Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Timcsi74
Aerdna
Pannipanka
Babett82
Rikriszta
TinusK
Ebben a sorrendben jönnek a babók! Értesítsetek bennünket, hogy mizu!!!!!!❤❤
Gratulálok! Örülök hogy minden rendben van! Emlékszem még amikor mentél a beültire.🤗 Hogy elrohant az idő.
Nem sokára jönnek a babók egymás után itt a fórumon.
Mindenkinek sok sikert kívánok hozzá! Sok pusziiii
Ui: Majd híreket és képeket kérünk!
Szia Aerdna!
Orulok h jol vagytok es Te is hirt adtal magatokrol. Mi tortent hogy mar 2 gerincerzestelenitesed is volt?
Biztos nagyon csini vagy a -8kg-val.
Hat en csak plusz kilokrol tudok beszamolni. De mondjuk nem is dietazom.
Sziasztok!
En is biztataskeppen szeretnek jelentkezni. Nekunk nov 5-en tortent a megtermekenyites es 5 naposan 1 babocat kaptam vissza. Azota most jarok a 35.hetnel es szerencsere problemamentes a varandossagom. A beultikor 44 eves voltam, viszont mire megszuletik mar a 45-ot be fogom tolteni. Nekem estrofemet, huvelyi utrot es naponta prolutexet kellett szurnom a megtermekenyites utan. Kisleanyzot varunk, juli 28 a terminus, minden UH-on dicserik, h milyen szepen fejlodik. Legutobb 2 hete mar 2260gr volt a becsult sulya. Nagyon szeretnem, ha egy szep szuleselmeny soran termeszetes uton bujna ki a kislanyunk.
Még 4 fagyibabonk maradt, akik kozul 2-ot még ugy szeretnenk hazahozni.
Lanyok, nem szabad feladni tenyleg, amig egy pici esely is van, szerintem erdemes probalkozni.
Es hinni kell nagyon a babocakban.
Nagyon drukkolok Mindannyiotoknak h hasonlo fejlemenyeket olvashassunk Rolatok is!
A kismamaknak pedig csodaszep varandossagot kivanok a tovabbiakra is!
:(.
Nagyon sajnálom Dixi!
Azóta sincsen rajta egy nagyon halvány csík sem?
Milyen fejlettségű volt az embrió?
Szia Lolitta!
Nekem 2 beültetésnél volt EmbryoGlue, de sajnos egyszer sem indult el terhesség. Kétszer tapadt meg baba a méhben és egyszer a petevezetékben EmbryoGlue nélkül. Nos ezzel még véletlenül sem azt akarom mondani, hogy ártalmas az EmbryoGlue, csupán annyit, hogy nem csodaszer és más dolgokon múlik a sikeres terhesség. Szerintem a legmeghatározóbb az embrió életképessége és utána jön a hormonrendszer és méhnyálkahártya minősége.
A mostani transzfernél nem is kértünk az EmbryoGluet, mert pénzkidobásnak tűnt az eddigi tapasztalataink alapján.
A PICSI-nek sokkal több értelmét látom, főleg ha a férfi oldal sem töklétes. Nekünk az összes lombikunknál volt PICSI.
Üdv
Ó..... :(
És ilyenkor mi a teendő?
Ez nem vetélés csak egyszerűen nem tapadt meg? Megvizsgálnak gondolom.
Nektek volt Embryo glue? Az egy ragasztó.. egy fehérje ami odatapsztja a babucit.Nekünk ezt javasolta a doki 150€ én kérni fogom és a PICSI is választható ami még 200€ és az a legjobb minőségű sperma kiválasztása.
Volt valaki aki ezeket bevállalta lányok?
Judite!
Mi van a hitellel ? Haladt a dolog valamit ?El tudtátok kezdeni a procedúrát?
Azért Timmermann dokihoz van egy ks várakozás konzultációra kérjetek időpontot addig megy az idő legalább és többet tudtok.Utalni úgyis csak utazás előtt másfél hónappal kell a klinikának én is most fogom küldeni a pénzt és csak augusztusban megyünk.Júli 21-ig kell azt mondták de még mindig nem kaptam meg a gyógyszeres kezelés menetét.Gondoltam addig nem utalok.
Írjál h hol tartasz!!!
Szia Aerdna!
Örülök, hogy írtál. Sokszor eszembe jutott, hogy babázol-e már azóta. Gyors felépülést kívánok neked a császárból és majd gyere ám hírekkel!
Különben közben nekem is eszembe jutott a te vérzegetésed is, így már nem vagyok annyira letörve.
Üdv