Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Nagyon jó vele itthon! Az első 6 hét volt nehéz, de azóta egyre jobb. Már 5,5 hónapos.
Szerencsére most a tápszert szépen eszi, napi 5x eszik, általában reggel 6 körül kel, és este 9-kor eszik utoljára. És fel sem ébred közben, azért így el lehet viselni :D
Próbálkoztam a hozzátáplálással, de semmit nem akar enni, összeszorítja a száját, úgyhogy még várunk.
Most már kezd olyan kislányos lenni, mindent megnéz, megvizsgál, persze a szájába tesz, sokat hisztizik, akaratos kis pocok. Pont ilyen hercegnőre vártunk! :D
Sziaaa😊
Igen múlik az idő...észre se veszem és ő is mindjárt 16 lesz😉
Van pocakom rendesen,nem lep meg,a lánnyal is nagy volt. Lett viszont étvágyam de még mekkora...jó lenne nem zabálni 😃😃 Eddig a cukrom rendbe szeretném ha így is maradna. Úgy tűnik nekem mocorgós baba jutott...tényleg nagyon bulizik bent😃 Élvezem mert nyilvan életemben ez az utolsó terhességem😊
Olvsaom hogy jól vagytok. Eszem meg a kis csillagot biztos nagy már 💜
Te jól bírod? Nekem az első 1 év Tamival nagyon nehéz volt...
Sziasztok!
Újabb kérdésem van: szlovák autópálya matricát hol tudunk venni? Cseh matricát lehet nálunk is venni,de úgy látom, hogy szlovákot nem.
Fontos lenne,mert 24-én utazunk :)!
Köszönöm!
Nekem végig alig mozgott, állandóan izgultam, mert mindenkinek kalimpált a pocaklakója.
Én már a csuklásának is nagyon örültem.
Most meg kis rosszcsont ficánka lett, de nagyon nyugodt baba, már rég átalussza az éjszakát.
Biztos a tiéd is kis nyugodt manócska :D
Nem egyformsn érezni állítólag.
Már hetek óta érzem,persze már intenzívebben,mivel ő is nagyobb. A lányommal egyébként még ilyenkor én se igen éreztem.
Hat nekem alig mozog valamit! Naponta egy-két percre ha érzem :(
Mar kezdek aggodni, egy hét mulva uh, reménykedem, hogy csak lusta.
Szia!
Örülök a jó hírnek :)!
Sziasztok csajok!
Csak jelentkezem élek még😊
Minden ok.Már 18+4 hetes vagyok...nagyon sokat mozog a kis pöcsös😃😃Mostmár nyugodt vagyok itt a szép idő...mászkálok ezért vagyok kevesebbet😉
Puszi mindenkinek❤
Nem kaptam szteroidot,legalábbis a protokollban nem találtam(akkor gondolom,nem kell). Csodálkoztam is rajta, mert a lombikok alkalmával mindig szednem kellett egy kevés Medrolt.
Egyre nagyobb az izgalom.
Ti hogy vagytok?
Köszönöm,lányok!
Még egyelőre magam sem tudom, hogyan lenne a legjobb. Egyrészt nagyon szeretek a gyerekeim között lenni.Másrészt nagyon szeretném,ha sikerülne.
Szia Adél,
Bagócsi nekem azt mondta, mindent ugyanúgy lehet csinálni, mint ha normális terhesség lenne. Szóval bizonyára neked is ezt fogja mondani. Viszont én attól függően csinálnám a dolgokat, ahogy érzem magam. Szóval, ha te majd úgy érzed, teljesen jól vagy és egyáltalán nem megerőltető bemenni, akkor szerintem menj nyugodtan. De ha azt érzed, hogy inkább pihennél, akkor azt kell tenni. :) Én dolgoztam, de az kicsit más, mert én otthonról dolgozom, tehát nem kellett mennem sehova. De egyébként nem hinném, hogy attól függ, hogy sikerül vagy nem sikerül, hogy fekszel-e otthon vagy nem. ;)
Szia
én a pozitiv tesztig nem dolgoznék, csak pihiznék... de a doktor úr biztos megmondja a tutit
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: ha nem történik semmilyen disznóság, akkor 30-án beültetés(5 napos bogyókák). Szerintetek június 6-án már mehetek dolgozni? Tudni kell, hogy tanító néni vagyok és év vége lesz. Tehát már úgymond semmi stressz, gyerekek lezárva és már csak fél napokat vagyunk az iskolában.
Köszönöm!
Nekem elsőre sikerült :D Kettő bogyókát tettek a pocakomba, mindkettő megtapadt, de a 9. hétre már csak egy volt. Most már itt szuszog a másik szobában :D
Még van 3 fagyibabánk, majd megyünk vissza tesóért.
Szia!
Június közepe körül tudok neked nyilatkozni. Ha nem történik semmi disznóság, akkor május 30-án lesz az első beültetés.
Egyébként van olyan fórumtag, akinek elsőre sikerült(ha jól emlékszem).
Szervusztok,érdekelne azoknak a véleménye, tapasztalata akik Brno-ba a Reprofitnál voltak...Mennyire sikeres az eljárás, volt akinek elsőre megmaradt?
Lehet privátban is ;-)
Szia!
Jaj,de nagyon aranyos vagy :)! Köszönöm szépen!
A Hashimotora jó a szelén. Elmúlni ugyan nem fog, de egy kicsit csillapít rajta(nekem is van,de szerencsére nem durva). Én a Normoxilt szedem.
Ha már mégy a Centrumlabba, szerintem nézess ft3-at és anti-TGt is! Ha szedsz már valamilyen bogyót a TSh-ra a vérvétel napján ne vedd be(endokrinológus mondta nekem)!
Én úgy tudom, hogy a magas anti-TPO 1000 fölötti értéknél rondíthat bele a dolgokba. Legalábbis a kaális orvosom így mondta anno.
Szép délutánt!
Sziasztok! Csak bejelentkezem, hogy még élek. A legutóbbi áprilisi sikertelen Reprogenesises beültetés után a következő, fagyasztott embriós beültetést júliusra céloztuk meg. Addig is alaposabban kivizsgáltatom az autoimmun pajzsmirigy betegségem (Hashimoto-thyreoiditis), mivel az SZTK-s endokrinológusom mindössze két értékről, a TSH-ról és a Thyreoidea-peroxidázról kért eddig laborvizsgálatot, annak ellenére, hogy tudja, hogy lombikozok évek óta. Utánaolvastam és konzultáltam egy másik endokrinológussal, aki felhívta a figyelmem, hogy célszerű lenne még fT4-et is nézetni, mert a TSH ilyen anamnézisnél önmagában nem feltétlenül mérvadó. Tehát pénteken megyek a CentrumLabba vérvételre, és hétfőn az endokrinológushoz, hátha a Hashimoto a sikertelenség oka, és lehet javítani az értékeken pl. gyógyszerrel.
@Adelus, hajrá, nagyon szorítok neked!!!