Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Igen, közben rájöttem, és megkértem a Hoxa-t hogy törölje! Nagyon rendes volt, mert megtette!😂😂😂
Bántónak találtam azt a jelet, amit elbénáztam! Csak így tudott megnyugodni a lelkiismeretem! Azért örülök, hogy nem vetted észre!😂😂😂
Szia Aerdna!
leginkabb a mobilomrol netezek, igy eszre sem vettem h milyen mosolygosokat kaptam Toled mert olyan pici a felulet (vagy mar a szemem is kezd romlani). :-(
Egyebkent meg oltari kezdo vok a hoxan, de nem hiszem h mas hozzaszolasat nekem engedne a rendszer modositani,torolni.
Tenyleg csudaklassz csapat jott itt ossze. Nagyon kerlek, ne izgulj, minden rendben lesz a kis fagyibaboddal! Csak ugyesen!
Az én nick nevemen is van több Napsugár,de senki sem akarta elbitorolni!Ha volt az-az egy betű vagy szóköz különbség persze engedte a rendszer!
Kérdés persze nincs,ha változtattál.
Reméljük senkit nem zavar az új neved!XD
Légy üdvözölve!:)
Hat ez oriasi dilemma,Kriszta!
Meg nem volt lombikom, de azt mar sok helyen hallottam,h rendkivul fontos a nyugodt, feszultsegmentes idoszak a beagyazodashoz.
Azzal magyarazzak ugyanis, h ha feszult, ideges vagy akkor kemenyebb, feszesebb minden szovet odabent es ugy az embrio nehezebben tud beagyazodni, mintha egy pihe-puha mehnyalkahartyaba kene neki befeszkelodni. Szoval emiatt a dec vege idealisabb. Viszont ha a nodoki azt mondja h most szep allapotban van a mehed, az meg fontos erv a korabbi datum mellett. De szerintem azert az is fontos h lelkileg is ra tudj hangolodni a pici befogadasara. Szoval laikuskent tenyleg nemtom,mi lenne a celszerubb. Nagyon drukkolok Neked, h a legjobb dontest hozd meg, ami elvezet a kisbabatokhoz! Kuldok Neked 1 nagy olelest gondolatban!
Sziasztok Leanyzok!
en vagyok az, aki tegnap este jelentkeztem be ujonnan Hozzatok Pöttyös Panka neven.
Azonban vki jelezte h ugyanezzel a nevvel forumozik mar regota, csak 1 szóköz a külonbseg, mert nala az nincs.
Igy unnepelyesen jelentem,h nevet valtoztattam. Ez az uj nevem.
Mindenkinek nagyon szoritok:aki meg csak most fogja kezdeni,aki epp benne van es aki ujra nekikezd! A 2 kismamanak pedig szivbol gratulalok!
pussz
Sziasztok.
Egyrészt nagyon sajanálom a híreket, teljesen lesújtó és "mégsemcsakénvagyokígy" érzés egyszerre, másrészt jó érzés, hogy számon tartjuk egymást, köszönöm az érdeklődést.
Én teljesen visszabújtam a csigaházba lelkileg, de mint a robot, mégis intézkedek. ezen a héten 4 új orvossal konzultálok és írok a cseheknek plusz a haematológusomat is hívom és péntekig öntök, hogyan tovább.
Aki FB csoportok tagja is, már ismeri, hogy állok, de leírom röviden és a véleményetek is érdekel.
Hétfőn jártam Timmermann dokinál, sokan szidják, de nekem megváltás volt. Ma Vass Zoltánnal beszélek.
Timmermann szerint azonnal neki kellene látnom a következő körnek, ami érdekes módon kb napra két hónappal az első utáni beültetést jelentene, mert szerinte még friss a méh és ez segítene. Azt mondja, a 15 mm endometrium alapján túl jól reagáltam az estrofemre egy év teljes hormon és menses mentesség után, szerinte elég lenne a napi kettő is. Az MTHFR A9210 heterozigóta miatt Clexanet akar szuratni. Most azért vagyok mérges, mert korábban a Reprogenesis meg is írta, hogy kelleni fog egy próbaciklus alacsony ösztrogénnel, h lássuk hogy reagálok, és írták a Clexanet is, de a protokollban ezek már nem voltak. Nem gondolok bele, hogy ettől sikerülhetett volna vagy nem, mert sajnos ez akkor most kiderül úgyis, ha csinálom ezeket.
VAn egy anti DNA antitestem, jelentsen ez bármit is, emiatt meg Medrolt javasol a 12. hétig. Na ettől full para vagyok.
Most az a dilemmám, hogy mikor lenne jó újra menni. Rögtön, vagy pedig várjak egy vagy két hónapot Triaklimmal, hogy 1-2 menses is legyen, hogy a szervezetem "gyakoroljon", feltöltődjön.
Lelkileg akarom is meg nem is, a novemberem már tele van kiküldetéssel, amit le...nék, ha nem lenne benne a pakliban, hogy két héttel később vissza kell térnem karrierkedni. Ha sokat várok, akkor már inkább a két ünnep közt kéne menni, mert akkor nem tűnik fel a szabi.
A Medrol helyett van más szteroid is?
Ja és mégegy dolog: a csehek kértek egy méhtükrözést. a doki azt mondta, egyszerűen feltölti sóval és az felé egy méhtükrözéssel. A hetvenezres műtét helyett ingyen látta, hogy nincs polip, halleluja. Ezt elhihetem szerintetek? Az nagyon jó lenne illetve az disznó lehízás volt a régi orvosomtól, ha csak a lóvé miatt nem elégedett meg a 3d UHval vagy ezt a lehetőséget nem ajánlotta fel. A csehek ezt persze még nem tudják, de a doki szerint ha rá hivatkozok, el fogják fogadni ennek a vizsgálatnak is az eredményét. (Timmermann Reprogenesis kapcsolattartó.)
Sziasztok!
Segítséget kérnék ,valaki írna nekem összes költséget aki már a végénél jár és baba lett mennyibe került mire ide eljutott és hány kiutazással járt a dolog?
Köszi!! Meg neked is Napsugár!!
Én rontottam el, mert lemaradt az i betű a bagocs után :)
Küldték az eredményt. Kicsit nem értem, de gondolom, hogy nincs baba. Leírom:
Hcg 0,100 U/L referencia tartomány: 0-7
progeszteron 10,2 ng/ml ref. tartomány: 0,5-27.
Mi az, hogy a hcg-nél 0-7?? Nem sokkal többnek kellene lennie??
Üdv. köztünk!😂😂😂
Mindig örülünk minden új tagnak. Sajna még én is a Mazsolás korszakban nőttem fel, ezért különösen örülök Neked, hogy érett nőként végre nem leszek egyedüli a sok kis csitrivel!😂😂😂
Nagyon jó kis csapat gyűlt itt össze valóban, segítjük biztatjuk egymást . És megvallom őszintén bár borzasztóan okos vagyok, én is csak tanulni tudok tőlük! 😉😄
Draga Lanyok!
Ujkent jelentkezem koreitekbe.
A forum 1. betujetol az utolsoig minden hozzaszolast vegigolvastam egyhuzamban es mindig nagyon izgultam epp azert, akinek esedekes volt szurkolni. Mondjuk az 1huzam miatt kicsit kavarognak most a sorsok a fejemben, de idovel remelem megvilagosodok.
Sajnos
en a Vizipok csodapok, Mazsola es Tade, Tunderlala meseken nottem fel es nem a Tom es Jerry-n, igy a gyerekvallalassal mar nagyon el vagyok maradva es a lombikos csoportokban, ill. meddosegi centrumokban is mar rangidos vagyok,ha korbenezek. Ha idoben kezdem,mar edes nagyika lehetnek! Azert nagyon bizom benne, h az is el fog jonni meg az eletemben. Sajnos POF-om van, emiatt mar nagyon reg vagyunk baba(k)ra a ferjemmel,de hiaba. Januarban volt 1 inszemem,ami nem sikerult sajnos. Most donoros lombikom lesz, csak nekem itthon Bp-en, az egyik tunderi unokahugom lesz a PSD. Mar el kellett kezdenunk szedni a fogigatlot mind2-nknek. Ezzel szinkronizaljak a ciklusunkat.okt 13-ig kell szednem. A leszivas es beulti idealis esetben okt utolso hete, vagy nov elso napjaiban lesz,ahogy szamoltuk. Mar nagyon izgulunk.A doki nagyon biztat,h nagy eselyunk van igy a babora, ugyhogy ez most remenyt ad nekunk, ha mar igy alakult a helyzet.
Annyira tetszik h ez a forum milyen csaladias, osszetarto, meleg hangu es szeretetteljes! Jo hogy Ratok talaltam. Itthon erezheti magat az ember, mert sorstarsak kozt van, akik egyfolytaban tamogatjak es hisznek egymas "kis csodaiban".
Nagy-nagy szeretettel gondolok Mindannyiotokra!
Kicsit nehez a szivem, hogy orulok, amikor Varrolanynak, Rikrisztanak eppen banata van, de mindenkinek eljon az ideje!
Nagyon optimistak vagyunk, de hosszu lesz a 2 het!
Norcuskaban meg remenykedem!
Sziasztok!
Tul vagyok rajta, igen👍
Nagyon szerencsesek vagyunk, visszakaptunk 1 elso osztalyu embriket es 6 testvere ment sielni🤗