Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Elöre is köszi minden bizonnyal élni is fogok a lehetöséggel ha segitségre lenne szükségem :)
39 éves vagyok,azt tudni kell hogy van egy 16 éves lánykám :)
Németországban élünk,és a lombikom is itt volt.Az orvossal aki kezelt Bad Münderben maximálisan megvoltam elégedve,de sajnos ö sem atya uristen csodát tenni ö sem tudott :(
kb.4-5 éve fogalmazodott meg bennünk hogy szeretnénk babát,sajnos 3 évvel ezelött elesztettük a férjem 17 éves fiát :( .Tehát neki igy nincs saját vérszerinti gyermeke,természetesen nem potléknak szeretnénk a babát. Ugye ezt magyaráznom sem kell.
Remélem sikerrel járunk :)
Szia Hajni!
Üdv köztünk, bár ilyenkor ez azt is jelenti, hogy egy sorstársunknak szintén nehezen jön a baba...
Itt jó helyen vagy, ha segítséget szeretnél. Szerintem minden kérdésedre választ kapsz valamelyikünktől. Valaki még előtte van ennek az egésznek, valaki mögötte, de mindenki megy tovább!! Én meg most pont a közepében vagyok :)
Hány éves vagy? Hol voltak eddig a lombikjaid? Meg voltál elégedve a dokiddal?
Sziasztok!
Uj vagyok köztetek,örülök hogy rátok találtam,egy ideje olvasgatom itt a forumot ugylátom nagyon j kis csopot jött itt össze.Jo látni hogy idegen bár azonos sorsu emberek igy segitik biztatják egymást.
Magamrol:2006 ota Endometriosisos problémák vanna,ennek okán jobboldali petefészek eltávolitva.A bal sem tökéletes.Többször stimuláltak,de 1 szer sikerült csak 4 petesejtet produkálni,na de abbol sem lett semmi.
Szoval egyedüli esélyünk a donorpetesejtes lombik.Az elsö idöpontom dátumát a napokban megkapom Brnobol.
Szòval csak magad miatt kérdezed?? ;-) :-)
Köszi, jòl vagyok. Tesztelni nem merek pedig a tünetek napròl napra megvannak. Kivárom a hétfőt szerintem.
Minden nap fekszem valamennyit, de ugyanùgy megfőzök, mosogatok, teregetek stb. Ez mellett filmezünk este, netezek, olvasgatok. Párom délután ér haza a munkábòl de szerencsére van annyi ereje, hogy eljöjjön velem vhova hogy kimozduljak. Èrtek itt pl vásárolgatást. Mondta is, hogy sokba fog ez neki kerülni ha otthon maradok 9 hònapot ;-)
Bagòcsi az mondta, hogy nincs hajolgatás-guggolás és cipekedés. Max. 5kg emelés. Guggolást néha nem tudom kivédeni, de a többit betartom.
Hogy vagy Norcuska?
Hogy töltöd a napjaidat? Sokat pihizel, fekszel?
Mennyire kell vigyáznod magadra? Mennyire tudsz tenni venni?
Csak azért kérdezem, mert a második héten majd kell egy kicsit dolgoznom, és hogy tudok e majd??!!
Timcsi!!!! Ott vagytok már? Várjuk a jelentkezésedet!!!!!
Ott is alszotok keddig???
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Bizony, most már egyenes út vezet a beültiig.
Meglátod gyorsan eltelik az idő, mindjárt itt lesz a január.
Szia,sziasztok!Köszönöm az aggódást.
Minden rendben,megfigyelésen bent tartottak 17.30-ig.
Semmi sem állhat utamba,közelebb kerültem a januári beültihez!
Telnek a napok szépen!
Mindenkinek küldöm a gólyát,mert ezek télen is járnak!:)
Képzeljétek, tegnap megjött a szövettani eredménye 4 hétre.Na és mi volt benne az értékes orvosi diagnózis: VETÉLÉS
Bahhh! Komolyan mondom , ha ezt nem írják le , esküszöm hülyén halok meg.....
Nem hisztizünk, felállunk, kicsilány! Itt az idő! Egyébként is csak nekem szabad hisztizni!:)))
Mához 2 hónapra már páros lábbal rúgnak ki a klinikáról! Így akarsz járni mint én! Nekem nincs idő keseregni a Kiscsillag után hanem mindent gyorsan intézni. Pedig nem ma kezdtem, 6 éve 5 lombik , 4 beültetés, 1 vetélés után most kapkodom a levegőt az utolsó egyetlen esélyemmel, hogy hátha a fentiek meghallgatnak és a kapuzárás előtt még utoljára Fortuna és a többiek mellém állnak. Talán ez még segít. Úgyhogy fel a fejjel, gyorsan kivizsgáltatni magadat, nem begubózni amikor jön a sok depis esős hideg nap. Rengeteg időd, esélyed van. Gyűjts gyorsan erőt és harcra fel! :)
Ne add fel kérlek!
Kérd meg az időpontokat a kivizsgálásra!!!! Jobban fogod érezni magad hidd el, ha történik körülötted valami!!!!!!!!
Ne temetkezz bele a fájdalomba! Az sosem jó!
Határozd el magad, és gyerünk kelj fel és nyomasd tovább😂😂 amíg el nem éred a célod!!!!!!
Nagy ölelés és küldök egy energialöketet, hogy beimdulhass!!!!!!!???😘😘