Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
A szlovákiai autópálya matricáról:
A cseh matricát a határnál tuti meg lehet venni. Mi is ott vettük.
Sziasztok!
segítségre lenne szükségem!
szombaton reggel vettem be az utolsó fogamzásgátlót. A protokoll szerint a vérzés néhány napon belül elkezdődik (szerintük 21.-én szerdán) és 22.-től kell szednem az estrofemet.
Igen ám de én már tegnap délután vérezni kezdtem.
30. péntek van kalkulálva a ciklus 10. napjára,akkor kell mennem uh.-ra +intralipidre.De az így jó indulattal is a 12.nap!
Mikor kezdjem el az Estrofemet ,hogyan befolyásolja ez a gyógyszerszedés kezdetét?
Feltettem a kérdéseimet az orvosnak is Brnoban és a kapcsolattartónak is.
Mire Ő válaszolt,hogy az orvos 2 napig nincs a klinikán de majd utána válaszolni fog !!!
Nem igazán értem ,hogy sürgős kérdés esetén nincs aki helyettesíti? én meg így jártam ? vagy ez hogy van?
Kinek hogy volt ,aki szedett fogigátlót?
Köszi
Sziasztok!
Az első beültetésnél friss embrikét kaptam egyet, mert nekem is találtak két 1 cm alatti polipot és azt tanácsolták, hogy csak egy embrit kellene visszaültetni. Nem sikerült, nem teszteltem pozitívat, 0,2 alatti volt a véremben a HCG, vagyis "nulla". A második alkalommal két fagyibabát kaptam. Ekkor szintén "nulla" HCG. A harmadik beültetésnél két fagyibogyót kaptam és abból az egyik rugdos a pocakomban. :D Az első UH képet látszott, hogy mindkét embri megtapadt, de mire az UH-ra - 5. hét - került a sor, az egyik felszívódott, csak az elmosódott körvonalai látszottak. 1.627 volt a HCG-m. Nem teszteltem, mert azt mondtam, hogy nem akarok több negatív tesztet látni, de ugyanakkor nagyon bizakodó voltam, mert pl. nem jött meg a mensesem, mert nekem eddig mindig megjött, dacára a sok progeszteronnak. A sikertelen beültetések alkalmával soha semmit nem éreztem, de az utolsónál éreztem a hasamban valamit, ami nem fájdalom volt, nem görcs, de mégis olyan "más" érzés volt. Szóval, nagy reményekkel mentem a vérvételre. :D
Ez a két embrió amit harmadszorra kaptam ráadásul nem is az "ügyesebbek" közé tartozott, mert egy nappal később lettek lefagyasztva, vagyis nem fejlődtek olyan gyorsan, mégis Ők maradtak meg, illetve az egyikből van a pici fiúnk. :D
A szedett gyógyszerek egyformák voltak, egyedül az akkupunktúrával volt több a harmadik beültetésnél.
KÉt hétig itthon jártam - két naponta - egy kínai orvoshoz. Elmondtam neki, hogy beültetésem lesz két hét múlva és ehhez kérek segítséget. Ő már tudta, hogy hová kell szúrnia. A fejembe, a fülembe a karomba, a hasamba és a lábamba is kaptam tűket. Mivel betegségem nincs, ez nem gyógyítás volt, csak a test megfelelő véráramlását segíti elő.
A REprofit tanácsolta, hogy próbáljunk rásegíteni akkupunktúrával. A kapcsolattartótól kaptam egy tündéri fiatal hölgy e-mail címét, akivel felvettem a kapcsolatot és megbeszéltük, mikor lesz a beültetés. A beültetés előtt 1-2 órával kaptam szurikat szintén az egész testembe és a beültetés után kb. 2-3 órával szintén ugyan ez a kezelés történt. Kaptam még grátisz gyógynövényes bogyókat is a lánytól, amiket szorgalmasan be is szedtem, bár fogalmam sincs, mi volt benne. :D
Nem tudom, hogy ez segített-e vagy egyébként is ez a kis életke meg akart maradni és a kisbabánk lenni. :D
De én azt vallom, hogy a fiatalok petesejtjei sem mind tökéletesek, hiszen a makkegészséges fiataloknak sem sikerül egyből teherbe esni. Azért írtam, hogy nagy szerencse kell ahhoz, hogy elsőre sikerüljön, de természetesen sokaknak sikerül. Ezért nagyon jó, ha marad fagyibaba, mert akkor szinte biztos a siker. :D
Nekünk 10 embrióból 6 lett a biológusok szerint tökéletes, egyet frissen kaptam meg, és ötöt fagyasztottak. Még van egy eszkimónk, akiért szeretnénk visszamenni, ha az orvosom rábólint, mert én már 46 éves vagyok. Ezt még nem is írtam. :D
Javítsatok ki ha tévedek , de úgy tudom Szlovákiában már régen nem matrica van. Interneten lehet megrendelni, mi is úgy tettük. Amikor mi júliusban kimentünk , láttuk hogy ki volt írva a határon hogy csak cseh matrica kapható, szlovák nem .Egy hetes.Szlovákiában már nem matricás rendszer van, hanem olyan mint nálunk , elektromosan regisztrálnak.
Kriszta, ti most voltatok, kaptatok szlovák matricát????
Jó reggelt Mindenkinek !
Ismét segítséget szeretnék kérni ! Mint tudjátok,szerdán utazunk Brno-ba.A kérdésem az lenne,hogy hogyan tudunk a két országba (Szlovákia,Csehország)pályamatricát venni ? Köszönöm ! Szép napot :) Rikriszta megy a drukk !!!
Milyen kezelést kaptál Brno-ben a kezelés előtt és után?
Mi ez az akupunkturás kezelés?
És az első két alkalommal mem is teszteltél pozitívat?
És melyik volt friss és melyik fagyi baba?
Hány embriód volt?
Bocsi a sok kérdésért!!! De asszem ezek mindannyiunkat érdekelnek!
Köszike️
Tessék az új lista:
Lulluly: ✅👶
Aerdna: ✅
Varrólány: 08.18-08.23. ✅
Rikriszta: 08.31-09.05. ✅
Norcuska: 09.21-09.27.
Rita72: 09.29-10.04
Timcsi74: 10.06-10.11.
Lisie2015: 10.13-10.18.
Nicknameva: 11.30-12.05.
45-Napsugár: 2017.01.13-01.18.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Hat ugy látszik, ez egy ilyen nyár volt.
Akkor most ki hogyan is all? Kellene az a lista, h kinek van mar baba odabent es ki mikor kerül sorra :)
Holnap este orvoshoz megyek es megbeszéljük, hogyan tovább. Gondolkozom egy váltáson is, mert eddig nem sokat tett hozza a mostani orvosom.
Azt hiszem, sorstársak lettünk, de mi a fenétől nem jon össze es mitől
Jönne össze legközelebb? Lesújtó állapot. Persze, h reménykedem, de matematikailag mar eleg reménytelen, h ha ma semmi akkor holnap majd produkalom a százas HCG-t :(
Már csak egyet kell aludni és végre mehetsz a vérvételre!
Nagyon szorítok nektek!!!