyörű,és mindenki nagyon barátságos.
Hát ez szupi!! Esküszöm el is érzékenyültem mikor ezt olvastam!!
Akkor ez egy nagyon jò minőségű embriò aki ezáltal könnyebben odacuppan a méhnyálkahártyához??
Végre jó híreket hoztok!
Szupiiii!
Én most megyek a nődokimhoz endometriumot nézni😂😂
Csak azt nem értem miért vagyok olyan izgatott????
Szép napot mindenkineeeek!
Rita ,Norcuska!
A legjobb embrió a HB ,amikor már megreped a burok is ami körülveszi.Hatching blastocyst.
Szóval a legjobb úton vagytok a babásodáshoz :-)
Most vettem észre, hogy írtál.
Ezek szuper eredmények, nagyon hasonlók az enyémhez, csak én egyet kaptam vissza és kettő ment fagyiba. Én is HB embriót kaptam és én sem tudom mit jelent pontosan, de ahogy én értelmezem valami olyasmi, hogy nagyon jó embrió, már majdnem a 6. napossal egyenértékű. De ha gondolod kérdezd meg róla Bagócsit. Van hozzá elérhetőséged? És akkor úgy volt, hogy ő lett volna a dokid?
Nekem 10mm volt a endometriumom. Úgy tudom 7-8mm-től a jó, szóval nyugi, jó a Tied is!!
Már várta Mindenki, hogy jelentkezz, de én gondoltam, hogy most egy kicsit el akartál szakadni a témától itt a fórumon.
Pihent is, én is azt teszem, de azért már mozgolódok. :) Szurkolok!!
Igen, jól írtad.
Nekem van itthon könyvem róla. Annyival egészíteném ki, hogy a lábak legyenek egyenesek és amennyire csak lehet jó magasra kell lendíteni. Egyébként 8-8x kell megcsinálni pár percig és lehet ismételgetni naponta többször. Nyírd ki Aerdna azokat a cisztákat!!
Jó hétvégét Mindenkinek!! Talán egy picit melegedni fog az idő ...
Bocsi ,most leátom,hogy már leírtad :-),hogyan kell csinálni.
Szia!
ezt úgy kell csinálni,ha jól emlékszem,hogy valamit megfogsz pl a bal kezeddel,abba kapaszkodsz és a jobb lábadat előre-hátra, de egészen magasra lendíted.Aztán a másik oldalra is.
Aki csinálta nem emlékszik,hogy mennyi ideig kell lóbálni?
Egyébként állítólag nagyon hatásos.
Szóval hajrá,kárt nem fog okozni :-)
Igen, ez az a gyakorlat. Èn anno még a ricinusolajas pakolást is alkalmaztam. Volt hogy kidurrantak volt hogy nem de hogy a pakolástòl-e azt nem tudom.
Sziasztok csajok! Élek, nem vesztem el.De kicsit nem erre akartam görcsölni....Meg sajnos azért volt az elmúlt pár hónap során negativ "példa"....és sosem tartoztam az optimista emberek közé...11 petesejt lett ebből 7 lett érett, 6 termékenyült meg, 2 bogyókát kaptam vissza, 2+ 1 lefagyasztásra került ,1 -ről meg várták még hogy hogy fejlődik ,és utána döntenek,na azóta már már irtam 2 emailt,hogy avval mi a helyzet de még nem jött válasz. Sajna Bagocsi nem volt ott mikor nálunk volt az "akcio" ,elöször egynagyon helyes dokihoz kerültünk, a transzfernél pedig egy csupa mosoly doktornőhőz. Ő azt mondta,hogy nagyon szépek a bogyócskák,de annyira izgultam,hogy elfelejtettem megkérdezni ,hogy hány sejtesek voltak,igy a papiról amit adtak a kórházban tudom mondani,hogy 2 db HB bogyit kaptam ,endometrium pedig 8 mm. Megkérdezhetem,hogy ti milyen babócákat kaptatok,és hogy a 8 mm,jó lehet??Pihizek sokat. Diohéjban ennyi..
További ajánlott fórumok: