Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Lulluly, olyan jo h kitalaltad ezt a forumot!
Mennyire kerekedsz mar? Hany kg jott rad?
Csak hajra 40 pluszos leendo kismamik, mutassuk meg, hogy mi is lehetunk meg EDESanyak!
Meg persze detto hajra a fiatalabb generacio is, szintugy!
:-)
Szia Varrolany!
Sikerul vmennyire elterelned a gondolataidat a tortentekrol?
Nagyon sajnalom, hogy most ez igy alakult Nektek. De remelem legkozelebb mar sikerrel jarsz.
Sziasztok! Jelentem szerencsésen hazaértünk!
Még eredményt nem tudunk. Majd holnap kell telefonálni.
Bagocsi doktor azt mondta hogy folyadékot lát az egyik petevezetékemben, ami lehet egy fertőzés jele. Ezért antibiotikumot ad a beülti után.
De állítólag nem gond! Ilyet még sosem hallottam!
Amúgy minden szupi! Jól nézek li belülről!😂😂😂
Méhnyálkahártya 13 mm
Szia Veronika!
Hogy erzed magad?
Akkor ha jol ertem IGAZI karacsonyi ajandekotok lesz? Ti is mind3x a cseheknel probalkoztatok?
Bemásolom ide Facebookra is írt teljes Vass dokis beszámolót, aki ott is fent van, ne olvassa, mert ugyanaz :)
Elképesztő szimpatikus doki ő is, szerintem egy ötven percet tuti bent voltam nala is. Mondhatni a szöges ellentétét mondta a hétfői véleménynek, es szerintem a lelkem melyen ezzel tudok azonosulni. Onnan is érzem, hogy miután beultem a kocsiba a konzultáció után, elkezdtem sírni, mint aki megkönnyebbült.
Vass doki bizony csinálna egy abrasioval egybekötött mehtukrozest. Nagyon finoman, de érezhetően rávilágított, hogy a nyári mehtukrozesen nem csináltak semmit, amit vegyük ugy, hogy nem hiszek el, de nem lepődnék meg, ha igaza lenne.
Szóval egy alapos kitakarítás után ketto hónapon keresztül adna hormont, hogy lássa, hogy reagálok az osztrogenre, nem jon-e elo a polip.
A kinyomtatott beültetés előtti uh képre azt mondta, hogy az egy bazi nagy polip volt, ami kb annyira engedi megtapadnin az embriót, mint egy spirál..
A clexan es a szteroid itt is egyértelműen felmerült, de különbség az, hogy szerinte a clexane nem annyira kell, szteroidbol pedig prednisolont adna es nem ugy, ahogy hétfőn hallottam, hogy beültetés előtti naptól a tizenkettedik hetig, hanem beülti előtti hónapban es a beültetés utáni talán negy napban.
Összességében halálos megkönnyebbülést éreztem, hogy nem kell most visszamenni szerinte.
Abban is végtelenül korrekt volt, hogy kérte, aludjak egyet ra es ne kezdjek bele azonnal, hívjam, ha vele akarom végigcsinálni.
Dilemma a javából.
Szóval neki az az alapelve, hogy ugy állunk oda, hogy tuti minden rendben van.
Es volt egy mondata, amiből megerősítve érzem a véleményem, hogy igenis fejlődnek a dokik. Mondta, hogy neki "nemreg esett le", hogy a csehek a felkeszitessel nem törődnek es igenis kell a magyar oldal is, annak ellenére, hogy nagyon kellemetlen szitu h kapunk egy cseh protokollt, amibe elvileg nem illene beleszólni otthonról. De bizony kell.
még egy utolsó dilemma és abbahagyom. Most azon gondolkozom, hogy hétfőn nem láttak polipot. A beültetéskor sem. Mi van, ha csak Vass doki nézi polipnak azt a valamit? (most egyébként ő nem vizsgált meg, csak a régi nyomtatott képet nézte, amire mondták a többiek, hogy UH-n nem lehet megállapítani, polip-e vagy más.). És ha méhtükrözés után, amikor kapom a hormont és újra látja, és újra polipnak nézi, akkor mi lesz? És ha mégsem polip és emiatt nem engedi? Mert ugye, ha polip nő nekem folyamatosan az ösztrogéntől, akkor gyakorlatilag nekem nem lehet soha beültetést végezni. Feltéve, hogy amit lát az UH-n , az tényleg polip, mert ott már ugye csak tippelni lehet, méhtükrözni nem. Na befejezem az agymenést, ne haragudjatok.
Prednisolont szeett valaki?
És ha igen, hogyan? Mennyit és mettől meddig?
Szia Napsugar!
Engem kifejezetten megkert az illeto h valtoztassak nevet mert konnyen osszetevesztheto.
Mondjuk ezt en sem akarnam, talan ertheto a forum temaja miatt.
A szam a neved elott, megkerdezhetem, hogy mire utal?
Draga Lisie!
Drukkolok h minden jol alakuljon Nektek es ezzel az uttal kozelebb keruljetek a leendo kisbabatokhoz! Meglatod jo lesz az!
Jól teszed, csak így tovább. Képzeld el, hogy a bogyókád kis kezekkel kapaszkodik a puha nyálkahártyába és egyre mélyebbre süllyed.
Én ezzel szugeráltam magam :D
Koszi!
Most szokatlanul nyugodtan telik az ido! Nem agyalok sokat!...egyenlore!
☺
Akkor váltjuk egymást!
Jó utat hazafelé! És szép babára várós napokat kívánok Neked!!!
Sziasztok Csajszikák!
Éppen most pancsizok!️ És nyolckor indulunk!
Már öt óra óta csak forgolódtam az ágyban!
Tőlünk csak 130 km, úgyhogy nem kell olyan korán elindulnunk.
Köszi a bíztatást! Majd jelentkezem!
Puszika mindenkinek!😘😘
Jo reggelt Lisie!
Gondolom mar uton vagytok😆
Jo utat, sok petesejtet kivanok!
Mi delelott indulunk haza.
Milyen rendes az unokahúgod, hogy ad petesejtet!
Eleinte az enyém is magától ajánlotta, de aztán az anyja nagyon ellenezte és már úgy nekem sem kellett.
Fú, hát hehéz döntés. Én sem tudnám mit csináljak.
Te tudod melyik dokidra halgass inkább.
Nagyon sajnálom! Remélem a fagyibabókkal sikeres lesz a következő!
Olyan igazságtalan, hogy akik ennyire szeretnék és jó helyen lenne a baba, oda nehezen megy.
Mások meg csak úgy ontják a gyerkeket és nem is törődnek vele.
De majd neked is a pocakodban lesz a Kincsed!!!