Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Szia Fulcsi!
Nekem a harmadik transzferem volt sikertelen, és immunológiát, friss méhtükrözést csináltattam. Minden negatív.
Attól függ, hogy milyen vizsgálatokat végeztettetek el eddig és mikor.
Sziasztok lányok!
Hétfőn voltam kórházban elvégeztek egy méhtükrözést altatásban. Valami pici polipot el is távolítottak, de nem a méhüregből, hanem valahonnan az elejéről nem tudom pontosan.
És azóta vérezgetek!😱 5. napja.
Akinek volt méhtükrözése, vérzett ugyanígy????
Augusztus 04-én lenne transzferünk, aggódom, hogy ez ne zavarjon be. Igazából szerettem volna egy normális ciklust, de most nem tudom mi lesz.
Áprilisban a beülti után megjött, aztán a következő mensim 14 napig tartott és egy csomót barnáztam az ezt követő periódusig, ami csak 5 napos volt, és most meg a vizsgálat miatt vérzek.
Most lesz az 4. Periódusom. Még mennyit várjak? Míg nyugdíjjas nem leszek???
Ó Fulcsi de szomorú ez.
Nekem 3 vetélés után inszemi előtt sem mondta senki h nézessem meg az NK értéket.. itt olvastam h van ilyen.
Ez megvan neked?
Celluláris immunstats NK funkció.
A dokim mondta h ha magas és emiatt lökődik ki a baba tudja rá adni az Intralipid infúziót. Kedden megyek én is erre a vérvételre.
Köszi Judit!
Ma megkaptam a gyógyszereket is , voltam bent a receptekért. Aug.5.-én lesz méhnyálkahártya vastagság miatt UH és aztán bízom benne h mehetünk is. Sok puszi
Most mar kaptam egy infocsomagot es kerdoiveket Zlinbol. Ok novemberre tudnak idopontot adni.
A Brno-i klinikak meg nem valaszoltak.
Ott tartok, h mar alig varom, hogy utalhassak eloleget valahova :)
Köszönöm!
Mesélek majd mindent én is.
Sziasztok lanyok, ha 8,5eve volt a csaszarom, akkor mar csak egy embriot ultetnek be? Vagy lehet kerni, hogy legyen ketto? Mindenkepp kettot szeretnenk. Volt mar igy valaki?
De jo ez a lista ❤ Sok boldogsagot a babasoknak, es nagyon sok sikert a babara varoknak 🍀
Az elejetol elolvastam a forumot. Jajj lanyok, vegigizgultam veletek
Sziasztok lanyok!
Ma megkaptam a kezelés első injekcióját végre. Decapeptylt
Én is az útra léptem :)
Remélem minden szépen halad és augusztus 15 beültetés.
Mindenkinek puszi
Sziasztok csajok😉
Köszi h a listára tettetek.Egy kék szivecskét nyugodtan mellé biggyeszthettek😍Remélem mindenki rendbe van!!!!! Velem a kezdeti nehézségek után minden ok.Teljesen normális lefolyású terhességem van. Picikém nagyon mozog már majdnem 1 kiló. Most vagyok 26 hetes. Görögbe nyomom a nyaralást majd vissza olvaslak titeket!!!!😍
Clexane nekem is van. Mikor volt a beültid? Drukkolok nagyon!
Ha esetleg mész vérvételre nézetsz majd progit? Annyira kíváncsi vagyok, hogy másnak mennyi. Ha másnak is kb ennyi, akkor nekem sem a felszívódással van a gond.
Köszönöm a válaszod!
Nekem nem volt totál feszülő hólyag...
Lehet ez is volt a baj...
Mit ajánlotok, mit szedjek, hogy sikeres legyen a következő beülti?
Köszönöm a válaszod! Mennyi q10et szedjek naponta szerinted?
A dhea-t abszolút ne szedjem vagy napi 25 mg még szedhető?
Tücsök! Megnéztem a neten, a terhesség első harmadában az érték 11-90 között van.
Milyen formában kaptad a progit?
Szia!
A beültinél jó ha tele van a hólyag mert akkor valahogy másképp áll a méh és könnyebben bevezethető a katéter az embrióval.
Ami a DHEA hormont illeti, nekem totál bezavarta a periódusaimat, felnyomta a tesztoszteronomat. Természetesen a te döntésed, de nekem rossz volt. És úgy emlékszem, hogy másnak is volt rossz tapasztalata vele.