Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Én is erre gondolok h a donorhoz igazítanak.
Köszönöm a válaszaitokat lányok.
Köszi!
Már írtam neki egy regényt😂😂
A nyálkahártyám nagyon jó Estrofem nélkül. Meglátjuk mit válaszol.
Szerintem Estrofemmel is el lehet csúsztatni a periódust. Nálam is próbálták így mert nem bírom a fogamzásgátlót.
Biztosan a donorral szinkronizálnak így.
A petefészek kimerülésnek is több szakasza van és állítólag a magasabb ciklus eleji ösztrogén rosszabb, mint az alacsonyabb. A petesejt minőséged tutira nem számít, akkor van baj szerintem, ha a rossz hormonális működés kihat a méhnyálkahártyára. Szerintem kérdezd meg Bagocsit erről mindenképp, mert lehet, hogy nem gond, de lehet, hogy mégis.
Igen, a 20. napi proginak van értelme mindenképp.
Igen nagyon furán kezdem.
Jeleztem nekik mikor van menzeszem, ez volt 2,3,4 ebben a hónapban és az Estrofem 22.-én kezdődik.6 nappal menzesz előtt.
Lehet h a donorhoz igazítottak.
Lehet h bekavarja a menzeszem és felborul majd mivel előtte kezdem.
Köszönöm h leírtad!
Üdv.
Én Agulotint szúrtam minden nap plussz 4-0-4 Utrogestant. Az Agulotin ugyanaz mint a Prolutex csak izomba kell adni így a Prolutex jobb, kellemesebb.
Azt hormonvizsgálat nélkül is udom, hogy a petefészkem kimerülőben van hiszen az AMH-m 0,1. De Bagócsi azt mondta, hogy valószínüleg alacsony az ösztrogénem. És hát nem.
Amugy a referencia értéken belül van, csak úgy tudom, hogy pl saját lombiknál alacsonyabb ösztrogén szintnél eredményesebb a stimulálás. De hát itt az én saját petesejtem nem lényesges.
Az hogy az én értékem hogy befolyásolja a peteérésemet, azt kéne tudni. A progim rendben volt. De gondolom kéne egy 20. napi hormonvizsgálatot is csinálni. Szerinted?
Szia Lolitta!
Az Estrofemet nekem mindig a menstruáció után kellett kezdeni, az első vagy a második ciklus naptól. Furcsa, hogy neked 6 nap Estrofem után jönne meg a mensid a protokoll szerint.
Üdv
Hát én úgy tudom, hogy a ciklus eleji magas ösztrogén nem túl biztató spontán ciklushoz, főleg, ha túl korán kezd el emelkedni hozzá a progeszteron is, legalábbis az én nőgyógyászom ezt mondta. A magas ciklus elejei ösztrogén amúgy a kimerülő petefészek tünete.
Erre a próba ciklusra én is gondoltam, csak majd kell egy doki, aki ehhez felírja a gyógyszereket és leköveti. Ha ráveszem magam még egy próbálkozásra, tutira több progit szeretnék. Az egyik dokinő azt tanácsolta, hogy szúrjak minden nap Prolutexet és mellé 3*3 Utrogestan.
A hormonok abbahagyása után nekem is mindig nagyon rossz a lelkem, persze ehhez hozzájön a sikertelenség érzése, sőt most a vetélés is.
Sziasztok lányok!
Most kaptam meg a héten a gyógyszeres kezelés menetét, 22.-től kell kezdenem 4 napig napi 1szem Estrofemet szednem.
Lehet h butaságot kérdezek de még ezt nem szedtem a menzeszem ki fog már maradni?28.-án lesz esedéked.
Utána 26.-tól napi 2 szem reggel este, majd négy nap múlva napi 3 szem végig, beültetés után is,plussz a petesejt leszívás napjától Utrogestán reggel 4 este 4 beültetés után is.
Igen a negyedik😏
Parázok! És megőrjítem magam a sok gondolkozással. Meg most valószínüleg Bagócsit is a
hosszú e-mailemmel, amit írtam.
És hatodik napja vérzek a méhtükrözés óta. Nagyon úgy néz ki, hogy nem szereti a testem a beavatkozásokat.
Szerintem az jó jel, hogy megtapadt az embrike.
Nekem meg sem mozdult a HCG-m. El sem indul semmi.
Szerintem nálad lehet hogy az lenne a megoldas, hogy minden nap kapj szuriz, mint én is. Nem lehet azt kipróbálni valahogy, hogy hogy emelkedik a progi szinted több szurit kapsz? Transzfer nélkül! Hogy mennyire hasznosítja a szervezeted.
Én csak arra gondoltam, hogy az Esztofemet kéne nálam elhagyni, és úgy saját periódusban. Progival, aszpirinnel.
Nem tudom, hogy ti lányok hogy élitek meg az
Estrofem abbahagyását, de nekem utána kész őrület, depressziós, fáradt vagyok, tiszta kínszenvedés.
Meg ha a 4. napi ösztrogén szintem magas, akkor jó ötlet a plussz ösztrogén adása?
Szia Lisie!
Szerintem is jobb egy jól működő saját ciklus, mint a mű. A vetélésem kapcsán pontosan te jutottál eszembe, akinek a gyógyszerek mellett megjött. Szerintem nálam is valami ilyenről lehet szó, csak terherbeestem és utána egyszerűen megjött….. Most már két magyar medősségis doki is mondta, hogy alacsony a progim. Szerintem nem szívódik fel eléggé az Utro nálam.
A saját ciklussal viszont vigyázni kell a nődokim szerint, mert ha nem tankönyvi, akkor abban sincsen esély. Nálam is végig néztünk egy saját ciklust, de valami olyasmi történt, mint most nálad. Tüszőnek gondoltunk, majd később inkább cisztának minősítette a dokim. Emiatt döntöttünk a mű ciklus mellett, de az sem igazi, mint kiderült……..
Kíváncsian várom és drukkolok, hogy nálad miként sikerül megoldani ezt a gordiuszi csomót.
Üdv
Azert kerdeztem mert van aki kapott a beülti előtt.
És próbálok rájönni, hogy mit kéne másképp csinálnunk, hogy sikerüljön végre😢
Minden rendben van és mégsem sikerül. És csak arra tudok gondolni, hogy lehet hogy nem kéne beleszólni hormonokkal (max progi) a saját ciklusomba, mert egyszerűen nem szereti és nem engedi a szervezetem, hogy gyógyszeresen legyen befolyásolva. Sok egyéb gyógyszerre sem reagálok normálisan, de a hormonpótlás abszolút nem a "barátom"
Most próbáltuk ultrahanggal nézni, hogy milyen a ciklusom. A méhnyálkahártyám magától is szép, de két orvos nézett és az egyik azt mondta, hogy
Egy cisztám volt és az pukkant ki , a másik azt mondta hogy volt ovulációm. A hócipőm tele van az orvosokkal.
Ha volt ovum, akkor viszont már a 6-8-9. napon megtörtént. Nagyon fájt a jobb petefészkem és sok termékeny nyákom volt. Nem tudom pontosan hogy mikor jött meg igazán, mert annyit pecsételtem előtte, meg 14 napig megvolt. ( ez a beülti után a második periódusom volt) Ilyen még sosem történt. De szerintem a hormonok zavartak be, nem csoda annyi progi után.
A hormonjaim jók voltak. Fsh: 5 Lh:3,6 az ösztrigén picit magasabb: 100.
Beszelnem kell Bagocsival. Fog kapni tőlem egy szépséges hosszú e-mailt.
Havalakinek van tapasztalata ciszta ügyben, szivesen ovasnék róla!
Figyu lányok!!
Nektek volt tüszőrepesztő szuri a fagyis beültetés előtt?
Szia Fülcsi! Az én tündéri kisfiam is a harmadik nekifutásra sikerült fagyibabó. :D A beültetés előtt két hétig jártam itthon heti 3 alkalommal egy kínai orvoshoz akkupunktúrára és Brnoban is volt akkupunktúra a beültetés előtti órákban és utána is. Nem tudom, hogy ez segített-e, de az biztos, hogy a Drágaságom itt "rosszalkodik" a kiságyában. :D Sok sikert kívánok!
És persze MINDENKINEK és nagyon drukkolok Értetek!
Köszi a táblázatot, már nagyon hiányzott! Te is!
Jó hogy újra itt vagy!
Nekem is volt histeroscopia, de laparoszkópiával együtt. Sajnos a vérzésre már nem emlékszem.
Valahogy kezdenek kitörlődni a rossz emlékek az agyamból :D
Oki! Elolvastam a posztjaidat. Most már mindent tudok😂😂
Nagyon gyönyörűek az ikrecskéid!😙
Hát remélem a jövőmondó szólt belőled!!!! 😙
Köszönöm!
Csináltak is valamit a méhtükrözés folyamán? Eltávolítottak valamit? Vagy ilyesmi?
3 embrióóó?
És most hármasikreket vársz?🤗