Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Csajok!
Mielőtt mentem volna beültetésre azt halottam az egyik lombikos ismerősömtől hogy sok fehérjét (pl túrót) kell enni mert az segíti a beagyazódast.
Mindenkinek kellemes ünnepeket!
Jobban vagyok! Tegnap már nem volt lázam, csak hőemelkedésem. 24-e volt brutál szar, minden ízületem fájt. 38,1 volt a legmagasabb amit mértem hétfőn, 7x voltam hűtőfürdőzni 24 órán belül. Felhívtuk a kórház nőgyógyászatát, ott azt mondták hogy csak Algopyrint vehetek be, ők is azt adják a kismamáknak. Csak 1 felet mertem bevenni és inkább többször jártam zuhanyozni.
Túl vagyok a nehezén, folyik még az orrom, meg picit köhogök, de most már sokkal jobb mint szombaton. Étvágyam is van. Rengeteg folyadékot iszok, megiszok vagy 5-6 literrel is egy nap. Ez segít a hurut oldásban.
Picikém is jól van, nagyon vigyázok rá.
A héten pénteken megyek UH-ra.
Nati szépen gyarapodik, már 3660 g holnap leszünk 4 hetesek.
Általában elég a tejcsim, de ha nem olyankor kiegészítem tápszerrel.
Hogy vannak a babócák kinnt ill. bennt?
🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Hogy vagy Nicknameva?
Gyógyulgatsz?
Pocak rendben?
Én is hülyéte dolgoztam magam 22-ig. Nem bírtam volna még egy napot.
Meg ügye más dolgunk volt Brno-ben😂😂
Normális esetben dolgozom 23-án, aztán ünnepek között végig.
De most csak 3 napot.
És jön be velem a párom dolgozni. Ő fog söpörni, emelni, lehajolni stb. Nagyon fog szenvedni hehe, már előte látom.
Ja műkörmöt és pedikürt csinálok😂😂😂😂😂
De a babóért mindent! ❤❤❤
Szija!
Paracetamolt lehet szedni. Az jo a gyulladásra, lázra, és fájdalomcsillapitásra.
Jobbulást kívánoj Neked! 😘😘
Sziasztok!
Valószínűleg el kaptam az influenzát, bármennyire is vigyáztam magamra. Szegény férjemet gyötri a lelkiismeret.
37,5 fokos hőemelkedésem van. Kaptam homeopátiás bogyókat rá.
Van valami javaslatotok mit csináljak ha 38 fölé megy?
Azt tudom hogy az első 3 hónapban tilos gyógyszert bevenni, pl Algopyrint.
Nagyon megköszönöm a hasznos tanácsokat
Hópihécske száll az égen, kis csengettyű szólal szépen.
Az angyalok ma táncra kelnek, gyertyafénynél énekelnek.
Mosolyogva mondják néked: békés boldog ünnepeket!
(Mindenkinek)
Hát lyányok itt senki sem tud aludni😜😜😜😜?
Én sem már!
Belőttem magam a progival, és most nyitott szemmel fekszem az ágyban.
Azért kapom szuriban, mert legutóbb hiába dugdostam, meg szájon át, nem nagyon hatott, mert simán megjött a mensim😕 Így talán elegendő lesz, hogy visszatartsa a méhnyálkahártyát a leválástól.
Amugy a 19. napon kaptam vissza Bogyókát, hogy több napja legyen befészkelődni, ha netán gondolkodna a mensim, hogy megjöjjön e. ( mert nem 28 napos a ciklusom, hanem rövidebb) így van talán több ideje beágyazodni.
Mindenkinek Boldog Karácsonyt Kívánok!
Nekünk ez a legboldogabb, végre anyuka vagyok.
Kívánom, hogy jövőre mindenkinek ugyanígy teljesüljön az álma!
BOLDOG KARÁCSONYT minden csajszinak és babókának és babó kezdeménynek!😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄
Az vagyok! Mint Te! Hehe😂😂😂
😘😘❤️❤️
Akkor Téged úgy fogadtak a szálláson mint egy szupersztárt, mert a tiszteletedre kiürítették a szállodát! A svédasztal is csak a tiétek volt!😂😂😂
Komolyan, szívből örülök hogy visszakaptad picurkádat. És most szigorú pihenés!!!!Most csak főnök lehetsz otthon!