Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Na csajok megkaptam a 3. HCG eredményt...nagyon örülök neki 13.097😊
Mostmár izgulunk az UG-ra!
Hát ez tényleg érdekes...
Nekünk 3,5% van a papíron.
Egyébként ez mit jelent pontosan?
Koszi az infót! Emlékeztem hogy volt valakinek ilyen.
És ezt a halosperm vizsgálatot itthon csináltattátok meg?
Mennyibe került a MACS?
Szép napot!
Szia Dixi!
Szerintem még ne hagyd abba a gyógyszereket!!! Sőt progeszteronból szedhetsz plussz kettőt délben. Esetleg magnéziumot 300-400 mg-ot minimum.
Én keresnék egy másik dokit, aki ránéz a terhességedre. Nem muszáj lombikosnak lennie hiszen itt már mindegy hogy beültetésed volt, csak tudjon jól ultrahangozni.
Az orvosok borzalmasak! Olyan könnyen kijelentik, hogy hiszen nincs is terhesség, minek melózzak vele feleslegesen.
A lényeg, hogy valaki meg tudja végre mondani, hogy mi a helyzet, mert így ki fogsz borulni teljesen a bizonytalanságtól.
Drukkolok nektek!
Szegény drágám jól megjárod....
Egyértelműen növekedett a HCG a kérdés az hogy kellően e. Nem tudom ilyenkor még duplázódik e 2 naponta vagy inkább 3...majd kinetezem. Azt se mondta h szabályos e vagy mit lát konkrétan...mekkora petezsák?
Délben esetleg kettő Utrot berakhatsz. Én is és Aerdna is úgy szedtük, meg még valaki nem emlékszem!
Drukkolok! Jó pihizést! Puszi
Valójában ettől teljesen független.
Érdekes volt, egyik heten péntekig szólt a munkaviszonyom es a következő hétfőn volt a beültetés.
Lehet, h sossszeru, mert viszon most nulla stressz baba. Melo miatt es tudok pihenni.
Egyebkent teljesen kívülálló külföldi döntés volt /valamelyik felsővezető nem mennie kellett es nem voltunk túl sokan/, es a kollégáim es főnököm maximális tisztelete es szeretete mellett váltunk el egymástól, nagy végkielégítés, búcsú ceremónia stb, semmi rossz érzés nincs bennem.
Már vártam hogy írsz...ne ijedj meg ott a pici jó lesz minden. Én is szedek rutascorbint azt mondják használ.Pihenjél sokat!!!
Mi az hogy kirúgtak? Talán nem e miatt?
Jaj istenem. Borzasztoan sajnalom,h mar masodszorra fordul elo.
Azt nemreg hallottam,h sajnos a legtobb helyen nem nezik-mert nincs ra berendezesuk-a katonak toredezettseget.A kariotipizalas nemtom sajnos mit jelent.
Koszi a kerdesedet. Szerencsere nem influenza volt. De lazas voltam igy 3 szem paracetamolt nem usztam meg.
Vonattal ingazom dolgozni videkrol es reggel szaladtam a vonathoz es megfaztam. Raadasul a vonat 40 percet kesett es addig kint a hidegben fagyoskodtunk mert nalunk nincs epulet. Ami szornyu volt h iszonyu kohogesi rohamaim voltak 2 hetig. De mar elmult vegre.
Sajnos azt nincs hova emelni.
Napi 8 utro van mar igy is. Inkább abban bízom h a clexane abbahagyasa segít.
Kriszta, nagyon szoritok ertetek. A tartos fekves,rutascorbin biztos hasznalni fog es minden rendben lesz,majd meglatod. Az a lenyeg h a pici jol van. Ez nagy orom! Nemtom,h elolvastad e a forumot az elejetol-most ugyis lesz ra idod-hatha erot tudsz meriteni abbol, amiket Lullully irt: sajnos o is sokat verezgetett de szerencsere aztan minden rendbejott es mar meg is szuletett a tunderi kis Nati. Persze tudom,minden varandossag mas,de biztos elmulik ez a gond ha betartod a doki tanacsat.
Egyebkent ledobbentem azon,amit irtal h kirugtak. Csak nem a mutetek miatti tappenzed miatt?
Alapvetően nincs nagy tragédia. A papiromon "fenyegető vetélés" szerepel, mert sajnos a mehfalam
Egyik része le akar válni. Vagyis nem túl komfortos a keco a babának.
Jo hir, h a baba köszöni jol van, 1,6 mm es latni véltük a szíve pulzalasat.
Clexane azonnal leállít a mert talán túl verzekennye tett, medrolt három nap
Mulva abbahagyni es napi hat magne b6 valamit 3 rutascorbin.
Es fekvés ket hetig vagy legalábbis táppénz. Nem ragoztsm h kirugtak januárban :)
Szóval pihenek.
Angyalok vagytok h igy aggodtok.
Február 24 kontroll.