Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Igen , ez a kombinált szűrés volt. De mi nem a méhlepény biopsziát akartuk, mert vetélést okozhat, hanem vérből kimutatható vizsgálatot, amit Svájcba küldünk Tranquility -tesztre .Nemcsak a Down szindróma, hanem az Edwards, Palau,és még több szindróma szűrés ami 99,8 % - al kiszűri a genetika betegségeket.Ez olyan mint a Nifty vagy a Prenatest.
Szép nagy baba! 😄
Milyen vizsgálat ez amihez levették a vért? A Down-szindróma szűréshez?
Drága Lányok! Mindenkinek nagyon BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok! :D Kívánom, hogy Mindannyiótoknak teljesüljön az álma, mint az enyém. De ez nem is kérdés, mert TELJESÜLNI FOG! :D A babások növesszék azokat a kis Csodákat ott a pocakjukban! :D A megszületett babák pedig legyenek mindig olyan csodálatosak mint amilyenek most a szüleik legnagyobb boldogságára! :D
Nagyon örülök! Csodálatos látni azt a kis pici életkét. :D
Nagyon-nagyon-nagyon örülök! :D Egy újabb "lépcsőfok" kipipálva. Minden rendben lesz! :D
Még nem írtam, de voltam a héten a 12 hetes Uh- n és vérvételen.Levették a kromoszóma vizsgálathoz szükséges vért is amit Svájcba küldenek, de baki történt a csomagolási kódokkal, így újra leveszik hétfőn.
Nagyon cuki a baba, járt keze lába ,megvannak a kezek,lábfejek, gerincszlop ép , szivkamrák kialakultak.Korának megfelelően minden rendben.A többi eredmény 1 és 2 hét múlva lesz. Ja, és Kincsem már 56mm!😂
Igen,látszik értünk vannak!Közben rendeződök,remélem lesz 9 hónap szünet!:)
Boldog új évet mindenkinek!
Háaaat passz! Szteroid szedés mellett nem javasolják az alkohol fogyasztását. Én mondjuk nyuszi vagyok, abban a hónapban amikor kezdeni akartam, nem ittam egy kortyot se.Nem mintha előtte sokat ittam volna, csak alkalmanként!😂 De ez csak az Én véleményem.Azt írják róla, hogy sok mellé szedett gyógyszernek felerősíti a hatását.Lehet az alkohollal is ezt teszi.
Nekem , most a mensi első napjától, mert a 20. napon volt a beülti, kb. a fagyibaba életkorával egyidőben.
Nekem az első bevett ösztrogén tablettától.
Gratulálok:) 😊🍀🍾🎉🎂☀
Tényleg???? 😁
Nektek a doki honnan számolja a teghesség korát?
Nagyon örülök! Hidd csak el myugodtan , hogy annyi idős terhes vagy! Amikor megkapod a bogyókát, ő már jóval több mint kéthetes,mivel az Ő élete a tüsző éréssel kezdődik + a beültitől eltelt idő. Tehát simán annyi vagy!😃
Sziasztok!
Ugy néz ki, 16-ÁN megyünk beültetésre.
Most Medrolt is szedek. Szerintetek Medrol mellett lehet inni alkoholt? Szilveszteri pezsgő, este egy sör stb..
Dec.25-én vettem be az utolsó Marvelont. Mindent kipróbálok,hátha segít. Sokszor eszembe jutsz Lisie ! Nekem is nehézkesen megy ez a szinkronizálás......azelőtt semmi bajom nem volt a ciklusommal.
Csinald az AVIVA torna meghozó pánik gyakorlatát! Az segít!!!
Mikor hagytad abba a fogigátlót?
Nagyon kis édes babóca! Gratulálok! Legyetek egészségesek! Remélem te az vagy!!!!!! Sok puszi nektek! 😘😘😘
Picike, de nagyon Édes. Legközelebb már biztos meghallgathatod a szivecskéjét.
Nahát, rendesek, hogy felhívtak.
Remélem szépen megjön a hétvégén!
Nagyon örülök,hogy mindketten jól vagytok ! Vigyázz nagyon Magadra,és a babócára!
Sziasztok!
Elmentem ma az SZTK-s rendelésre UH-ra mert a két ünnep között egyik nőgyógyásznak sincs magán rendelése.
Minden rendben van. Az UH-n látszik hogy 2mm-es a kis embriónk kb 8mm- es petezsákban. 😁
Az UH szerint 5 hetes és 4 napos. De hát én tudom hogy még nem lehet olyan idős. 😉
Orvos mondta hogy ha nagyon figyeli a monitort látja hogy pulzál, de még nagyon picike 😄
Nagyon boldogok vagyunk!
Örülök hogy megoldódott 😊
Rendesek nagyon hogy visszahívtak!
Ismét itt vagyok ! Most hívott vissza egy németül beszélő orvos Brnoból :) Megértett mindent,ami a kérdésünk volt. A lényeg,nem kezdhetem el ma az Estrofemet ! Amíg nincs mensi,várni kell.Várjuk meg a hét végét ,ha nincs semmi,írjunk a koordinátornak hétfőn. Kellemes meglepetés volt,hogy ők hívtak minket vissza,mert reggel azt mondták a klinikán,csak 13 óra körül telefonáljunk ismét, mert akkor lesz benn egy németül beszélő orvos,aki majd segít nekünk.
Sziasztok ! A segítségeteket szeretném kérni !! Biztosan emlékeztek,mi leszünk a következők januárban. A protokollom szerint ma kellene kezdenem az Estrfemet napi 3x1. A táblázatban ,amit kaptam az is szerepel,hogy ebben a pár napban jelentkezni kellett volna a mensinek. Ennek azonban semmi nyoma ! Hívtuk a klinikát,de sajnos nem tudtak érdemben semmit segíteni. Most teljesen tanácstalan vagyok :( Volt valaki közülünk hasonló helyzetben??
Igen, olyan élmény volt, amit semmihez nem lehet hasonlítani... kívánom, hogy mindenki atérezhesse!
Hangot nem adott ra a doki, csak láttuk... párom igy is sírt... mi lesz majd a hanggal??? :D
Bár nem vagyunk telhetetlenek, de ha akart lenni ikerteso, akkor bízunk benne, tudunk majd tesot is hozni neki:)
Csak minden menjen szepen rendben....
Aszerint számolva, hogy mikor szedtem be az első Progynovat , ma 7 hetes. De baba szerintem picit kisebb...
Doki mondta, hogy onnantól kell számolni.
Gyönyörű élmény lehetett! 😊
Gratulálok!!!
Hány hetes vagy most?
Nagyon örülök, hogy már hallottad picurkád szívdobogását!💗💗💗💗
Nagyon örülök a jó hírnek! Ő már kiválasztott téged anyucinak, szépen hozzádtapadt :D
Nagyon szepen köszönöm mindannyiotoknak!!! :)
Tudom, hogy még nem lehet felhőtlenül örülni, de ma akkora volt a boldogság, mikor láttuk.... ❤
Gratulálok! Tudom, milyen érzés, nekünk mindhárom embrió megtapadt, az 5 hetes uh-n látszott, hogy az ő petezsákja nem szabályos, a 7. hétre 2 szívhangunk lett. Majd kistesóként újra Titeket választ!
Ez nagyon jó hír,de gondolom egy kicsit rossz is a másik baba miatt.
Nagyon jó egészséget kívánok nektek :)!
További ajánlott fórumok: