Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Jaj Dixi :(
Sajnálom nagyon. A húgomnak volt ugyanez egy éve.
Kitartás!
Lányok minden rendben van velünk!
A baba 17 mm, korának megfelelő, hallani a szívét.
A doki halál korrekt volt, kérdezgette, hol szeretnék szülni - micsoda optimizmus - es nagyon oszinte volt a nekem jutó kockázatokkal kapcsolatban is.
Clexane, Medrol, Rutascorbin leallitva, magnézium kedvtelésből mehet.
Fura volt időpontot kérni a 12. heti kombinált szűrésre...
Kezdődik a kilencedik hét!
Várjuk a híreket :)!
Vigyázz magatokra :)!
Ki a következő?
En a pénteki ultrahangra várok, akkor kezdem a kilencedik hetet.
Én is benézek minden nap,de semmi.
Szerintem akkor fog újra felpörögni a fórum,ha újra lesz kiért/kikért izgulni és drukkolni.Illetve ha lesznek a már babásokról újabb hírek.
Igen ez "olyasmi" érzés. Napokig nincs étvágyam aztán meg zabálnék....és hát olyankor zabálok is😊
Azért majd nem fogom bánni, ha majd elmúlnak ezek a dolgok😊
Köszönöm a kérdésed, de rosszul 😊
A szokásos,van 2 jó napom utána 3 vacak. Émelygek sokat, de legalább nem hányok. Folytonos gyomor égés,rosszullét, a fáradság hullámokba jön. Van olyan nap hogy ki se kelnék az ágyból, aztán meg semmi.Igazából ami elmúlt az a szédülés, ami állandósult az a mellfeszülés...nem egyformán de van.
Lehetne az egész sokkal rosszabb is...és itthon a kis család tényleg mindent megtesz,hogy rendbe legyek.😊😍
Nyilván mindenki másként látja ezt...ki mit vállal be. Egy esküvőt én se...viszont nem tudok itthon megmaradni(ha éppen nem vagyok rosszul). Bevásárolok, körmösnél voltam stb.
Egy esküvő nem csak a stresszel jár...van ott sok minden más is...tudom 2x csináltam 😊
Vèlemènyetekre lennèk kìvàncsi.
Augusztusban lesz az esküvőnk. Pàrom nem akarja, hogy előtte legyen beültetès mert ha sikerülne akkor a lagzi hete stresszes lenne. Èn viszont nem tudom eldönteni, hogy kimenjünk előte Brno-ba vagy sem...
Estrofemet még Tapolcán kaptam. Beültetés elott 2*1 volt, majd beültetés napjától 3*2... tőlem akkor senki nem kérdezte, biztos ennyi-e, csak a szervezetem :D
Győrben végig 2*1 (2mg) Progynova ment erre a célra... holnap veszem be az utolsó kis 1mg leépített adagomat :)
Ez azért már barátibbnak hangzott:)
Nem tudom, Tapolcán miért kellett ilyen sokat szedni, beulti napjára mindig bőven 10, általában 12-13 mm volt..
Köszönöm! Sejtettem hogy rendbe van igy....a gyógyszertáros nő többször megkérdezte biztos ennyit kell e szednem.Én is többször kérdeztem a dokit és azt mondta most még ez marad tuti. Nem érzem h sok vagy kevés lenne...csak mostmár aggasztott, hogy mások soknak találják. Én is gondoltam a 2x1-re, de majd megemlítem a dokinak.
Gondolim a 12.héttől ez is leépítésre kerül?!
Jaj ez reményt ad!
Es verhigito nélkül fekudtel ugye?
Igazán nincs mit!:)
Sokat kellett fekudnom hematoma miatt, de ezek nekem beváltak:)
Azt leszámítva, hogy jól meg vagyok fazva, jól vagyok, köszönöm:) el sem hiszem, hogy rohan az idő... holnap mar 14. Hét... 🙃
Köszi!
Amúgy hogy vagy?
Ket orvost is megkérdeztem:) csak sajnos ellentmondanak.
Hat most nem szedem es Imadkozom h kapjon szegeny kicsim elegendő vert vagy mi kell neki.