Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Köszke Gabi!!
Tényleg Csajok!! Mit érdemes megnézetni következő beültetés előtt??
Engem is megviselt Varrólányé és Rikrisztáé de utána mindig arra gondoltam, hogy én leszek az aki elkezdni a pozitív szériát. Nem jött be eddig tudtam jó dolgokra gondolni, szóval tedd Te is ezt :)
Norcuska nee add fel,fiatal vagy tessék bízni.Jó ötletnek tartom az NK vizsgálatot,de kérdezd meg a dokit,milyen szűrést lenne érdemes még elvégeztetni?
Agyalunk mi is itthon,meddig menjünk el,hogyan kezdjük az első lombikot.De csak arra jutottunk kérem a 2 embriót elsőre...!Van nekem is 3.5 évem,ezt végig viszem!Szurkolok tovább,hajrá!
Nagyon nehezen,most megviselt Nóri eredménye..és nem a jó dolgokon kattog a kis buksim....
Délután kiderül... Nem bánnám, ha nem is sikerült de pl nem 0 lenne a hcg...
Ritus, hogy telnek a várakozás napjai?
Igen, jó hogy elmentél, hiszen az az igazán biztos eredmény! Hátha tévedett a teszt!Szorítok érted is!
Valószínűleg megint bömbölni fogok, csak nem mindegy hogy miért!Bárcsak igazad lenne, és az örömkönnyek miatt, de vajon leszek megint olyan szerencsés hogy másodszorra is sikerül?!?!
Ismerős az út, amin mentek, mi is azon az autópályán indultunk!:)
Nagyon szorítok értetek, biztosan sok fagyi babátok lesz!
Most nem is érdekel ez az egész. Én is megfogom csináltatni az NK vizsgálatot, mert azt is ki akarom iktatni mint befolyásoló tényezőt.
Végül is ma elmentem vérvételre, délután hívnak eredmény ügyben, de én már tegnap este feladtam. Így nem lesz akkora pofára esés és le is van zárva ez az egész végre.
Nagyon sajnálom hogy nem sikerült, de ne add fel! Hamarosan újra neki indulhattok és bízni kell mindig!
Nem is fog érdekelni a szülinapod, mert lesz pozitív teszted!!!!!
Lisiekém, mindjárt Te jössz!😂😂😂
Timcsi, szorítok érted holnap! Mikor utaztok holnap?
Nekem mindig magától is megvastagodott 8-9 mm re a nyálkahártya, amikor nem stimuláltak rendszeresen megvolt a mensim is, igaz mostmár 26 nap körül átlagra csökkent.Tehát elvileg nem kellene tartanunk attól, hogy csúszok, vagy nem lesz jó az érték, de hát az ördög nem alszik, és inkább próbálok a biztosra menni, minthogy a nagy egóm miatt pofára essek.Lehet hogy kissé korai még a próbálkozás, de még mindig jobb, mintha meg sem tudom próbálni.
Már elkezdtem szedni az Estrofemet.
Azt hittem van még egy hónapom gyógyulni és a következő ciklusomban, novemberben kezdjük építeni a nyálkahártyát. De Bagócsi doki azt mondta,hogy ne reszkírozzunk novemberben mert ha ez az októberi ciklusom vége késik, nem lesz időm előkészíteni a babuci helyét .Nehogy átcsússzon decemberre, mert 4.-n lejár a határidő. Sajnos a törvényük nem engedi meg még 1 nappal sem átlépni az 50. szülinapot . A 40-nél ordítottam, remélem ezt kellemesebben fogom elérni, és nem fog úgy fájni!😂
És azelőtt neked sem vastagodott magától sosem?
Igen, megfog vastagodni! Nekem 10 nap Estroferm szedése után 10mm volt a nyálkahártyám.
Nem parázol! :D Minden rendben lesz, mert muszáj, hogy úgy legyen!!!!
Amúgy a nyálkahártya ezeknek a gyógyszereknek a hatására mindenképpen megvastagszik annyira, amennyire kell neki, hogy befogadja a bogyókát? Nekem magától már több éve nem vastagodott semennyire sem...
Szerintem nem parázol és nem parázol :)
Mikor tudod kezdeni az Estrofemet?
Meddig van az általuk szigorúnak vélt határidőd?
Engem meg ennyit hagytak pihenni és regenerálódni!
Sajnos nincs több időm várni.Már tegnap el kellett volna kezdeni szedni az Estrofemet, jövő héten Uh és szépen lassan építgetem a nyálkahártyát. A hónap végén vagy november elején kell - hogyha minden igaz és a fentiek is úgy akarják - visszakapni a kis fagyi egykémet.Szerintetek parázok vagy parázok?!?!😕
Mert nekem még nem is volt ilyen vizsgálatom, soha sehol egy doki sem ajánlotta. Egy szintén reprofitos csaj ajánlotta, csak ő nem szokott fórumozni. Mert mi van ha nekem ezzel a dologgal van bajom és azért nincs még mindig baba...
Őszintén sajnálom Norcuska! Pedig teljesen mást mutattak a jelek. A sok gyógyszer valóban be tud kavarni.De ha valóban úgy gondolod, hogy csak jövőre próbálkozol és inkább év végen dolgozni akarsz, tedd azt. Lényeg az, hogy minél hamarabb szedd össze magad, és sikerülni fog!
Sehogy. Nyalogatom a sebeimet.
Szia! Nekem volt nk vizsg.2x
Intralipidet kaptam ra korabban is es most is! Nem tudom mekkora volt az elteres, de nem tul nagy ugy emlekszem.
Igen első nap kell majd kezdenem,de szerintem ahhoz is kell majd valami gyógyszer.Ez nem úgy néz ki,hogy meg akarjon jönni magától!
NK vizsgálatot csináltatott közületek valaki? Volt akinek nem volt jó?
A Marvelont elvileg 1-5 nap között lehet elkezdeni szedni.Sok sikert kivánok nektek is :)
December 2 volt az elsö konzi idöpontja,utolso levélváltásunk alkalmával utolso és következö ciklus idöpontját kérték,aztán ugy alakult hogy 1 héttel elöbb megjött mint kellet volna,ezt jeleztem és ez a válasz jött hogy ma kezdjem a Marvelont,de konkrét protololt majd csak 17 után kapok mert addig szabin van a kapcsolat tartom.
Szia ! Az jó :) A menzesz első napján kell elkezdeni,ugye? Már nekem is szednem kellene,ha a múlt heti polip műtét miatt nem késne. Most várnom kell október 18-ig,ha nem jön addig,keresnem kell Dr.Bagócsit. Remélem nem csúszik a dátumunk. Látva most ezt a szomorú negatív szériát, azt beszéltük a férjemmel,mégiscsak 2 babócát szeretnénk majd vissza már az első alkalommal is.
További ajánlott fórumok: